email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De unde isi iau informatiile specialistii? 36.000 de intrebari si raspunsuri din fiscalitate 2015

contabilitatefiscalitateportal fiscalitateintrebari din fiscalitatestudii de caz fiscalitate

Viata e scurta. Merita traita din plin. Merita sa poti sa pleci de la birou cu inima usoara fiindca stii ca ai luat cele mai bune decizii. Merita sa poti sa pleci de la birou si sa stii ca nu duci acasa probleme si neclaritati. Merita sa poti sa vii la birou cu drag si cu entuziasm. Dar asta nu se prea intampla uneori. Anticipezi greutatea activitatilor din agenda de zi. Si noi facem la fel.

 

Profesionistii din contabilitate si fiscalitate au un portal dedicat: PortalFiscalitate. Aici se varsa neclaritatile si problemele, "ca la preot", cum spunea un coleg drag mie. Iti spui problemele si greselile si expertii te ajuta sa iesi din toate, cat mai avantajos, rapid si cu minimul de stres si nelinisti.

 

Greseli si nelamuriri sunt multe in practica. Le poti transfera oricand catre specialistii platiti sa iti rezolve problemele. Astazi nu mai stam la discutii cu propriile dileme. Le dam oamenilor de pe PortalFiscalitate. Sunt aici oricand avem nevoie iar raspunsurile lor sunt mai mult decat edificatoare.

 

Am putea spune ca un singur raspuns oferit la momentul potrivit poate sa valoreze mai mult decat salariul pe 3 luni. Si nu am gresi deloc. Dar accesul la PortalFiscalitate nu costa asa de mult, nicidecum.

 

Preturile sunt mai mici, desi avem contabili si profesionisti din domeniul fiscal care ne spun ca fiecare luna in care folosesc Portalul de Fiscalitate este o luna de miere! Fara griji, fara stres, fara nervi, fara STRES. Am repetat cuvantul “stres” intentionat. Nu este o greseala de tipar.

 

Este un cuvant pe care vreau sa il scoateti din mintea si din vocabularul dvs. pentru ca meritati o viata linistita. Nimeni nu a zis ca viata de contabil trebuie sa fie grea. Este o rautate sa zici ca fiscalitatea este dificila.

 

Nu este dificila. Nu este nici macar incalcita. Doar ca este “multa”, cum ar spune un fost sef contabil sub aripa caruia am lucrat acum cativa ani. Si zicea bine. Fiscalitatea este frumoasa, doar sa stii unde sa pui intrebarile. O singura intrebare poate necesita ore intregi de documentare, timp in care tu poti sa te ocupi de lucruri mai importante.

 

Dar ce te faci cand acele ore de documentare iti revin tot tie? Stres, desigur.

 

Va oferim ajutorul contabililor care se ocupa cu rezolvarea problemelor pe care timpul si poate specializarea nu va permit sa le bifati la timp.

Va invitam sa aflati ce face Portalul de Fiscalitate pentru dvs., cum va poate usura viata, de ce merita cateva salarii bune, desi este la pret de sarbatoare acum, gratie promotiilor de pregatire pentru luna Martie.

 

Detalii aici. Informatii folositoare pentru toata lumea. Consultanta personalizata. Intrebari si raspunsuri fara ocolisuri, fara stres. 36.000 de intrebari si raspunsuri deja oferite, la care poti avea acces oricand.

Simplu. Eficient. Viata e scurta. Nu uitati sa o traiti frumos. Cum spunea Seneca:

“Putini sunt aceia care isi oranduiesc viata si lucrurile dupa un plan: ceilalti, la fel ca cei care plutesc pe un fluviu, nu merg, ci sunt purtati... De aceea trebuie sa stabilim ce voim si sa perseveram in aceasta.”


 

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
contabilitatefiscalitateportal fiscalitateintrebari din fiscalitatestudii de caz fiscalitate


Data aparitiei: 25 Februarie 2015
Ultima actualizare: 26 Februarie 2015

Votati articolul "De unde isi iau informatiile specialistii? 36.000 de intrebari si raspunsuri din fiscalitate 2015":
Rating:

Nota: 2.75 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • ANAF: 15 aprilie, noul termen pentru iesirea din sistemul de impozitare al microintreprinderilor

    • Update 28 martie 2024:  ANAF a anuntat ca termenul limita pentru declararea iesirii din sistemul de impozitare al microintreprinderilor va fi extins pana la data de 15 aprilie 2024. Initial, firmele mici erau obligate sa depuna Declaratia 700 pana la data de 31 martie pentru a iesi din sistemul de impunere pe veniturile microintreprinderilor. Guvernul urmeaza sa adopte modificarea propusa in aceasta saptamana. In cele ce urmeaza, va prezentam anu...» citeste mai departe aici

  • Factura emisa anul trecut si primita in 2024. Putem deduce TVA?

    • In cele ce urmeaza veti afla daca putem deduce TVA din facturi primite si inregistrate in 2024, dar a caror data de emitere este in 2023. Deducere TVA pentru o factura emisa anul trecut Pentru deducerea TVA din facturile primite pentru bunuri sau servicii, persoana inregistrata ca platitor de tva trebuie sa indeplineasca doua conditii: - sa detina o factura emisa in conformitate cu prevederile art. 319, precum si dovada platii in cazul achizitiilo...» citeste mai departe aici

  • Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: atentie la suma maxima prevazuta de lege!

    • In prezentul studiu de caz, ne propunem sa analizam aspectele legale ale imprumutului acordat de societate catre asociatul unic. Veti afla in randurile de mai jos care este suma maxima ce poate fi imprumutata, modalitatea de plata si textul de lege aplicabil in contextul legislatiei in vigoare. Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: studiu de caz Intrebare: "O societate comerciala poate imprumuta asociatul unic? Care este...» citeste mai departe aici

  • CUM si UNDE ne putem plati obligatiile fiscale: Ghid ANAF privind modalitatile plata

    • Cu scopul de a informa contribuabilii, ANAF a publicat o brosura cu modalitatile de plata disponibile catre institutie. Aceasta initiativa are ca obiectiv principal simplificarea si eficientizarea procesului de plata a taxelor si impozitelor, oferind contribuabililor o intelegere clara a tuturor optiunilor disponibile. Impozite, taxe, contributii si alte sume datorate - CUM si UNDE putem plati Contribuabilii isi pot indeplini obl...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X