email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Participati la Conferinta internationala Implicarea profesiei contabile in dezvoltarea calitatii raportarilor financiare

ProceduriInregistrari si Politici Contabileconferinta implicarea profesiei contabileCECCAR8 noiembrie


CECCAR a dat startul inscrierilor la conferinta internationala "Implicarea profesiei contabile in dezvoltarea calitatii raportarilor financiare din sectorul public".

Autoritatea in domeniu aminteste ca in aceasta perioada, urmare a efectelor aduse de criza economica si financiara, directia catre care se concentreaza atentia este una de construire a unui dialog eficient intre sectorul public, organismele de reprezentare a profesiei contabile si mediul academic, convinsi fiind ca este cheia pentru o buna implementare a Standardelor Internationale de Contabilitate pentru Sectorul Public (IPSAS-uri) de catre institutiile publice din Romania.  

S-au facut si se fac in continuare, aminteste CECCAR, pasi siguri care sa asigure o buna promovare si constientizare a utilitatii reale pe care IPSAS-urile o prezinta.

Ca parte  a demersurilor in acest domeniu, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania va organiza la Bucuresti, in parteneriat cu Consiliul pentru Supravegherea in Interes Public a Profesiei Contabile (CSIPPC), conferinta internationala cu tema Implicarea profesiei contabile in dezvoltarea calitaţii raportarilor financiare din sectorul public.

Evenimentul va avea loc in data de 8 noiembrie 2013, la Hotel InterContinental Bucuresti si se adreseaza, in principal, factorilor decizionali si institutiilor publice din Romania, precum si profesionistilor contabili care isi desfasoara activitatea in cadrul acestor institutii. Subiectele abordate se vor incadra in patru directii principale, respectiv: Tendinte in normalizarea de standarde la nivel international,   european si national; Rolul factorilor cheie in servirea interesului public; Provocari ale noului sistem de contabilitate - intre conformitate si performanta si Rolul educatiei contabile in imbunatatirea raportarilor din sectorul public.

Participantii vor putea beneficia de experienta si expertiza in domeniu a unor specialisti de la nivel national (intre care reprezentanti din partea Ministerului Finantelor Publice, CECCAR, CSIPPC, Curtii de Conturi), precum si a unor experti cu renume mondial - Presedintele IPSASB IFAC si Presedintele Comitetului pentru Sectorul Public din cadrul FEE. Pentru a veni in sprijinul participantilor care nu cunosc limba engleza, se va asigura traducerea simultana in limba romana pe parcursul evenimentului.

Participarea la conferinta este gratuita, iar inregistrarea se face prin completarea formularului de inregistrare si transmiterea prin email la international@ceccaro.ro, pana la data de 31 octombrie 2013, cel tarziu.

Atentie! Numarul de locuri este limitat, iar participantii vor fi inregistrati in ordinea primirii formularelor.
 
Sursa: CECCAR



de Mihaela Pascu

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ProceduriInregistrari si Politici Contabileconferinta implicarea profesiei contabileCECCAR8 noiembrie


Data aparitiei: 15 Octombrie 2013

Votati articolul "Participati la Conferinta internationala Implicarea profesiei contabile in dezvoltarea calitatii raportarilor financiare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X