email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla totul despre hidroterapie

Bine v-am gasit,

1. Sanatate:
 
Hidroterapia
 
Baile reci si cele racoroase au un efect excitant asupra sistemului nervos si stimuleaza eliminarea excesului de temperatura din organism. Asemenea proceduri sint recomandate persoanelor sanatoase si antrenate, cu un organism rezistent si bine calit. Baile cu temperaturi intermediare, cu apa obisnuita (dulce), se recomanda pentru efectul lor reconfortant, iar baile calde au un efect calmant si sint recomandate in insomnii. In raceala este recomandata baia fierbinte, dar numai daca bolnavul nu are febra. Aceasta baie provoaca sudatie, o incalzire generala a organismului si stimuleaza procesele metabolice, cu eliminarea intensa a toxinelor si relaxarea muschilor.
 
2. Diete si nutritie:
 
Dieta japoneza:
 
Dieta se tine cel putin 3 zile consecutiv, in felul urmator:

Ziua I , numita si ziua orezului. Se fierb 250 g de orez la foc mic, timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se adauga cateva picaturi de lamaie sau un mar ras. In prima zi , se imparte in portii orezul astfel preparat si nu se consuma nici un alt aliment.
http://www.e-actual.ro/nutritie .htm

3. Retete culinare:

Salata de pui cu avocado
 
Ingrediente: 2 piepti de pui fierti, 1 fruct de avocado, 2 portocale, 1 castravete verde, 2 mere, 1 sfecla rosie, 3 linguri cu maioneza, sare, piper, lingurita cu sos englezesc

Pieptul de pui (fara os si pielita) se taie cuburi mici, castravetele se taie joulien, merele si sfecla rosie de asemeni, portocalele se decojesc apoi se scot feliile una cate una, in final se curata de coaja fructul de avocado, se taie pe jumatate, se indeparteaza samburele, si se taie felii subtiri (fructul de avocado oxideaza foarte repede in contact cu aerul, asa ca el va fi adaugat intotdeauna la finalul pregatirii salatei, si cu putin timp inaintea servirii), se adauga maioneza, condimentele, se amesteca usor.

Se serveste in cupe de sampanie sau salatiere, se decoreaza cu felii de lamaie, salata verde, frunze de patrunjel.

Alte retete pe site:
Pui cu smantana si cartofi la cuptor
Pui cu lamaie si cartofi rosii
Pui umplut
http://www.e-actual.ro/retete -culinare.htm

4. Cinema:

Roming

Romania, 2007.
Regie: Jiri Vejdelek.
Cu: Jean Constantin, Bolek Polivka, Marian Labuda, Corina Moise.
Durata: 120 min.
Comedie

Somali (Jean Constantin) este rege peste o comunitate de tigani, dar ascunde doua pacate considerate capitale in etnia sa: nu stie sa fure si sa danseze. Cand acestea ies la iveala, Somali este alungat dintre ai sai. La drum trebuie sa porneasca si Jura, un rrom educat, care a ales un stil de viata modern. El cedeaza insistentelor tatalui sau, Roman, care tine mortis sa il insoare pe tanar in legea tiganeasca. Insotiti de Stano, fratele lui Roman si proprietarul unei camionete rablagite, cei trei pleaca in calatoria vietii lor.

Detalii si alte recomandari de weekend:
http://www.e-actual.ro/cinema .htm

5. Turism:

Muntii Ciucas

Delimitat de vaile apelor Telejenel, Buzau, Dalghiul, Babarunca si Ramura Mica precum si depresiunile Cheia si Poiana Valea Stanii, Ciucasul este format din doua culmi principale: Culmea Bratocea - Ciucas (cu prelungirea acesteia Muntii Urlatoarea - Strambu) si Culmea Gropsoarele-Zaganu. Cele doua culmi sunt unite la nord de Muntele Chirusca.

Varfurile cele mai inalte sunt Ciucas 1954 m.,Gropsoarele 1883 m., respectiv1853m., Tigaile Mari 1844m. In Ciucas au fost constituite mai multe rezervatii:
http://www.e-actual.ro/turism .htm

6. Imobiliare:

Blocuri de zece etaje in Pipera

Acolo va fi amplasat complexul "Pipera Citylights", compus din patru blocuri cu cate 10 etaje, avand in total 152 apartamente, din care patru garsoniere, patru locuinte de patru camere si 144 cu doua si trei camere. Proiectul va demara in acest an, iar primul bloc va fi finalizat în decembrie 2008. Ansamblul va avea o suprafata construita de 12.000 metri patrati si va dispune si de 160 de locuri de parcare subterane.
http://www.e-actual.ro/imobilia re.htm#pipera  

Weekend placut!

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<


Data aparitiei: 06 Octombrie 2007

Votati articolul "Afla totul despre hidroterapie":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X