email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajam contabil: cu sau fara experienta, poate lucra si de acasa

fokus jobsanunturi de recrutarecontabiljobangajam contabil

Contabil junior sau expert contabil in cautarea unui loc nou de munca sau a unor colaborari care sa dubleze sau chiar sa tripleze castigurile de la final de luna? Stim foarte bine cate dificultati poate aduce cautarea unui nou loc de munca, mai atunci cand, la interviu, constatati ca aproape nimic din ceea ce a promis angajatorul in anuntul de recrutare nu se potriveste cu oferta reala, prezentata inaintea semnarii contractului de angajare.

Indiferent de experienta acumulata in domeniu, exista locul de munca potrivit si compania mult visata. Iar o noua platforma de pe piata de recrutare isi propune sa aduca mai aproape de dumneavoastra acele joburi cu beneficii reale, salarii de care sa fiti multumiti si ofertele de lucru pe care nu ar trebui sa le ratati.

La nivel international se discuta frecvent despre noile tendinte din domeniul fiscal si contabil, despre felul in care ar trebui pus din ce in ce mai mult accent pe contabilitatea de angajamente, precum si despre masurile pe care ar trebui sa le ia profesionistii din domeniul taxelor si impozitelor pentru o mai buna eficienta in ce inseamna protejarea finantelor de evaziune sau obstacole in relatia cu autoritatile.

Sunt probleme pe care ACCA le dezbate cu din ce in ce mai multa implicare, iar recent a fost publicat un studiu despre fiscalitate la nivel international si despre factorii de incredere, cu mentiunea ca la acest studiu care include opiniile publicului au contribuit peste 7.600 de persoane din toate statele G20.

Concluziile au fost ca desi publicul are incredere in profesionistii contabili, acesta nu are incredere in zona politica atunci cand vorbim de fiscalitate. Mai mult, oamenii isi doresc un sistem fiscal international mai coerent si mai eficient, adaptat prezentului.

Experienta si abilitatile dumneavoastra in calitate de profesionist contabil sunt mai necesare ca niciodata, iar domeniul fiscal nu poate functiona fara aceasta profesie. Mediul de afaceri are nevoie de o structura sanatoasa si corecta care sa il ajute sa cunoasca succesul intr-un context economic si fiscal prea putin favorabil.

Pe piata exista cerere, astfel ca dumneavoastra puteti veni cu o oferta pe masura si va puteti alege partenerii alaturi de care sa lucrati in acest domeniu in care obstacolele se ivesc la tot pasul, dar in care si recompensele sunt pe masura! Descoperiti asadar, in 2017, posibilitatea unor noi colaborari si oportunitati de crestere a veniturilor!

Prin filtrarea atenta a unor criterii de care tine cont orice angajator care se respecta, FOKUS Jobs, noua platforma de recrutare lansata pe piata din Romania de catre o echipa de profesionisti in Resurse Umane cu o experienta indelungata, isi propune sa va ofere unele dintre cele mai dorite joburi din domeniul visat.

Exemplu de anunt

Angajam Contabil: program complet sau colaborare

Companie specializata in contabilitate/fiscalitate din Bucuresti, cautam contabili pentru angajare, program complet sau colaborare de la distanta.

Doritorii vor prelua unul sau mai multi dintre clientii nostri, urmand sa se se ocupe de aspectele financiar-contabile stabilite impreuna.

Candidatii trebuie sa aiba cunostinte legate de modificarile codului fiscal, termene si depuneri declaratii, taxe si impozite. Este foarte importanta experienta in acest domeniu, de minimum 2 ani de zile.

Pentru program complet se va putea lucra de la sediul nostru. Pentru colaborare se poate lucra de la distanta, nefiind necesara prezenta la sediu.

Beneficii: salariu motivant, bonusuri de performanta, posibilitati de specializare.

Va rugam sa aplicati pana la data de 20 ale lunii.

Puteti vedea anuntul AICI

In plus, daca aplicati la un job prin noua platforma, veti primi gratuit un ghid care va ajuta sa obtineti postul dorit: "7 tehnici de succes la interviu".

 


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
fokus jobsanunturi de recrutarecontabiljobangajam contabil


Data aparitiei: 04 Aprilie 2017

Votati articolul "Angajam contabil: cu sau fara experienta, poate lucra si de acasa":
Rating:

Nota: 4.04 din 5 din 26 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X