email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 11.09.2007

horoscopcontabil

                               Horoscop contabil 11.09.2007

Horoscop contabil - Berbec

Lumea in jurul dv. se simte bine, se distreaza, poate celebreaza ceva, dar nu si dv., care va simtiti coplesit de griji imense. Totusi, ar trebui sa va molipsiti de la cei din jur, care stiu sa anime atmosfera cu multa voie buna. Nu lasati preocuparile prea grave sa va afecteze psihicul, pentru ca putina distractie nu strica si chiar aveti nevoie de eliberare. Daca nu apar motive de bucurie, creati-va singur unul!

Horoscop contabil - Taur

Vestile de la cei dragi nu pot fi decat fericite. Daca nu suna telefonul la fiecare ora, atunci v-ati putea intalni la tot pasul cu o multime de cunostinte, incat va veti mira si dv. ce zi aglomerata ati avut din punct de vedere relational. O vizita la parinti, un semn de simpatie de la cineva drag sau o intalnire romantica sau amuzanta pot face aceasta zi motiv de bucurie.

Horoscop contabil - Gemeni

Timiditatea va face sa va comportati ciudat fata de persoana care va atrage si, exact atunci cand sentimentele sunt mai aprinse si ocazia de a le arata mai aproape, va pierdeti curajul sa va expuneti deschis emotiile. Le tineti ascunse, poate de teama ca o confesiune de acest fel v-ar face vulnerabil in fata celui drag, si nu vreti sa va pierdeti imaginea de om stapan pe sine din cauza unei pasiuni.

Horoscop contabil - Rac

Este momentul potrivit pentru o declaratie de dragoste. Ati putea fi singur cu persoana iubita ca sa ii spuneti deschis ce simtiti sau ce ganditi. Poate si celalalt asteapta acest moment, iar incercarea dv. de a va deschide sufleteste poate fi privita si de el ca oi adevarata eliberare, primind, in sfarsit, ceea ce astepta atat de mult. Daca unul, macar, are curajul sa declare sincer ceea ce simte, si celalalt va incepe sa se exprime la fel.

Horoscop contabil - Leu

Seful va cam strica planurile pentru ca se baga in afacerile dv. si intrerupe continuarea unor actiuni. Nu este de acord cu ceea ce ati facut si, pentru ca el are o anume putere asupra activitatii dv., exista riscul ca totul sa se opreasca aici. Pe de alta parte, un astfel de final poate avea si partea sa buna, pentru ca vi se dovedeste astfel ca nu mergeti in directia potrivita si e timpul sa puneti punct.

Horoscop contabil - Fecioara

Analizati cu multa luare aminte o problema destul de complicata, dar, pentru ca logica e punctul dv. forte, veti descoperi calea cea mai buna spre rezolvarea situatiei. Nu va veti lasa influentat de nimeni, ci extrageti singur concluziile cele mai intelepte. Ajunge doar sa priviti in detaliu problema ca sa descoperiti deja unde se ascunde hiba. Numai un om cu o minte ca a dv. poate rezolva dilema!

Horoscop contabil - Balanta

Un reprezentant al unei institutii de care depindeti va ofera o solutie sau va solicita niste acte in plus la rezolvarea unui caz. Trebuie sa respectati niste reguli destul de stricte, pentru ca aveti de incheiat o chestiune in care legea intervine in cel mai serios mod. Nu aveti libertatea de a va manifesta cum doriti, ci numai asa cum vi se cere, dupa un regulament impus de sus. Daca nu-l urmati, exista riscul unei sanctiuni.

Horoscop contabil - Scorpion

O idee excelenta va scoate in evidenta in fata tuturor incat ar putea fi chiar o sansa unica de afirmare. Daca simtiti ca aveti ceva de spus, faceti un pas inainte si exprimati-va cu mai mult curaj parerea, deoarece azi se pare ca ceilalti nu sunt atat de sclipitori ca dv. Seful v-ar putea aprecia iar calea spre succes sau spre faima se poate deschide incepand de aici. Aveti maxima incredere in valoarea dv. si aratati-o!

Horoscop contabil - Sagetator

O zi cam trista, in care vi s-au cam inecat corabiile. Va aflati intr-o companie care nu va face nici o placere, care va deceptioneaza, va influenteaza in mod negativ, pentru ca inspira mila, saracie, suferinta sau esec. Nu simtiti ca ati face parte din aceasta categorie, dar din compasiune pentru ceilalti – care chiar au probleme – veti incerca sa va alaturati acestora. Poate asta ii mai ajuta...

Horoscop contabil - Capricorn

Emotiile de dragoste sunt la apogeu, de parca abia acum ati cunoscut pe cineva care va atrage, dar deocamdata nu aveti curajul sa va exprimati sentimentele. Le tineti ascunse, asteptand de la celalalt, mai intai, un semn de apropiere. Iubirile tainice, platonice, de pe margine sunt mult mai frumoase acum si nu va pierdeti capul din prea multa pasiune, de aceea preferati sa pastrati emotia la acest nivel incipient.

Horoscop contabil - Varsator

Viitorul va entuziasmeaza la maximum, pentru ca se prefigureaza un eveniment deosebit sau o schimbare mult asteptata care va sporeste starea de nerabdare. Ati dori sa ajungeti mai repede la acel moment, iar apropierea cu fiecare clipa a acestuia va motiveaza si mai tare. Puteti ajunge usor la succes, pentru ca aveti calitatile necesare reusitei si incredere maxima in propriile puteri.

Horoscop contabil - Pesti

Un eveniment deosebit va atrage in jur mai multi prieteni. Va simtiti foarte bine in centrul atentiei, mai ales pentru ca aceasta reusita, la care sunteti martor sau actor principal, va aminteste cat de multi prieteni aveti. Ei va sunt aproape, va incurajeaza, va sporesc increderea in propriile calitati si cu ajutorul lor parca sunteti si mai puternic. Uneori doar de atat aveti nevoie: de un prieten adevarat care sa va sustina.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 11 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 11.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X