email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

- Hotararea Guvernului nr. 1001/2006

Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1001/2006

privind aprobarea finantarii din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii pe anul 2006 a unor objective de investitii, consolidari, reabilitari imobile, reparatii capitale, de lucrari ce vizeaza asigurarea cu utilitati. precum si edificarea de campusuri scolare pentru unitati din invatamantul preuniversitar si pentru modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr. 615/2006 privind aprobarea finantarii din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii pe anul 2006 a lucrarilor de executie pentru unele objective de investitii, consolidari, reparatii capitale si reabilitari la imobile din invatamantul preuniversitar

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, al art. 167 alin. (17) lit. f) din Legea invatamantului nr. 84/1995, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, al Legii bugetului de stat pe anul 2006 nr. 379/2005. cu modificarile si completarile ulterioare. precum si al art. 7 alin. (3) si al anexei nr. 3/25/21 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 52/2006 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2006.

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Art. 1. — Se aproba finantarea In anul 2006. din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii. a unor obiective de investitii, consolidari, reabilitari imobile si reparatii capitale la unitatile din Invatamantul preuniversitar prevazute in anexa nr. 1.

Art. 2. — Se aproba finantarea In anul 2006. din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, a lucrarilor pentru asigurarea utilitatilor la unitatile scolare din mediul rural prevazute in anexa nr. 2.

Art. 3. — Se aproba finantarea In anul 2006. din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, a lucrarilor pentru edificarea de campusuri scolare la unitatile din Invatamantul preuniversitar prevazute In anexa nr. 3.

Art. 4. — (1) Se aproba finantarea In anul 2006, din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, pentru amenajarea si dotarea centrelor de informare si

documentare din unitatile de invatamant preuniversitar rezultate din transformarea si extinderea bibliotecilor scolare sau modificarea unor spatii din unitatile scolare.

(2) Fondurile vor fi repartizate prin ordin al ministrului educatiei si cercetarii.

Art. 5. - Anexa la Hotararea Guvernului nr. 615/2006 privind aprobarea finantarii din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii pe anul 2006 a lucrarilor de executie pentru unele obiective de investitii, consolidari, reparatii capitale si reabilitari la imobile din invatamantul preuniversitar, publicata in Monitorul Olicial al Romaniei, Partea I, nr. 426 din 17 mai 2006. se modifica la pozitiile prevazute in anexa nr. 4.

Art. 6. — Anexele nr. 1—4*) fac parte integranta din prezenta hotarare.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor legislative 2024:


TAX MEMO - MEMORATOR TAXE SI IMPOZITE!

->>  Numele obligatiei fiscale respective
->>  Ce act normativ se aplica
->>  Categorii de contribuabili vizati
->>  Termene de plata
->>  Ce declaratii trebuie depuse obligatoriu
->>  Exceptiile de la regula (daca exista)
->>  Observatii, precizari, recomandari, atentionari

Iti sunt acum disponibile doar in 30 sec.

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 11 August 2006

Votati articolul "- Hotararea Guvernului nr. 1001/2006":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X