email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 03.10.2007

horoscopcontabil

                            Horoscop contabil 03.10.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Indiferenta

Ati putea lua legatura cu multe persoane, dar ceva va face sa fiti cam indiferent(a) la ce se petrece in jur. Refuzati invitatiile pe care le primiti, vestile care va ajung la ureche nu va misca si nu va intereseaza, iar intalnirile zilei va cam lasa rece. Prietenii nu vor sti cum sa va mai distraga atentia de la problemele care va preocupa.

Sfatul astrologului:

Nu va neglijati nici prietenii, nici familia, chiar daca aveti si dv. nevoie de putin timp doar pentru propria persoana.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Raspuns oficial

Ati putea primi un raspuns oficial, o aprobare, un document important care restabileste ordinea in planurile incepute. Nu ati fi dorit sa intrati in aceasta saptamana fara o solutionare corecta a problemelor, asa ceva nu v-ar fi priit deloc. Acum, totul revine la normal si va relaxati, considerand ca ce a fost mai greu a trecut.

Sfatul astrologului:

Vestile pe care le primiti azi de la o institutie sau de la o persoana cu functie au rolul de a restabili echilibrul in afacerile care nu mergeau prea bine. Profitati de acest moment.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Inteligenta agresiva

Aveti si mintea, dar si limba foarte ascutite azi. Va vin idei interesante, sunteti mereu activ(a) si pe faza la orice provocare intelectuala, incat v-ati putea face usor remarcat(a) prin ideile sclipitoare pe care le emiteti, dar uneori sunteti cam nervos(asa), ceea ce deranjeaza interlocutorii.

Sfatul astrologului:

Aveti tendinta de a va impune ideile – geniale de altfel – cu o oarecare agresivitate. Aveti grija, insa! Incercati sa nu tensionati relatiile cu colaboratorii.

  Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Veselie debordanta

Sunteti vesel(a), relaxat(a), pus(a) pe sotii in orice mediu v-ati afla, devenind o prezenta populara si amuzanta, pe care toata lumea si-o doreste aproape. Aveti darul de a le ridica si altora moralul, de a-i face pe cei dragi sa se deschida mai mult si sa se pregateasca sa primeasca fiecare noua zi cu toata bucuria.

Sfatul astrologului:

Vestile din familie sau din anturajul de prieteni va au in centrul atentiei si este foarte bine sa ramaneti acolo in aceasta perioada.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Decizii majore

Va ganditi foarte serios la niste decizii majore legate de viata de cuplu, cum ar fi o casatorie, conceperea unui copil, o mutare de domiciliu sau orice alta perspectiva prin care destinul dv. si al celui(celei) drag(i) urmeaza sa se schimbe in bine. Planurile pe care le faceti acum pentru anul viitor au toate sansele sa se implineasca daca il includeti in ele si pe cel pe care il iubiti.

Sfatul astrologului:

Si partenerul(a) asteapta multe de la lunile care urmeaza, dar mai ales de la dv.!

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Actiune pe termen lung

Sunteti pregatit(a) sa porniti o actiune de lunga durata, care va inainta lent, dar aveti rabdarea necesara pentru a ajunge la rezultatele dorite. Nu are rost sa va grabiti sau sa sariti peste unele etape, ci trebuie sa le luati pe toate incet, pe rand, pana va veti vedea scopurile atinse.

Sfatul astrologului:

Poate sunt implicate si sume de bani sau deplasari in teritoriu, dar inca nu a sosit momentul lor. Deocamdata doar pregatiti terenul sau turnati temelia.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Deblocare

Depasiti cu brio un impas ce risca sa va strice niste planuri importante. Nu v-ati grabit, ati asteptat momentul potrivit iar acum luati decizia care va schimba complet situatia. Nu va pierdeti increderea sau rabdarea cand vedeti ca unele planuri stagneaza sau nu duc acolo unde sperati, ci asteptati sa fie intrunite toate conditiile favorabile reusitei.

Sfatul astrologului:

Veti ajunge acolo unde doriti, asa ca permiteti-va sa sperati orice.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Forte proprii

Numai prin initiative proprii si curaj puteti sa va eliberati de un blocaj care va strica planurile. Daca asteptati salvarea de la altcineva, veti astepta degeaba, pentru ca singurul(a) care va poarte rezolva problema sunteti chiar dv.. Analizati totul cu atentie si obiectivitate si luati taurul de coarne pentru a schimba ceva.

Sfatul astrologului:

Va veti simti foarte bine dupa ce veti lua marea decizie, dar si foarte mandru(a) ca v-ati descurcat singur(a).

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Oferiti iubire

Este o zi placuta in plan sentimental si familial. Partenerul va rasfata cu atentia si dragostea sa, va face sa va simtiti deosebit in ochii lui si, daca sunteti motivat(a) in acest fel, oferiti si dv. foarte multa iubire. Grija dv. se apleaca spre cei care va sunt dragi si incercati sa le fiti de ajutor cu tot ce au nevoie.

Sfatul astrologului:

Generozitatea dv. creste acum si vreti ca cei dragi sa profite de dragostea dv. in totalitate, dedicandu-va lor.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Sentimente oscilante

Atmosfera in anturaj este foarte oscilanta. Cand va simtiti bine si formati un colectiv unit si vesel, cand totul se strica si pornesc disputele. Si unele si altele sunt inerente in cazul unor situatii limita ce va solicita pe toti laolalta pentru a rezolva foarte repede ceva.

Sfatul astrologului:

De aceea trebuie sa va adunati puterile, sa le puneti in comun pentru a termina planurile incepute. Dupa aceea, veti avea timp si de putina distractie.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Lingusitorii dau tarcoale

Nu aveti incredere intr-un coleg care se poarta ciudat cu dv.. Banuiti ca amabilitatea si prietenia pe care le abordeaza sunt ori false, ori exagerate si ca, de fapt, urmareste sa obtina ceva de la dv.. Nu va incredeti in lingusitorii care incearca sa va umple de laude, pentru ca scopurile lor nu sunt deloc sincere.

Sfatul astrologului:

Vestile sau informatiile care va parvin prin diverse persoane sau mijloace de comunicare ascund aspecte mincinoase sau erori, deci verificati-le foarte bine inainte de a le da crezare.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Mai multa incredere

Ar trebui sa schimbati ceva in modul de a lucra cu un colaborator, si anume sa luati dv. initiativa si sa nu mai asteptati doar de la el sa va ghideze activitatea. Aveti si dv. suficiente idei si directii care merita explorate, fara sa va arate altul calea in permanenta.

Sfatul astrologului:

Luati hotararea ferma de a va conduce singur(a) planurile viitoare, asumandu-va responsabilitatea in totalitate. Poate urmeaza sa plecati intr-o calatorie, ceea ce va necesita multa atentie din partea dv..

NOUTATI Contabile 2024

Manualul de Inventariere a fost actualizat cu Legea 296/2023 si OMFP 1447/2023!


 ATENTIE!

Acum exista reguli noi privind procedura de inventariere, introduse de:

  • Codul fiscal
  • OMFP 3067/2018
  • Legea 163/2018 care permite distribuirea de dividende pe parcursul anului
  • OMFP 3103/2017
  • Legea 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei pe termen lung
  • OMFP 1447/2023 pentru modificarea si completarea unor reglementari privind documentele financiar-contabile

  Explicatii complete gasiti in ghidul Manualul de inventariere. Societati comerciale. PFA. ONG.

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 03 Octombrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 03.10.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X