email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consilierul Taxe si Impozite pentru contabili. Achizitionati timp, siguranta si protectie anti-amenzi!

Consilier Taxe si Impozite pentru contabili este un biblioraft elegant de peste 800 de pagini, care va ofera solutii pentru ABSOLUT ORICE problema fiscal-contabila! Va ofera timp in plus pentru dvs. Va ofera siguranta in deciziile pe care le luati si protectie impotriva amenzilor.


Consilierul Taxe si Impozite pentru Contabili sare in ajutorul dumneavoastra cu explicatiile tuturor noilor reglementari din noul Cod fiscal!

" Este vital, se intelege, sa cunoasteti legea in toate detaliile ei. Astfel pot fi evitate sanctiunile organelor fiscale aplicate pentru nereguli facute de cele mai multe ori fara voie si mai degraba din lipsa timpului pentru a tine pasul cu numeroasele modificari.

Dar, mai important decat atat, prin cunoasterea legii puteti plati statului taxe si impozite minime. Evident, fara a incalca legea. Iar specialistii nostri au suficienta experienta pentru a va oferi cele mai bune sfaturi care sa va ajute sa economisiti sume importante de bani pentru afacerea dumneavoastra. Nu prisoseste nimanui un leut in plus.

Pe langa nesiguranta si stresul implicite, orice modificare a Codului fiscal mai are si obiceiul de a inteti controalele Directiei Generale Antifrauda Fiscala! Ca de, asa merg lucrurile mai mereu: Codul fiscal se schimba, specialistul in taxe si impozite se pune pe citit si interpretat si, cand in sfarsit da de cap oricarei nelamuriri, modificarea se modifica. Deci da, Codul fiscal nu mai este IAR ce-a fost. Si iata cum, in mijlocul celei mai mari confuzii, reprezentantii DGAF bat la usa!", atentioneaza specialistii Rentrop&Straton.


Detalii mai multe va sunt oferite aici >>>

 

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<


Data aparitiei: 11 Ianuarie 2016

Votati articolul "Consilierul Taxe si Impozite pentru contabili. Achizitionati timp, siguranta si protectie anti-amenzi!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X