email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 02.10.2007

horoscopcontabil

                         Horoscop contabil 02.10.2007

 

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Armonie. Atmosfera armonioasa din camin va motiveaza sa munciti cu spor si sa faceti planuri de viitor pentru cei dragi. Bunastarea familiei este foarte importanta pentru dv., de aceea faceti tot posibilul sa mai adunati ceva bani sau sa pregatiti niste sarbatori indestulate pentru toti. Eforturile pe care le depuneti azi isi vor arata roadele in curand si toata familia va avea ceva de castigat.
Sfatul astrologului: Investiti sume importante in confortul casnic.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Imagine buna. Sunteti multumit(a) de relatiile dv. cu lumea, va intelegeti bine cu toti si deveniti o prezenta populara in mediul in care va aflati. Va place ca fiecare are cate un cuvant bun pentru dv., ca primiti laude, felicitari sau invitatii, ceea ce demonstreaza ca imaginea dv. este foarte buna in societate.
Sfatul astrologului: Felul in care prietenii va trateaza este cat se poate de motivant; tocmai de aceea, este momentul cel mai bun pentru a deveni si dv. mai generos; ganditi-va cum sa va rasplatiti prietenii.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Lipsa banilor. Lipsa unor bani va interzice sa va realizati un vis, deci trebuie ori sa amanati totul pe altadata, ori sa va ajustati visele in functie de resursele disponibile. Nu va avantati spre teluri prea inalte sau cheltuieli prea costisitoare cand lista de datorii e inca lunga, ci incercati sa va multumiti cu mai putin.
Sfatul astrologului: Visele mari trebuie modificate pe parcurs, pentru ca bugetul nu va permite sa va aruncati spre planuri scumpe.

 

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Satisfactii profesionale. Rezultatele muncii va satisfac si, pentru ca sunteti rasplatit(a) sau laudat(a) asa cum meritati, va simtiti si mai motivat(a) pentru viitoarele reusite. Ori veti fi apreciat(a) in mod public – si poate conta mai mult decat alte recompense –, ori veti intra in posesia unui premiu sau a unui onorariu pe masura eforturilor depuse. O petrecere la locul de munca este foarte posibila.
Sfatul astrologului: Munciti cu spor, pentru ca va apropiati de un moment in care eforturile va vor fi rasplatite.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Ispita. Ispita isi cam baga coada in viata dv. sentimentala! Ori aflati ca partenerul(a) nu a fost chiar fidelitatea intruchipata, descoperind vreun gest care il dezonoreaza in ochii dv., ori chiar dv. sunteti gata-gata sa calcati stramb, atras(a) de o escapada de moment. Cel care va atrage si cu care ati dori sa aveti azi o relatie nu este deloc ceea ce va trebuie, ci ascunde un caracter care v-ar putea dezamagi.
Sfatul astrologului: Fiti atent(a) cui va oferiti dragostea.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Bani. Banii pe care ii aveti la dispozitie sau pe care ii primiti sunt bineveniti pentru atingerea unor scopuri materiale importante. Unii au sansa de a-si cumpara masina sau biletele pentru a pleca intr-o calatorie, iar altii ar putea investi o suma semnificativa intr-o afacere personala sau o investitie deosebita.
Sfatul astrologului: Banii ar trebui sa va dea mai mult curaj sa schimbati ceva in viata dv., pentru ca nu va mai este teama de riscuri.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Efort salvator. Sunteti privit(a) ca salvatorul(area) unor persoane prin ideea pe care o emiteti sau solutia pe care o oferiti celor aflati in impas. Cineva asteapta de la dv. un raspuns sau o veste si, pentru ca o veti transmite la momentul cel mai potrivit, veti castiga recunostinta si respectul celor care depind de decizia dv..
Sfatul astrologului: Nu amanati momentul, pentru ca stiti si dv. ce groaznic este sa se prelungeasca la nesfarsit asteptarea atunci cand nerabdarea e mare.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Tergiversare. Raspunsul pe care niste oficiali vi-l transmit azi nu este foarte clar, pare doar o tergiversare a lucrurilor, pentru a ascunde lipsa de siguranta in vederea unui verdict final. Sunteti chemat(a) si maine sau vi se mai cere un act in plus, orice pentru a va face sa mai pierdeti timp pretios si cu alte drumuri. Relatia cu institutiile – fie cu scopuri profesionale, fie personale – este oscilanta si exista riscul sa nu rezolvati nimic concret.
Sfatul astrologului: Daca puteti amana pe maine sau pe zilele urmatoare rezolvarea acestor probleme este perfect; daca nu, incercati sa nu va enervati, deoarece vi se vor pune multe bete in roate.

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Prezenta agreabila. Sunteti o prezenta placuta si apreciata in toate mediile in care ajungeti astazi. Sunteti primit(a) cu bratele deschise oriunde v-ati duce si cei cu care va veti intalni se vor bucura sincer cand va vor vedea. Va place felul cum va priveste lumea, va bucurati de popularitate si simpatie in randul cunostintelor dv..
Sfatul astrologului: Poate va vin musafiri si deveniti o gazda ideala sau sunteti invitat la cineva acasa, unde veti fi tratat regeste.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Risc. Drumurile pe care trebuie sa le faceti azi contin o anume doza de agresivitate sau de risc. Ori va certati cu toata lumea care va apare in cale, ori traficul e infernal si devine motiv de iritare, ori nu puteti ajunge la destinatie, din cauza unor piedici aparute pe parcurs. Veti incerca sa va atingeti tinta propusa, dar o veti face ori cu tone de nervi, ori dupa imense eforturi de vointa.
Sfatul astrologului: Chiar daca e de ca si cand cineva nu v-ar lasa sa ajungeti unde doriti, nu disperati; toate problemele se vor rezolva de la sine in zilele urmatoare.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Gesturi necesare. Trebuie sa va demonstrati dragostea fata de partener nu numai prin cuvinte frumoase, ci si prin gesturi materiale. Asteapta de la dv. mai multa implicare, prin fapte concrete, pentru ca numai astfel va putea crede ca dragostea dv. este reala si solida.
Sfatul astrologului: Prin servicii in avantajul lui sau prin semne de natura financiara – un cadou, un imprumut, o investitie comuna - poate sa-si dea seama ca sunteti dispus sa construiti ceva impreuna.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Multa munca. Sarcinile de serviciu va cer multa energie, chiar daca sunteti obosit(a) sau detasat(a) de probleme. Nu mai aveti nici un chef de munca, dar pentru ca mai aveti ceva de rezolvat pe ultima suta de metri, faceti un mare efort de vointa si mai inaintati un pas in planurile incepute.
Sfatul astrologului: Desi va este cam greu sa va concentrati, totusi este bine sa ajungeti la scopul propus. Cu extenuarea fizica de rigoare, desigur.

NOUTATI din Legislatia Contabila

CECCAR 2024 - Subiecte rezolvate pentru Accesul la Stagiu!


Cele 100 de teste-grila sunt exact 
in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile.
...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 02 Octombrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 02.10.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X