email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce face un consultant fiscal?

Bine v-am gasit,

Ce face un consultant fiscal?

Secretul succesului profesional este sa fii sincer cu tine insuti si sa continui sa vrei mai mult. Nu este suficient sa fii fericit. Fericirea este doar pentru moment. Trebuie sa vrei cu adevarat sa reusesti. Pasiunea inseamna putere iar cand vei vrea mai mult, vei obtine.

Cheia catre succes inseamna dorinta, sentimente si incredere. Cei din jurul tau vor crede in tine, doar daca tu crezi in tine. Este un aspect foarte important sa ai incredere in tine si sa mergi mai departe, indiferent de situatie. Pasiunea pentru a face si a-ti dori ceva atrage adesea idei stralucitoare. Important este sa te cunosti, tu pe tine. Sa stii ce-ti doresti si sa-ti cunosti limitele. Iar un esec in viata trebuie vazut ca o furtuna care va trece. Cazi si te ridici, dar mergi mai departe.

In iarna anulului 2006, multi si-au dorit sa devina consultanti fiscali. Insa cei care au pregatit subiectele la acea vreme aveau sa le pregateasca o surpriza. Si inca una de proportii: subiectele criminale. Procentul de promovabilitate a fost sub 1% . Lacrimi si tristete se afisau pe toate chipurile. Dar cei care au picat atunci, au continuat in 2007, cand Camera Consultantilor Fiscali a avut bunavointa de aposta pe site-ul Ministerului de Finante un set de 500 de intrebari, probleme si studii de caz. Evident, in sesiunile care au urmat esecului din iarna anului 2006, nu s-a mai repetat. Iar multi dintre nefericitii de atunci, sunt acum consultanti fiscali.

O data intrat in jocul Camerei Consultantilor Fiscali, trebuie sa joci. Asta inseamna in primul rand taxe si cotizatii, destul de piperate pentru ceea ce ofera la momentul prezent statutul activitatii de consultanta fiscala.

Consultantul fiscal este o persoana care provine dintr-un stat membru al Uniunii Europene sau al Spatiului Economic European si este autorizata sa isi desfasoare activitatea profesionala de consultant fiscal intr-un stat membru. In Romania , Ordonanta Guvernului nr. 71/2001 privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala, in forma ei completata si modificata ulterior, reliefeaza si reglementeaza principalele aspecte cu privire la meseria de consultant fiscal.

Pentru mai multe detalii apasati aici

Ec. Maria Badoi

Stirile zilei

*** Proiectul de buget pe 2008 pleaca spre Parlament, sub amenintarea votului negativ al opozitiei

Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, proiectul legii bugetului pentru 2008, pe care opozitia a anuntat ca nu-l va vota, considerandu-l nefundamentat si nerealist.Potrivit proiectului, veniturile bugetului general consolidat vor insuma 174,2 miliarde de lei anul viitor, reprezentand 39,6% din produsul intern brut (PIB), iar cheltuielile vor fi de 186,2 miliarde de lei, respectiv 42,3% din PIB...

Pentru mai multe detalii apasati aici

*** Inflatia se intoarce!

Cresterea preturilor pe 12 luni a revenit la nivelul de 6%, peste limita maxima de 5% a tintei BNR. Filmul inflatiei pe 2007 are tot mai putine sanse sa se sfarseasca cu un happy-end. In septembrie, s-a atins deja tinta pe care BNR-ul o viza pentru intregul an. Statistica oficiala a anuntat ieri ca rata lunara a inflatiei septembrie 2007 fata de august 2007 a fost de 1,08%...

Pentru mai multe detalii apasati aici

*** Capitala, pe locul 28 in topul destinatiilor de afaceri

Bucurestiul se afla pe pozitia 28 in clasamentul celor mai bune 33 de destinatii pentru afaceri din Europa, potrivit unui studiu al European Cities Monitor realizat de compania de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield. Principalul avantaj al Capitalei este costul scazut cu forta de munca. Bucurestiul a urcat o pozitie fata de clasamentul de anul trecut, pana pe 28, alaturi de Moscova si Istanbul...

Pentru mai multe detalii apasati aici

O zi minunata!

NOUTATI Contabile 2024

Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<


Data aparitiei: 11 Octombrie 2007

Votati articolul "Ce face un consultant fiscal?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X