email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 14.09.2007

horoscopcontabil

                            Horoscop contabil 14.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Agitatie. Pana nu rezolvati o problema stresanta, nu va puteti linisti, de aceea veti face un efort mai mare pentru a duce totul la capat. Nu inseamna ca terminati astazi tot ce era mai dificil, dar, pentru ca simtiti ca faceti pasi importanti spre scopul propus, sunteti la fel de agitat(a) ca la inceput. Nu aveti incredere in nimeni, decat in fortele proprii, deci va bazati numai pe ceea ce faceti cu mana dvs.. Cei din jur va ridica semne de intrebare.

Sfatul astrologului: perseverati; sunteti pe cale sa va atingeti scopurile.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Dinamism intelectual. Sunteti foarte dinamic(a) in plan intelectual, ati fi in stare sa va luptati cu oricine pentru a va impune propriile opinii. Sunteti avantajat(a) in situatiile competitionale de genul concursurilor, intrevederilor cu rivali puternici sau al examenelor, pentru ca aveti mai multa incredere in dvs. si va expuneti parerea fara frica si cu aplomb. Nici criticile altora nu va opresc din avant, deci puteti iesi invingator(are) din orice disputa intelectuala.

Sfatul astrologului: este o zi excelenta pentru a va promova ideile mai vechi.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Succes. O zi de succes in tot ce va propuneti. Reusita depinde foarte mult de entuziasmul si de optimismul pe care le abordati, precum si de increderea in fortele proprii. Daca dvs. sunteti multumit(a) de mersul lucrurilor, inseamna ca puteti ajunge mult mai usor la finalul dorit, pentru ca va implicati serios si cu placere in ceea ce aveti de facut. Lumea va poate remarca si nu este exclus sa primiti laude si felicitari pentru realizarile dvs..

Sfatul astrologului: puteti rezolva multe sarcini astazi, pentru ca entuziasmul va trage puternic inainte.

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Tensiuni. Atmosfera din cuplu si din camin este cam tensionata, din cauza unor opinii contrare vehiculate intre membrii familiei. Femeia casei va fi cea care va incerca sa aplaneze situatia cu diplomatie si bunatate, dar ceilalti, mai nervosi si mai impulsivi, ar putea intoarce armele impotriva ei, facand-o sa sufere. Incercati sa mai indulciti tonul cand vorbiti cu cei dragi, pentru ca le-ati putea cauza dezamagiri profunde cu atitudinea dvs. cam agitata.

Sfatul astrologului: maximum de toleranta astazi; este lucrul de care aveti mare nevoie pentru a va tine departe de orice ruptura.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Sarcini restante. Ca sa puteti incepe un proiect nou, care va atrage mai mult decat ceea ce faceti acum, ar trebui mai intai sa duceti la final ceea ce este acum pe terminate. Incercati sa nu lasati treburile nerezolvate doar cu gandul la o directie noua, pentru ca nu va veti putea concentra serios daca aveti restante in spate. Finalizati totul acum, iar dupa aceea veti putea sa va vedeti numai de noua directie inceputa.

Sfatul astrologului: nu lasati pe saptamana viitoare ce ati putea incheia chiar

astazi.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Intrati in cochilie. Desi e multa lume in jurul dvs., desi atmosfera e destul de dinamica, dvs. doriti sa fiti singur(a). Este o izolare acceptata cu buna stiinta chiar de dvs., pentru ca va deranjeaza agitatia din jur, preferand sa va retrageti undeva deoparte pentru a va concentra la niste probleme personale. Poate aveti ceva de invatat sau de lucru pe cont propriu, iar galagia din jur nu v-ar fi deloc prielnica.

Sfatul astrologului: oferiti-va cat mai multe momente de liniste si de intimitate.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Proiecte de anvergura. Este o zi foarte buna pentru a incepe ceva nou, de anvergura. Luati o decizie prin care viitorul unor actiuni se poate modifica major in bine, dar e nevoie de mult curaj pentru a porni acum. De felul cum incepeti depinde si restul situatiei, de aceea ste bine sa va implicati total in etapa initiala. Ulterior, totul va merge de la sine. Posibil sa decideti o schimbare importanta de sens in afacerile sau in cariera dvs. sau poate va ganditi foarte serios la o calatorie sau la o mutare. Sunteti printre norocosii zilei!

Sfatul astrologului: este momentul sa puneti in aplicare un plan mai vechi; aveti toate sansele sa reusiti.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Familie. Se anunta niste evenimente pentru perioada urmatoare in care vor fi implicati toti membrii familiei. Jucati un rol principal in aceste situatii, de aceea aveti o oarecare teama, intrebandu-va daca veti face fata. Nu vreti sa-i dezamagiti, tocmai de aceea sunteti coplesit(a) de griji, ca sa faceti totul cat se poate de bine. Simtiti o mare responsabilitate fata de cei dragi, considerand ca este un moment de care depinde intreaga familie.

Sfatul astrologului: fiti alaturi de cei dragi; veti depasi impreuna toate problemele.

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Deznodamant. Ati ajuns la finalul unor cheltuieli sau al unui proiect de care v-ati ocupat cu scopul unor castiguri materiale. Ati putea intra, finalmente, in posesia unor sume de bani, considerate onorariul ce vi se cuvine la capatul unor eforturi depuse, sau o actiune in care sunt implicate sume mari ajunge la capat: de exemplu finalul unui credit, al unei datorii, terminarea unui contract sau a unor resurse.

Sfatul astrologului: planificati-va bugetul pentru perioada imediat urmatoare.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Reusita totala. Succes pe toata linia, totul e sa aveti curajul sa faceti un pas in fata si sa atrageti atentia asupra dvs.! Sunteti, de departe, cel mai bun (cea mai buna) intr-o anumita imprejurare, ca atare nu va sfiiti sa spuneti tuturor ceea ce ganditi, pentru ca ideile cele mai originale si mai interesante sunt ale dvs.. De energia dvs. depinde reusita unei actiuni, deci poate fi momentul dvs. de glorie. Lumea va remarca si totul va iese ca la carte.

Sfatul astrologului: ajutati-va colegii pentru ca dispuneti de suficienta energie; nu se stie cand veti avea nevoie, la randul dvs., de ei.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Birocratie. Aveti contacte cu institutii de la care asteptati rezolvarea unor probleme de serviciu. Sunteti in asteptarea unui raspuns oficial sau solicitati aprobarea unui demers in care sunt implicate documente importante, dar nu prea inainteaza lucrurile asa cum ati fi sperat. Birocratia va taie tot avantul, fiind amanat intruna, dar nu va pierdeti rabdarea, deoarece, dupa ceva timp, veti rezolva totul asa cum vreti. Dar nu azi...

Sfatul astrologului: nu disperati; oricat de lungi ar fi tentaculele birocratice romanesti, veti reusi sa le taiati in timp util.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Pista falsa. O informatie falsa va face sa pierdeti timp inutil mergand in directia gresita. Va veti da singur(a) seama, dupa o vreme, ca ati fost atras(a) intr-o capcana si veti recupera totul. Veti descoperi ca bateti mai mult pasul pe loc si ca nimic nu evolueaza asa cum vi s-a spus initial, demascand, astfel, ca cineva v-a impins intentionat pe o cale eronata. Nu-i luati in seama pe cei care va spun ca trebuie neaparat sa faceti un anumit lucru, pentru ca sigur e o pista falsa.

Sfatul astrologului: fiti foarte atent(a) astazi la orice informatie primita; incercati sa alegeti bobul de neghina.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 14 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 14.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X