email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 26.09.2007

horoscopcontabil

                                     Horoscop contabil 26.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Dubii. Dubiile nu va lasa deloc sa va desfasurati in voie intr-o anumita imprejurare, ci se vede pe chipul dvs. ca ceva nu va convine sau ca nu aveti incredere in ceea ce vedeti in jur. Totusi, e posibil sa exagerati putin gravitatea situatiei si sa vedeti lucrurile mult mai intunecate decat sunt in realitate.
Sfatul astrologului: Daca ati avea macar putina incredere, v-ati mai relaxa.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Emotii. Emotiile sunt imense, pentru ca treceti printr-un moment mai special cu impact sentimental: ori prima intalnire cu cineva care va place, ori apare intamplator in calea dvs. cel(cea) pe care il(o) iubiti in taina. Tot ce se petrece astazi in sufletul dvs. este la cote maxime, pentru ca se da o lupta de senzatii si trairi in interior, fiind atat de greu sa le ascundeti sau sa le controlati.
Sfatul astrologului: Nu va lasati in totalitate prada sentimentelor; un pic de ratiune nu strica niciodata.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Solutie. Gasiti o solutie excelenta la niste probleme cu care va bateati capul de ceva vreme sau o persoana cu influenta intervine in activitatea dvs. si va ajuta sa schimbati radical situatia. Poate fi un moment decisiv pentru dvs., pentru ca sunteti nevoit(a) sa va expuneti parerea cu mai multa fermitate si sa alegeti un anumit drum.
Sfatul astrologului: Cuvantul dvs. trebuie sa fie cat se poate de clar, ca sa aratati ca stiti ce vreti.

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Deturnare. Calatoria pe care trebuia sa o faceti cunoaste o modificare sau o schimbare de destinatie. Nu mai puteti ajunge unde v-ati propus, ci va deturnati calea spre altceva. Pe de alta parte, toate deplasarile acestei zile sunt tinute in loc de piedici, intarzieri, schimbari neprevazute, fiind foarte greu sa ajungeti la scopul propus.
Sfatul astrologului: Puteti totusi ajungeti undeva, chiar daca se va lasa cu mari intarzieri si cu eforturi sustinute.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Nervi. Nervii dau in clocot si toate discutiile zilei sunt precipitate, motiv de iritare si pentru dvs., dar si pentru ceilalti. Sunteti pus(a) pe harta, criticati prea mult si, la orice mic afront, sariti si mai tare la cearta. Scandalurile se pot incinge mult prea usor intre persoanele de aceeasi varsta: colegi, prieteni, frati, pentru ca lupta de orgolii e mare iar irascibilitatea la varf.
Sfatul astrologului: Incercati sa va temperati prima reactie; aveti resursele necesare pentru a depasi cu bine aceasta situatie.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Curaj. Va puteti remarca foarte usor prin actiunile dvs., pentru ca aveti mai mult curaj ca oricand si poate si niste ambitii nou aparute, care va imping sa ajungeti la un scop maret. Tot ce va propuneti poate fi atins datorita imensei vointe de care dati dovada, dar daca la aceasta s-ar adauga si ajutorul unei persoane influente sau macar a persoanei iubite, care sa va dea mai multa incredere, ati fi capabil(a) de orice.
Sfatul astrologului: Apelati la ajutorul sau la expertiza unei persoane apropiate, in care aveti maximum de incredere.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Iubire. Iubirea este totul pentru dvs., va dedicati relatiei cu persoana iubita sau familiei, unde va revarsati toata afectiunea de care sunteti capabil(a). Va place rolul de parinte, de sot(sotie), de iubit(a) si il invaluiti pe cel drag in cuvinte frumoase, pentru ca si acesta sa va ofere aceleasi emotii intense.
Sfatul astrologului: Unii ar putea simti azi o atractie speciala fata de cineva, fie ca sunteti sau nu disponibil(a) pentru o iubire. Inima va va aminti ca vrea sa iubeasca.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Lupta. Dati piept cu un inamic puternic, care vrea cu orice pret sa va puna bete in roate. Barfele, denigrarile, obstacolele pe care acesta le provoaca la tot pasul va pot face sa pierdeti timp pretios in lupta de a-l da deoparte, dar nici dvs. nu va lasati mai prejos, intorcand armele impotriva acestuia.
Sfatul astrologului: Cand sunteti provocat, deveniti si dvs. la fel de feroce, deci atat ar trebui: doar sa va calce cineva pe coada!

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Nesinceritate. Ajutorul pe care un colaborator vi-l ofera nu este sincer si nu va ajuta la nimic. Decat sa aveti alaturi un om care va ridica semne de intrebare, mai bine va descurcati singur(a), deci deschideti bine ochii la cine se ofera sa va sustina, ca nu cumva intentiile sale sa fie incorecte, menite a va fura succesul sau chiar a profita de pe urma muncii dvs..
Sfatul astrologului: Fiti prudent(a) cu cei prea amabili.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Acord. Discutiile cu partenerul sunt constructive, pentru ca reusiti sa va puneti de acord cu parerile pe care fiecare le expune. Discutati pasnic, lent, fara nervi si fara graba, ceea ce ofera dialogului mai multa profunzime.
Sfatul astrologului: Va puteti oferi unul altuia cadouri, semne de pretuire – ori sub forma materiala, ori doar sentimentala, – iar prietenia si increderea stau la baza cuplului.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Tensiuni. Insatisfactiile de la serviciu lasa urme si in viata personala, pentru ca nu reusiti sa va eliberati de griji in momentul cand intrati pe usa locuintei. Tensionati atmosfera si in familie din cauza problemelor de la serviciu, iar cei dragi nu reusesc sa va calmeze, oricat ar incerca sa va distraga atentia de la munca.
Sfatul astrologului: Pana nu incheiati proiectele de la serviciu, nu va puteti linisti.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Impacare. Partenerul de suflet a facut o greseala fata de dvs. si v-a ranit profund, dar astazi reuseste sa dreaga busuiocul ori cu scuze, ori cu declaratii infocate pentru a va demonstra cat de mult va iubeste. A fost o vorba necugetata pe care acum si el(ea) o regreta, deci fiti deschis(a) spre impacare, mai ales ca aceasta, de regula, este cat se poate de frumoasa!
Sfatul astrologului: Nu disperati; neintelegerile sunt inerente in orice cuplu.

NOUTATI Contabile 2024

Legea nr. 296/2023: Atentie la modificarile fiscale pentru PFA!


PFA/Intreprindere Individuala/Intreprindere Familiala - Legislatia se modifica!

Atentie la NOUTATILE din Codul Fiscal!
Taxele pentru PFA sunt luate la tinta!

Fii mereu informat cu cele mai noi modificari din lege

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 26 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 26.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X