email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 31.08.2007

horoscopastrocontabilcontabil

Horoscop contabil 31.08.2007 HoroscopĀ contabil - Berbec

Optimism. E vineri!!! Dupa o saptamana in care norii de furtuna nu s-au rispit deloc de pe… cerul dumneavoastra, astazi o raza de soare va incalzeste inima. Parca totul e mai verde in jur, parca nici oamenii nu mai sunt asa de rai cum au fost de luni pana azi… Aveti atat de multa energie incat va vine sa-I strangeti in brate pe cei din jur. Atentie insa, sunt tot mai multi avocati specializati pe procese de hartuire! HoroscopĀ contabil - Taur

Nervi. Hotarat lucru, azi v-ati trezit cu fata la perna sau, dupa caz, la cearsaf. V-ati certat in trafic cu toata lumea, inclusiv cu nevinovatii posesori de scutere, ideile se aduna greu si, peste toate, parca aveti nisip in ochi. Incercati din toate puterile sa cautati un motiv de bucurie, dar, mai repede veti gasi aur in bazinul Dunarii decat o motivatie pentru un zambet. Supravietuiti si ganditi-va ca maine este sambata!

HoroscopĀ contabil - Gemeni

Romantism. Astazi dovediti un romantism incurabil. Va opriti si mirositi florile, va uitati cu jind spre parcuri, va imaginati rasarituri de soare pe maulul marii. Partenerul sau partenera se va bucura de cel mai frumos cadou din ultima vreme: o plimbare, mana-n mana, pe o straduta veche din oras. Prins(a) cu toate problemele de serviciu uitati, de multe ori, ca viata inseamna si altceva. Noroc ca azi va aduceti aminte. Nu, nu e deloc tarziu!

HoroscopĀ contabil - Rac

Odihna. Ati tras din greu pentru a demonstra ca sunteti un om pe care se poate conta. Numai dumneavoastra stiti cat de greu a fost si, vorba unui «idol»contemporan (ghilimelele chiar se impun), trebuie sa ai inima de leu ca sa reusesti. Dar, trebuie sa recunoasteti, a meritat! Toate proiectele sunt finalizate si puteti merge linistit(a) intr-un concediu binemeritat. V-ati luat deja concediul? OK, atunci macar un week-end prelungit.

HoroscopĀ contabil - Leu

Forte proaspete. Cateva zile de relaxare v-au incarcat bateriile si simtiti ca nici o bariera, oricat de mica sau de mare, nu va rezista in fata dumneavoastra. Va reapucati de proiecte pe care le-ati neglijat si finalizati discutii incepute cu mult timp in urma. Seara va fi dedicata familiei sau unei petreceri cu prietenii. Fiti cu ochii-n patru azi! De undeva, chiar de unde nu va asteptati, vor veni niste bani. Multi bani!

HoroscopĀ contabil - Fecioara

Planuri de viitor. Oare meseria pe care v-ati ales-o este ceea ce va doreati de la viata? Sunteti sigur(a) ca vreti sa va petreceti restul zilelor adunand cifre si certandu-va cu colegii care, nici dupa 3-4 ani, nu au invatat cum se scrie o factura? Astazi va faceti planuri de viitor. Intrati pe un site de recrutare, va depuneti CV-ul la o alta companie, pentru o pozitie de analist sau controller. Va tinem pumnii, dar nu uitati sa vizitati http://www.contabilul.ro/ in fiecare zi.

HoroscopĀ contabil - Balanta

Asediu. E clar, sunteti sub asediu! Telefoanele suna ca la un call-center, colegii va asasineaza cu intrebari de genul: cand se dau banii, cand se dau bonurile de masa? V-ati inchide intr-un glob de sticla, sub care sa lucrati linistit(a) pentru a termina totul la timp. Dar viata dumneavoastra unde e? Chiar trebuie sa apartineti altora?

HoroscopĀ contabil - Scorpion

Iarba verde. Va mananca palmele sa intoarceti o halca de carne pe gratar, asa cum va mananca si… cauciucurile de la masina ca sa faceti un drum la iarba verde. Nu trebuie neaparat sa mergeti la Babele sau in Retezat pentru a va bucura de cateva clipe de relaxare alaturi de cei dragi. Azi nimic din ceea ce tine de conturi sau bani nu va intereseaza. Sati pe Net si planificati trasee. Atentie sa nu va prinda seful!

HoroscopĀ contabil - Sagetator

Iubire. Ziua de azi este dominata de iubire. Ajunge cu drumurile la Administratia Financiara sau cu discutiile interminabile cu directorul de productie sau cel de vanzari! Astazi mergeti la un restaurant cu persoana iubita, cumparati bilete la un film sau, pur si simplu, stati in casa. Daca optati pentru ultima varianta, nu uitati sa aprindeti cateva lumanari parfumate. Atmosfera destinsa o sa va imbie la actiuni ce nu fac obiectul de activitate al acestui horoscopJ

HoroscopĀ contabil - Capricorn

Persuasiune. V-ati dovedit in repetate randuri capacitatea de a-i convinge pe oamenii din jur sa actioneze asa cum va doriti. V-ati facut treaba, dar ati uitat un lucru: totul se plateste. Ati lucrat in echipa, banii au inceput sa soseasca, dar au ca destinatie un singur cont: cel al dumneavoastra. Aveti grija, s-ar putea ca pe viitor sa faceti totul singur(a). Oricat de prins(a) cu alte treburi ati fi, nu uitati ca sunt oameni care cred in dumneavoastra si asteapta o mica dovada de recunostinta. Financiara.

HoroscopĀ contabil - Varsator

Inutil. Astazi aveti un sentiment foarte puternic de inutilitate. Este normal, Venus nu va avantajeaza deloc, iar despre Marte chiar nu are sens sa vorbim. Mai rau nu se putea! Trageti pe dreapta, luati o carte sau un ziar si asteptati vremuri mai bune. Ziua de azi e pierduta si este… inutil sa incercati sa mai faceti ceva.

HoroscopĀ contabil - Pesti

Noroc. Jucati la Loto! O sa spuneti ca potul cel mare s-a dat si ca nu mai merita. Eronat! In joc sunt un milion de euro si este clar ca o parte din ei nu v-ar strica deloc. Mizati pe datele de nastere ale membrilor familiei si mergeti pe o varianta simpla. Variantele cu bilete combinate, incercate de diferiti «specialisti», si-au dovedit limitele, cu varf si indesat.

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa Ć¢ā‚¬Å¾citestiĆ¢ā‚¬Ā si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopastrocontabilcontabil


Data aparitiei: 31 August 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 31.08.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X