email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 03.09.2007

horoscopcontabil

                              Horoscop contabil 03.09.2007

Horoscop contabil -  Berbec

Sanatate buna. Ati depasit cu bine cele cateva zile in care astrele au fost pur si simplu certate cu sanatatea dvs.. Acum sunteti din nou in plina forma si gata de lucru. Ceea ce e foarte bine, pentru ca veti avea nevoie de multa energie in urmatoarele ore. Aveti sansa de a va afla astazi in compania unei persoane vesele, joviale si pline de viata. Este bine sa profitati la maximum de aceasta zi. Este una dintre cele mai bune ale intregului an 2007 din punctul de vedere al resurselor de energie.

Horoscop contabil -  Taur

Traieste azi, lupta maine! Starea generala a organismului dvs. nu este dintre cele mai bune. Nici psihic nu stati tocmai perfect, motiv pentru care ar fi indicat sa evitati orice conflict si orice situatie de criza. Nu aveti suficiente resurse pentru a duce lupte grele astazi. Tineti minte renumitul sfat al lui Sun Tzu, din "Arta razboiului": "Traieste azi, lupta maine!". Cel mai important lucru acum este sa va refaceti. Maine, odata vindecate ranile, veti putea fi din nou bataios(asa).

Horoscop contabil -  Gemeni

Fara griji… Zambetul tocmai s-a intors victorios pe buzele dvs.! Problemele financiare si-au gasit, cel putin partial, rezolvarea si va simtiti destins(a) si lipsit(a) de griji. Este momentul sa alungati orice depresie, mai ales ca vestile bune nu s-au terminat pentru aceasta saptamana si urmeaza sa va bucurati de cateva zile exact pe gustul dvs.! "Bucuria de a trai" este ceea ce defineste cel mai bine starea dvs. de spirit azi.

Horoscop contabil -  Rac

Eveniment important. Oricat ati vrea, nu puteti impinge si mai mult spre viitor un eveniment pe care il asteptati de multa vreme. Este vorba despre ceva pozitiv, insa nu va simtiti suficient pregatit(a) pentru a fi cu adevarat la inaltimea situatiei. Sfatul nostru este sa va relaxati, pe cat posibil, si sa acceptati lucrurile asa cum sunt. Este bine ca vi se intampla, in sfarsit, ceea ce asteptati de mult. Nu e deloc cazul sa mai amanati si, mai ales, nici nu va sta in putere. Bulgarele de zapada a luat-o, deja, la vale!

Horoscop contabil -  Leu

Starniti invidie. La acest inceput de saptamana, aveti o placere deosebita sa marsaluiti victorios(asa) prin fata apropiatilor si a colegilor de serviciu. Mare atentie insa la reactiile celor din jur. Nu e vorba, in general starniti invidie, dar astazi tendinta apropiatilor de a va judeca, de a susoti in urma dvs. e mai mare ca oricand. Mai ales ca cineva din imediata dvs. vecinatate se considera la fel de indreptatit sa poarte laurii victoriei si, din gelozie, este posibil sa incerce sa va submineze autoritatea.

Horoscop contabil -  Fecioara

Romantism 100%. Din doua, una: fie sunteti deja casatorit(a) si astazi va redescoperiti, pur si simplu, partenera(ul), fie sunteti celibatar(a) si aveti la acest inceput de saptamana sansa sa intalniti o persoana care va va topi instantaneu orice scut de protectie. Oricat ati incerca sa rezistati, este pur si simplu imposibil. Lasati armele jos si iesiti in oras sau relaxati-va acasa, in aceasta seara, intr-un cadru intim. Este vremea pentru romantism!

Horoscop contabil -  Balanta

Cumpatare. Straduiti-va sa evitati orice contact cu acele persoane pe care le simtiti dornice sa va strice imaginea la locul de munca. Cineva face tot posibilul sa va puna bete in roate, chiar daca nu constientizati acest lucru de la bun inceput. Abtineti-va de la comentarii rautacioase si nu va agresati verbal subalternii. Nu le dati nici ocazia, nici pretextul pentru a complota impotriva dvs.! Maine sunteti liber(a) sa procedati exact asa cum doriti, inclusiv sa gresiti reactionand mai agresiv. Astazi, insa, este mai bine sa fiti foarte rezervat(a).

Horoscop contabil -  Scorpion

Masuri radicale. Va este foarte greu sa va organizati. Aveti enorm de multe lucruri de facut si aproape ca nu stiti cu ce sa incepeti. Aveti drumuri de facut si, colac peste pupaza, trebuie sa faceti si munca unui coleg. Este a suta oara cand greseste ceva si trebuie sa va pierdeti timpul verificandu-l si indreptandu-i erorile de calcul. Poate ar fi mai bine sa sugerati inlocuirea sa, oricat de greu v-ar veni si oricat de putin v-ar placea sa luati asemenea masuri.

Horoscop contabil -  Sagetator

Scos din pepeni… Astazi va simtiti… sagetat de invidie. Nu este un sentiment care sa va caracterizeze, insa pur si simplu atitudinea unui coleg de serviciu va scoate din pepeni. Stiti mai bine ca oricine cat este de incapabil si vi se pare absolut revoltatoare amabilitatea exagerata cu care seful dvs. direct il trateaza. Nu este insa cazul sa disperati. Ca de obicei, intr-un fel sau altul vi se face, pana la urma, dreptate!

Horoscop contabil -  Capricorn

Picatura chinezeasca. Pana la orele pranzului, trebuie sa suportati o persoana care va tot sacaie cu o anumita sarcina. Stiti foarte bine ca trebuie sa o rezolvati si nu aveti nevoie de cineva care sa va bata la cap din cinci in cinci minute cu acelasi lucru. Luati, insa, partea buna a situatiei – cuiva ii pasa de ceea ce faceti! Sfatul astrologului: petreceti intreaga seara cu partenera(ul) dvs. de viata. Este posibil sa treaca printr-o perioda mai grea si are multa neoie de dvs..

Horoscop contabil -  Varsator

Exces de amabilitate. Se vede treaba ca uneori trebuie sa faceti ceea ce va displace cel mai mult – sa renuntati la principiile dvs. de viata pentru a face cuiva pe plac. Nu incercati sa intrati in gratiile nimanui, ci pur si simplu cautati sa menajati pe cineva. Aveti grija, insa: amabilitatea in exces se poate dovedi o arma cu doua taisuri. Aceeasi persoana s-ar putea sa va reproseze mai tarziu ca nu i-ati atras atentia asupra erorilor prada carora este pe cale sa cada in prezent.

Horoscop contabil -  Pesti

Rasuflati usurat(a). Ceva va macina incontinuu de cateva zile. Sunteti nesigur(a) in ceea ce priveste o decizie contabila recenta. Tocami cand va aflati pe punctul de a intra in panica, cineva apare si salveaza situatia, lamurindu-va asupra dedesubturilor problemei. Reusiti sa iesiti din starea de maxima tensiune si va ganditi foarte serios sa ii faceti cinste "salvatorului" dvs.. Cu sanatatea stati destul de bine, desi ar fi bine sa evitati contactul cu persoanele care stranuta…

NOUTATI Contabile 2024

Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 03 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 03.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X