email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 20.09.2007

horoscopcontabil

                                 Horoscop contabil 20.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Dupa o saptamana atat de incarcata, azi sunteti atat de frant(a) de oboseala incat, daca apare vreo ocazie care v-ar putea solicita fizic, veti incerca sa scapati de orice sarcina. Nu va simtiti in putere sa mai munciti sau sa consumati energie pentru cine stie ce treburi, de aceea aveti nevoie de multa odihna. Daca totusi e obligatoriu sa va implicati intr-o activitate, exista riscul sa o faceti de mantuiala.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Situatia financiara oarecum precara va creeaza stari emotionale negative, de parca v-ar cuprinde teama de saracie, de incapacitatea de plata, de datorii. Veti evita sa discutati despre bani sau sa cheltuiti ceva astazi, pentru ca nu stiti cat de curand va veti reface bugetul. Calculandu-va rezervele, veti descoperi ca nu sunt dintre cele mai bune, deci trebuie sa mai renuntati la unele cheltuieli.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Iesiti in oras, va eliberati de griji si probleme undeva in societate, pentru ca nimic nu va face mai mare placere, acum, decat sa va intalniti cu cat mai multa lume. Numai anturajele numeroase va sunt pe plac si veti cauta acele locuri in care puteti cunoaste lume noua. Eventual, este posibil sa plecati la drum, in afara localitatii, iesire care va va face bine deoarece lasati in urma toate grijile ce v-au acaparat.

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

V-ati putea dedica ziua celor mai batrani din viata dv.: parintii, bunicii, matusile, care au nevoie de atentia dv. Desi uneori va este greu sa suportati atmosfera apasatoare pe care o gasiti in casa lor, totusi sunteti legat de ei sufleteste si veti fi aproape de ei asa cum isi doresc. Poate chiar aveti si ceva de castigat de pe urma grijii pe care le-o acordati, cum ar fi o ureche buna de ascultat pentru problemele dv. sau un sfat binevenit.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Abordati o atitudine absenta, departe de problemele familiei, incat sa nu va mire ca cei dragi ar putea sa va acuze ca-i tratati cu indiferenta. V-ati rupt de sarcinile casei si asta poate atrage reprosurile parintilor sau ale partenerului, care ar avea nevoie de o mana de ajutor de la dv. Nici musafirii nu va atrag prea tare, nici discutiile de familie, incat sunteti cu gandul in alta parte.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Pentru ca relatia de suflet merge struna, sunteti mai curajos ca oricand sa va exprimati sentimentele mai deschis. Luati initiativa in cuplu, aveti idei bune pe care si partenerul le va prelua, dar asteapta totusi de la dv. primul pas. Unul trebuie sa preia conducerea relatiei, deci de ce nu ati fi dv. acela? Aveti mai multa energie decat celalalt si planuri mari de viitor impreuna. Cu ceva noroc, cei singuri ar putea cunoaste azi o noua iubire.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Minciunile unora va scot din sarite, mai ales ca va dati seama de la o posta ca tot ce spun e doar pacaleala. Trebuie sa va ridicati impotriva celor care incearca sa profite de increderea dv. si sa demascati mincinosii inainte sa-si atinga scopurile. Conflictele se incing mai ales de la neadevarurile care va ajung la ureche dar cel mai mult va deranjeaza nedreptatea, pe care nu aveti cum sa o contracarati, fara probe.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Daca plecati la drum, calatoria poate fi o reala placere pentru dv., ori pentru ca pe parcursul ei traiti un eveniment deosebit, ce va incanta, ori pentru ca la destinatie aveti parte de surprize pe placul dv. Nu ezitati sa plecati, daca se iveste ocazia, pentru ca scopurile acestei calatorii pot fi dintre cele mai bune. Vestile care vin de departe nu pot fi decat pozitive.

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Succese pe toate planurile, este o zi atat de norocoasa, incat ar fi greu de spus in ce nu veti avea parte de reusita. Profitati de intalnirile cu persoana iubita pentru a va exprima mai intens sentimentele, pentru ca nu este exclus un eveniment cu totul special in doi, cum ar fi o cerere in casatorie sau decizia de a avea un copil. Va simtiti mai important, deasupra tuturor, ca atare tot ce va propuneti azi nu poate fi decat un eveniment de top.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Termenele limita sau presiunea timpului va imping de la spate si trebuie sa va organizati mai bine activitatea pentru a va incadra in limitele impuse de o anumita situatie. Momentul decisiv se apropie si simtiti ca intrati in criza, dar timpul este una din valorile pe care stiti sa le pretuiti cel mai mult, reusind sa vi-l faceti aliat de fiecare data. Veti reusi sa faceti totul in timpul disponibil.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Se apropie un moment de care va este teama si va eschivati de confruntarea cea mare. Nu va simtiti in stare sa faceti fata acestei provocari si priviti cu pesimism apropierea acelui eveniment. Totusi, nu aveti cum sa evitati aceasta situatie, ca atare ar fi bine sa va pregatiti moral ca sa nu spuneti ca sunteti luat prin surprindere. Macar aveti avantajul ca stiti dinainte ce urmeaza sa se intample.

Horoscop contabil PESTI

(19 feb - 20 mar)

Se apropie un moment de care va este teama si va eschivati de confruntarea cea mare. Nu va simtiti in stare sa faceti fata acestei provocari si priviti cu pesimism apropierea acelui eveniment. Totusi, nu aveti cum sa evitati aceasta situatie, ca atare ar fi bine sa va pregatiti moral ca sa nu spuneti ca sunteti luat prin surprindere. Macar aveti avantajul ca stiti dinainte ce urmeaza sa se intample.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor legislative 2024:


TAX MEMO - MEMORATOR TAXE SI IMPOZITE!

->>  Numele obligatiei fiscale respective
->>  Ce act normativ se aplica
->>  Categorii de contribuabili vizati
->>  Termene de plata
->>  Ce declaratii trebuie depuse obligatoriu
->>  Exceptiile de la regula (daca exista)
->>  Observatii, precizari, recomandari, atentionari

Iti sunt acum disponibile doar in 30 sec.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 20 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 20.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • ANAF: 15 aprilie, noul termen pentru iesirea din sistemul de impozitare al microintreprinderilor

    • Update 28 martie 2024:  ANAF a anuntat ca termenul limita pentru declararea iesirii din sistemul de impozitare al microintreprinderilor va fi extins pana la data de 15 aprilie 2024. Initial, firmele mici erau obligate sa depuna Declaratia 700 pana la data de 31 martie pentru a iesi din sistemul de impunere pe veniturile microintreprinderilor. Guvernul urmeaza sa adopte modificarea propusa in aceasta saptamana. In cele ce urmeaza, va prezentam anu...» citeste mai departe aici

  • Factura emisa anul trecut si primita in 2024. Putem deduce TVA?

    • In cele ce urmeaza veti afla daca putem deduce TVA din facturi primite si inregistrate in 2024, dar a caror data de emitere este in 2023. Deducere TVA pentru o factura emisa anul trecut Pentru deducerea TVA din facturile primite pentru bunuri sau servicii, persoana inregistrata ca platitor de tva trebuie sa indeplineasca doua conditii: - sa detina o factura emisa in conformitate cu prevederile art. 319, precum si dovada platii in cazul achizitiilo...» citeste mai departe aici

  • Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: atentie la suma maxima prevazuta de lege!

    • In prezentul studiu de caz, ne propunem sa analizam aspectele legale ale imprumutului acordat de societate catre asociatul unic. Veti afla in randurile de mai jos care este suma maxima ce poate fi imprumutata, modalitatea de plata si textul de lege aplicabil in contextul legislatiei in vigoare. Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: studiu de caz Intrebare: "O societate comerciala poate imprumuta asociatul unic? Care este...» citeste mai departe aici

  • CUM si UNDE ne putem plati obligatiile fiscale: Ghid ANAF privind modalitatile plata

    • Cu scopul de a informa contribuabilii, ANAF a publicat o brosura cu modalitatile de plata disponibile catre institutie. Aceasta initiativa are ca obiectiv principal simplificarea si eficientizarea procesului de plata a taxelor si impozitelor, oferind contribuabililor o intelegere clara a tuturor optiunilor disponibile. Impozite, taxe, contributii si alte sume datorate - CUM si UNDE putem plati Contribuabilii isi pot indeplini obl...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X