email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 10.09.2007

horoscopcontabil

                                Horoscop contabil 10.09.2007

Horoscop contabil - Berbec

Prosperitate. In sfarsit, o duceti bine pe plan financiar. Aveti bani si sunteti multumit(a). Afacerile va merg mai bine ca niciodata si totul vi se pare ca un vis. Puteti avea ceva probleme de sanatate insa nimic grav, pur si simplu o raceala sau ceva asemanator. Se anunta rezolvari pe toate planurile. Probleme mici si mari isi gasesc, deopotriva, rezolvarea. Totusi, o mica tentatie va aparea pe plan afectiv. Sfat: Profitati din plin de aceasta perioada benefica.

Horoscop contabil - Taur

Fara probleme. Ceva nou apare sau incepeti un proiect pe care l-ati planuit foarte bine. Totul va convine, nu apar pierderi, banii sunt suficienti iar pe plan afectiv nu apar probleme majore. Toamna va prinde bine. Se anunta o mica vacanta, pe care vi-o doriti foarte mult si vi-o permiteti. La locul de munca, totul merge struna. La fel – pe plan afectiv. Cei singuri isi gasesc un partener serios iar cei implicati deja intr-o relatie vor avea parte numai de surprize placute. Sfat: Petreceti mai mult timp impreuna cu partenera(ul) dvs. de viata.

Horoscop contabil - Gemeni

Blocaj. Aveti de luat decizii importante si poate chiar va avea loc o schimbare decisiva. Depinde de dvs. daca aceasta situatie va dura in timp sau nu. Toamna va aduce sperante insa va lipseste dorinta de a lupta. La serviciu apare moleseala, lipsa de energie si nu prea aveti chef de munca. Apar o serie de blocaje pe plan profesional. Sfat: Incercati sa nu cheltuiti prea mult, deoarece nu este momentul sa va puneti in pericol starea financiara.

Horoscop contabil - Rac

Bucurie. Ziua demareaza foarte bine. Incepand de la munca si pana la iubire, totul merge asa cum v-ati dorit. La serviciu, aveti parte de surprize placute, cu banii nu stati rau iar despre iubire… nici nu mai vorbim. Intreaga aceasta saptamana se arata a fi plina de surprize placute pe plan sentimental. Sfat: Oferiti-le si celor din jur o parte din energia si entuziasmul dvs..

Horoscop contabil - Leu

Relatii bune. Acest sfarsit de saptamana fost putin sec pt dvs., insa saptamana care incepe va va aduce multe aventuri. Simtiti de pretutindeni o adiere proaspata si revigoranta. Cei dezamagiti vor intalni o persoana mai pe placul lor, de care foartea probabil se vor si indragosti. Cei implicati intr-o relatie de durata vor observa schimbari importante in bine. Sfat: Indrazniti si puneti in practica ceva la care visati de mult.

Horoscop contabil - Fecioara

Eficienta. In aceasta saptamana va rezolvati multe probleme contabile si fiscale. Sentimental, va veti simti mai bine, fie pt. ca va impacati cu partenerul(a), fie pt. ca veti gasi ceva nou ce va va atrage privirile si gandul. Profesional, se intrevad ocazii bune de colaborare. Faceti multe lucruri noi, cu mare placere, va zbateti ca totul sa fie bine pt. dvs. si pentru partener(a) si, daca munciti cu drag, veti culege un profit pe masura asteptarilor. Sfat: Nu precupetiti nici un efort in aceasta saptamana.

Horoscop contabil - Balanta

Decizii. Aveti de luat decizii importante cu privire la viitorul unei relatii, fie aceasta personala sau profesionala. De dvs. depinde daca veti continua sa luptati pt. o revenire la normal sau daca veti pune punct relatiei. Inceputul saptamanii va aduce cateva bucurii si va mai scoate din butoiul cu pesimism. Planul afectiv stagneaza, insa planul profesional se anunta a fi plin de surprize imbucuratoare. Situatia financiara isi revine lent dar sigur. Sfat: Nu va pripiti atunci cand luati o decizie definitiva.

Horoscop contabil - Scorpion

Buzunar… gol. Saptamana aceasta va cam prinde pe picior gresit, mai ales din punct de vedere financiar. Criza va trece repede, insa va va lasa cu ceva datorii. Pe plan profesional, vor exista sanse de mai bine, insa banul nu se va lipi de dvs. in aceste zile. Sentimental, totul merge bine. Asadar, veti petrece clipe fericite alaturi de persoana iubita. Aveti totusi grija de sanatate, pt. ca riscati sa raciti. Sfat: Nu va imprumutati in aceasta perioada, pentru ca va va fi destul de greu sa returnati banii.

Horoscop contabil - Sagetator

Avansare. Noua saptamana va aduce beneficii pe plan profesional. Este posibila o avansare in functie, daca nu chiar si o marire de salariu. Veti avea rezultate uimitoare, iar sefii dvs. vor avea grija sa va rasplateasca cum se cuvine. In concluzie, aveti toate sansele ca, in viitorul apropiat, sa stati mult mai bine pe plan financiar. Situatia banilor se va inbunatati rapid. O marire de salariu, o mostenire, totul e posibil. Sfat: Incercati sa dati tot ce aveti mai bun in aceasta saptamana.

Horoscop contabil - Capricorn

Atentie la partener(a). Incepeti saptamana cu dreptul. Va merge bine pe toate planurile, insa aveti multe idei si proiecte noi care va entuziasmeaza si nu va lasa sa dormiti. Aveti planuri mari de viitor si abia asteptati sa le puneti in aplicare. Totusi, planul afectiv lasa de dorit. Nu sunt probleme serioase, insa relatia cu partenerul se poate raci. Va lipseste entuziasmul, noutatea, iar monotonia nu va prieste. Sfat: Nu va neglijati partenerul(a) de viata. Acordati-i (mult) mai mult din timpul dvs..

Horoscop contabil - Varsator

Succes. Pe plan profesional, se anunta succese dupa succese. Daca v-ati hotarat sa demarati un nou proiect, fiti sigur(a) ca plecati cu dreptul. Cu banii va merge din ce in ce mai bine, insa este bine totusi sa va feriti de imprumuturi, de datorii. In aceasta saptamana veti umbla destul de mult. E posibil chiar sa calatoriti in scop de serviciu. Veti avea suprize placute legate de locul de munca, de profesie. Sfat: Demonstrati-le tuturor de ce sunteti capabil(a).

Horoscop contabil - Pesti

Rasuflati usurat(a). Toamna aduce cu ea o noua adiere, precum si armonie acolo unde este necesar si un nou inceput pe plan profesional. Succesele se tin scai de dvs., insa veti avea mai multe de facut si mai mult de umblat ca inainte. Sfarsitul saptamanii va va prinde bine-dispus(a), fericit(a), multumit(a) si implinit(a). Asadar, se anunta a fi o saptamana plina de succese profesionale. Sfat: Trageti tare la serviciu, dar si relaxati-va pe masura odata ajuns(a) acasa.

NOUTATI din Legislatia Contabila

CECCAR 2024 - Subiecte rezolvate pentru Accesul la Stagiu!


Cele 100 de teste-grila sunt exact 
in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile.
...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 10 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 10.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • ANAF: 15 aprilie, noul termen pentru iesirea din sistemul de impozitare al microintreprinderilor

    • Update 28 martie 2024:  ANAF a anuntat ca termenul limita pentru declararea iesirii din sistemul de impozitare al microintreprinderilor va fi extins pana la data de 15 aprilie 2024. Initial, firmele mici erau obligate sa depuna Declaratia 700 pana la data de 31 martie pentru a iesi din sistemul de impunere pe veniturile microintreprinderilor. Guvernul urmeaza sa adopte modificarea propusa in aceasta saptamana. In cele ce urmeaza, va prezentam anu...» citeste mai departe aici

  • Factura emisa anul trecut si primita in 2024. Putem deduce TVA?

    • In cele ce urmeaza veti afla daca putem deduce TVA din facturi primite si inregistrate in 2024, dar a caror data de emitere este in 2023. Deducere TVA pentru o factura emisa anul trecut Pentru deducerea TVA din facturile primite pentru bunuri sau servicii, persoana inregistrata ca platitor de tva trebuie sa indeplineasca doua conditii: - sa detina o factura emisa in conformitate cu prevederile art. 319, precum si dovada platii in cazul achizitiilo...» citeste mai departe aici

  • Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: atentie la suma maxima prevazuta de lege!

    • In prezentul studiu de caz, ne propunem sa analizam aspectele legale ale imprumutului acordat de societate catre asociatul unic. Veti afla in randurile de mai jos care este suma maxima ce poate fi imprumutata, modalitatea de plata si textul de lege aplicabil in contextul legislatiei in vigoare. Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: studiu de caz Intrebare: "O societate comerciala poate imprumuta asociatul unic? Care este...» citeste mai departe aici

  • CUM si UNDE ne putem plati obligatiile fiscale: Ghid ANAF privind modalitatile plata

    • Cu scopul de a informa contribuabilii, ANAF a publicat o brosura cu modalitatile de plata disponibile catre institutie. Aceasta initiativa are ca obiectiv principal simplificarea si eficientizarea procesului de plata a taxelor si impozitelor, oferind contribuabililor o intelegere clara a tuturor optiunilor disponibile. Impozite, taxe, contributii si alte sume datorate - CUM si UNDE putem plati Contribuabilii isi pot indeplini obl...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X