email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost publicat OPANAF nr. 632/2015: aprobarea modelului si continutului formularului 311

OPANAF nr.632/2015formularul 311exigibilitateTVAcod de inregistrareanulat

Ordinul nr. 632/2015 pentru aprobarea modelului si continutului formularului (311) "Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata, datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal a fost publicat in Monitorul Oficial nr.178 din 16 martie 2015.

 

Redam mai jos continutul:

 

OPANAF nr.632/2015:

In temeiul art. 11 alin. (3) din Hotarârea Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cu modificarile ulterioare, al art. 11 alin. (1^1) si (1^3), al art. 156^3 alin. (10) si (10^1) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, al pct. 80^1 alin. (2) din Normele metodologice de aplicare a titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 44/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si al art. 228 alin. (2) din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare,

presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala emite urmatorul ordin:

Art.1. – Se aproba modelul si continutul formularului (311) "Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata, datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal", cod: 14.13.01.02/c.a., prevazut in anexa nr. 1.

Art.2. – Formularul mentionat la art. 1 se completeaza si se depune conform instructiunilor de completare prevazute in anexa nr. 2.

Art.3. – Caracteristicile de tiparire, modul de difuzare, de utilizare si de arhivare a formularului mentionat la art. 1 sunt prevazute in anexa nr. 3.

Art.4. – Anexele nr. 1-3 fac parte integranta din prezentul ordin.

Art.5. – Referirile la Codul fiscal din cuprinsul prezentului ordin reprezinta trimiteri la titlul VI "Taxa pe valoarea adaugata" al Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, iar referirile la Normele metodologice reprezinta trimiteri la Normele metodologice de aplicare a titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 44/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Art.6. – La data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 2.224/2013 pentru aprobarea modelului si continutului formularului (311) "Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata, datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau g) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal", publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 549 din 29 august 2013.

Art.7. – Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Art.8. – Directia generala proceduri pentru administrarea veniturilor, Directia generala de reglementare a colectarii creantelor bugetare, Directia generala de tehnologia informatiei, Directia generala de administrare a marilor contribuabili, directiile generale regionale ale finantelor publice, precum si unitatile fiscale subordonate acestora vor lua masuri pentru ducerea la indeplinire a prevederilor prezentului ordin.

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala,
Gelu-stefan Diaconu

Bucuresti, 9 martie 2015.
Nr. 632.

ANEXA NR.1*)

Formularul 311

*) Anexa nr.1 este reprodusa in fascimil

ANEXA nr.2

INSTRUCTIUNI
de completare a formularului (311) "Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata, datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal"

"Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata, datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal", denumita in continuare declaratie, se depune dupa cum urmeaza:
– potrivit art. 156^3 alin. (10) lit. a) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare Codul fiscal, de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal si care efectueaza, dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, livrari de bunuri/prestari de servicii si/sau achizitii de bunuri si/sau de servicii pentru care sunt obligate la plata taxei, pentru care exista obligatia platii taxei colectate in conformitate cu prevederile art. 11 alin. (11) si (13) din Codul fiscal;
– potrivit art. 156^3 alin. (10) lit. a) din Codul fiscal, coroborat cu pct. 80^1 alin. (2) din Normele metodologice de aplicare a titlului VI din Codul fiscal, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 44/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, denumite in continuare Norme metodologice, de catre persoanele impozabile care se afla in situatiile prevazute la art. 11 alin. (1^1) si (1^3) din Codul fiscal si al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat, din oficiu, potrivit prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, in situatia in care acestea efectueaza, dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, livrari de bunuri prin organele de executare silita;
– potrivit art. 156^3 alin. (10) lit. b) din Codul fiscal, de catre persoanele impozabile care au aplicat sistemul TVA la incasare si al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, pentru livrari de bunuri/prestari de servicii efectuate inaintea anularii inregistrarii in scopuri de TVA, dar a caror exigibilitate intervine, potrivit sistemului TVA la incasare prevazut de art. 1342 alin. (3)-(8) din Codul fiscal, in perioada in care persoanele impozabile nu au un cod valabil de TVA;
– potrivit art. 156^3 alin. (10^1) din Codul fiscal, de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat, la cerere, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. g) din Codul fiscal, care au aplicat sistemul TVA la incasare si care au efectuat livrari de bunuri/prestari de servicii inainte de anularea inregistrarii in scopuri de TVA, dar a caror exigibilitate de taxa, potrivit sistemului TVA la incasare prevazut de art. 134^2 alin. (3)-(8) din Codul fiscal, a intervenit in perioada in care persoanele impozabile nu au un cod valabil de TVA.
Se declara:
– taxa colectata de catre persoanele a caror inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulata, din oficiu, potrivit prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, care trebuie platita in conformitate cu prevederile art. 11 alin. (1^1) si (1^3) din Codul fiscal pentru livrari de bunuri/prestari de servicii si/sau pentru achizitii de bunuri si/sau de servicii pentru care aceste persoane sunt obligate la plata TVA, efectuate in perioada in care persoanele impozabile nu au un cod valabil de TVA;
– taxa colectata de catre persoanele impozabile care se afla in situatiile prevazute la art. 11 alin. (1^1) si (1^3) din Codul fiscal si al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat, din oficiu, potrivit prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, care efectueaza, dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, livrari de bunuri prin organele de executare silita;
– taxa colectata care trebuie platita pentru livrari de bunuri/prestari de servicii efectuate inainte de anularea, din oficiu, a inregistrarii in scopuri de TVA, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, dar a caror exigibilitate de taxa, potrivit sistemului TVA la incasare prevazut de art. 134^2 alin. (3)-(8) din Codul fiscal, intervine in perioada in care persoanele impozabile care au aplicat sistemul TVA la incasare nu au un cod valabil de TVA;
– taxa colectata care trebuie platita pentru livrari de bunuri/prestari de servicii efectuate inainte de anularea, la cerere, a inregistrarii in scopuri de TVA, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. g) din Codul fiscal, dar a caror exigibilitate de taxa, potrivit sistemului TVA la incasare prevazut de art. 134^2 alin. (3)-(8) din Codul fiscal, intervine in perioada in care persoanele impozabile care au aplicat sistemul TVA la incasare nu au un cod valabil de TVA.
Declaratia se depune:
– pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care a intervenit exigibilitatea taxei pentru livrarile de bunuri/prestarile de servicii si/sau pentru achizitiile de bunuri si/sau de servicii pentru care persoanele impozabile sunt obligate la plata TVA, efectuate de persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, in situatia in care exigibilitatea taxei pentru aceste operatiuni intervine in perioada in care persoanele impozabile nu au cod valabil de TVA;
– pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care a intervenit exigibilitatea taxei pentru livrarile de bunuri/prestarile de servicii si/sau pentru achizitiile de bunuri si/sau de servicii pentru care persoanele impozabile sunt obligate la plata TVA, efectuate de persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, in situatia in care exigibilitatea taxei pentru aceste operatiuni intervine in perioada in care persoanele impozabile nu au cod valabil de TVA;
– pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care a intervenit exigibilitatea taxei pentru livrarile de bunuri efectuate prin organele de executare silita, de catre persoanele impozabile care se afla in situatiile prevazute la art. 11 alin. (1^1) si (1^3) din Codul fiscal, livrari efectuate dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal;
– pana la 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care a intervenit exigibilitatea taxei pentru livrari de bunuri/prestari de servicii, efectuate inainte de anularea inregistrarii in scopuri de TVA, potrivit prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e), g) sau h) din Codul fiscal, in situatia in care exigibilitatea taxei pentru aceste operatiuni intervine, potrivit sistemului TVA la incasare, in perioada in care persoanele impozabile nu au cod valabil de TVA.

Declaratia se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala persoana impozabila isi are domiciliul fiscal sau in a carui evidenta aceasta se afla inregistrata ca platitor de impozite si taxe, astfel:
– direct sau prin imputernicit, la registratura; sau
– la posta, prin scrisoare recomandata.

Declaratia se completeaza de catre contribuabil sau de catre imputernicit inscriind cu majuscule, citet si corect, toate datele prevazute de formular.

Perioada de raportare – se completeaza cu anul si luna in care a intervenit exigibilitatea taxei pe valoarea adaugata pentru livrarile de bunuri/prestarile de servicii si/sau achizitiile de bunuri si/ori servicii pentru care persoana impozabila este obligata la plata taxei.

I. Felul declaratiei
Declaratia depusa initial se rectifica prin depunerea unei noi declaratii, pe acelasi format, bifand casuta corespunzatoare de pe formular.

ATENTIE! Rectificarea nu este posibila pentru perioade fiscale care au fost supuse inspectiei fiscale sau pentru care este in curs de derulare o inspectie fiscala.

II. Date de identificare a persoanei impozabile
1. Denumire/Nume si prenume – se inscrie, dupa caz, denumirea persoanei juridice, asociatiei sau a entitatii fara personalitate juridica ori numele si prenumele persoanei fizice, dupa caz, obligata la plata taxei conform art. 156^3 alin. (10) sau (10^1) din Codul fiscal.
2. Cod de identificare fiscala – se completeaza astfel:
– contribuabilii persoane juridice, asocierile si alte entitati fara personalitate juridica, cu exceptia comerciantilor, inscriu codul de inregistrare fiscala atribuit de organul fiscal;
– comerciantii, persoane fizice si juridice, precum si alte entitati care se inregistreaza potrivit legii speciale la registrul comertului inscriu codul unic de inregistrare atribuit potrivit legii speciale;
– contribuabilii persoane fizice, care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, cu exceptia comerciantilor, inscriu codul de inregistrare fiscala atribuit de organul fiscal;
– persoanele fizice, altele decat cele de mai sus, inscriu codul numeric personal atribuit potrivit legii speciale;
– persoanele fizice care nu detin cod numeric personal inscriu numarul de identificare fiscala atribuit de organul fiscal competent din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.
Inscrierea cifrelor in caseta se face cu aliniere la dreapta.
3. Domiciliul fiscal – se completeaza cu datele privind adresa domiciliului fiscal al persoanei impozabile obligate la plata taxei conform art. 156^3 alin. (10) sau (10^1) din Codul fiscal.

III. Date privind anularea inregistrarii in scopuri de TVA
1. Data anularii inregistrarii in scopuri de TVA – se inscrie data de la care a fost anulata inregistrarea in scopuri de TVA.
2. Se bifeaza casuta corespunzatoare situatiei in care inregistrarea in scopuri de TVA a fost anulata, din oficiu, de organul fiscal, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, sau la cererea contribuabilului, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. g) din Codul fiscal, dupa caz.

IV. Date privind obligatia de plata
A. Operatiuni efectuate dupa anularea, din oficiu, a inregistrarii in scopuri de TVA in conditiile art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal – se completeaza de catre persoanele impozabile care au bifat casuta corespunzatoare anularii inregistrarii in scopuri de TVA, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, respectiv sectiunea III pct. 2.1 din declaratie.
1. Livrari de bunuri si/sau prestari de servicii
Coloana "Baza impozabila" – se completeaza cu baza de impozitare, exclusiv taxa, aferenta tuturor livrarilor de bunuri/prestarilor de servicii efectuate dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal.
Coloana "TVA de plata" – se completeaza suma totala a taxei colectate care trebuie platita in conformitate cu prevederile art. 11 alin. (11) si (13) din Codul fiscal, pentru livrari de bunuri/prestari de servicii efectuate dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal.
2. Achizitii de bunuri si/sau de servicii pentru care sunt persoane obligate la plata taxei, in conditiile legii
Coloana "Baza impozabila" – se completeaza cu baza de impozitare, exclusiv taxa, aferenta tuturor achizitiilor de bunuri si/sau de servicii pentru care sunt persoane obligate la plata taxei, in conditiile legii, efectuate dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal si a caror exigibilitate intervine in perioada in care persoanele impozabile nu au cod valid de TVA.
Coloana "TVA de plata" – se completeaza suma totala a taxei colectate care trebuie platita in conformitate cu prevederile art. 11 alin. (11) si (13) din Codul fiscal, pentru achizitii de bunuri si/sau de servicii pentru care sunt persoane obligate la plata taxei, in conditiile legii, efectuate dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, din oficiu, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal si a caror exigibilitate intervine in perioada in care persoanele impozabile nu au cod valid de TVA.
B. Livrari de bunuri si/sau prestari de servicii efectuate inaintea anularii inregistrarii in scopuri de TVA in conditiile art. 153 alin. (9) lit. a)-e), g) sau h) din Codul fiscal, dar a caror exigibilitate intervine, potrivit sistemului TVA la incasare, in perioada in care persoana impozabila nu are cod valabil de TVA – se completeaza de catre persoanele impozabile care au aplicat sistemul TVA la incasare si carora le-a fost anulata inregistrarea in scopuri de TVA, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e), g) sau h) din Codul fiscal, dupa caz, pentru livrari de bunuri si/sau prestari de servicii efectuate inaintea anularii inregistrarii in scopuri de TVA, dar a caror exigibilitate intervine, potrivit sistemului TVA la incasare, in perioada in care persoana impozabila nu are cod valabil de TVA.
Coloana "Baza impozabila" – se completeaza cu baza de impozitare, exclusiv taxa, aferenta tuturor livrarilor de bunuri si/sau prestarilor de servicii efectuate inaintea anularii inregistrarii in scopuri de TVA, a caror exigibilitate intervine, potrivit sistemului TVA la incasare, in perioada in care persoana impozabila nu are cod valabil de TVA.
Coloana "TVA de plata" – se completeaza suma totala a taxei colectate care trebuie platita pentru livrarile de bunuri si/sau prestarile de servicii efectuate inaintea anularii inregistrarii in scopuri de TVA, a caror exigibilitate intervine, potrivit sistemului TVA la incasare, in perioada in care persoana impozabila nu are cod valabil de TVA.

ANEXA Nr. 3

CARACTERISTICILE
de tiparire, modul de difuzare, de utilizare si de arhivare ale formularului (311) "Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata, datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal"

1. Denumirea formularului: "Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata, datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 153 alin. (9) lit. a)-e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal".
2. Cod: 14.13.01.02/c.a.
3. Format: A4/t1
4. Caracteristicile de tiparire: – pe o singura fata;
– se poate utiliza echipament informatic pentru editare.
5. Se utilizeaza la: – declararea sumei reprezentand:
– taxa colectata de catre persoanele a caror inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulata, din oficiu, potrivit prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, denumita in continuare Codul fiscal, care trebuie platita in conformitate cu prevederile art. 11 alin. (1^1) si (1^3) din Codul fiscal pentru livrari de bunuri/prestari de servicii efectuate si/sau pentru achizitii de bunuri si/ori servicii pentru care aceste persoane sunt obligate la plata TVA, efectuate in perioada in care persoanele impozabile nu au un cod valabil de TVA;
– taxa colectata de catre persoanele impozabile care se afla in situatiile prevazute la art. 11 alin. (1^1) si (1^3) din Codul fiscal si al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat, din oficiu, potrivit prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, care efectueaza, dupa anularea inregistrarii in scopuri de TVA, livrari de bunuri prin organele de executare silita;
– taxa colectata care trebuie platita pentru livrari de bunuri/prestari de servicii efectuate inainte de anularea, din oficiu, a inregistrarii in scopuri de TVA, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. a)-e) sau h) din Codul fiscal, dar a caror exigibilitate de taxa, potrivit sistemului TVA la incasare prevazut de art. 134^2 alin. (3)-(8) din Codul fiscal, intervine in perioada in care persoanele impozabile care au aplicat sistemul TVA la incasare nu au un cod valabil de TVA;
– taxa colectata care trebuie platita pentru livrari de bunuri/prestari de servicii efectuate inainte de anularea, la cerere, a inregistrarii in scopuri de TVA, conform prevederilor art. 153 alin. (9) lit. g) din Codul fiscal, dar a caror exigibilitate de taxa, potrivit sistemului TVA la incasare prevazut de art. 134^2 alin. (3)-(8) din Codul fiscal, intervine in perioada in care persoanele impozabile care au aplicat sistemul TVA la incasare nu au un cod valabil de TVA.

6. Se intocmeste: in doua exemplare

7. Circula:
– originalul la organul fiscal;
– copia la contribuabil.

8. Se arhiveaza: la dosarul fiscal al contribuabilului.

 


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
OPANAF nr.632/2015formularul 311exigibilitateTVAcod de inregistrareanulat


Data aparitiei: 18 Martie 2015

Votati articolul "A fost publicat OPANAF nr. 632/2015: aprobarea modelului si continutului formularului 311":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X