email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop saptamana 15 - 21 octombrie 2007

horoscopcontabil

                Horoscop contabil perioada 15-21 octombrie 2007

 Horoscop contabil - BERBE C ( 21 Martie - 19 Aprilie)

Berbecii sunt ocupati pana peste cap in aceasta saptamana: demareaza proiecte importante, poarta discutii decisive, alearga de colo pana colo si intra in contact cu multe persoane de la care asteapta sprijin. Nu vor avea prea mult timp sa respire, deoarece se vor gandi la proiectele lor pana si in somn. Pentru multe persoane, acesta ar fi un ritm insuportabil, dar Berbecii sunt dependenti de adrenalina si se simt in elementul lor. Eforturile lor vor avea mai mult succes decat isi imagineaza ei acum.

Horoscop contabil - TAUR ( 20 Aprilie - 20 Mai)

Este o saptamana potrivita pentru a-ti pune in practica idei sau planuri mai vechi, au sansa de a deveni profitabile din punct de vedere financiar. Daca sunt legate de investitii imobiliare, achizitionarea de terenuri sau care tine de comertul cu aparatura medicala exista si mai mare sansa de a deveni o sursa suplimentara de bani. Investitii sau doar hobby-urile care cu ceva vreme in urma nu avea nicio sansa de a fi puse in practica, marti sau miercuri poti incepe sa faci primii pasi in acest sens. Relatiile sentimentale, de familie sunt cumva in planul al doilea, nu pentru ca nu te intereseaza, ci mai degraba vrei sa cantaresti mai bine lucrurile, sa stii sigur ca decizia pe care o vei lua este una corecta.

Horoscop contabil - GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie)

In plan profesional, este o saptamana buna pentru punerea in aplicare a unor proiecte personale. Bazati-va pe delegarea sarcinilor pentru a va putea ocupa de propriile sarcini si nu va contraziceti sefii. In dragoste, familistii vor avea neintelegeri, iar celibatarii nu mai stiu ce sa creada. Se pot ivi multe schimbari, noi idile, dar si rupturi. Nu va grabiti sa spuneti „gata” ; incercati mai intai sa vedeti daca exista motive serioase sau sunt „toane” de indragostiti. Ceea ce este foarte posibil. In privinta sanatatii, cu atatea probleme pe cap, instabilitatea dvs. emotionala este marita ; asta va da neliniste si insomnii. Folositi ceaiurile calmante.

Horoscop contabil - RAC ( 22 Iunie - 22 Iulie)

Marte (debil, în cadere) se afla aici. Aportul energetic adus de un Marte debil, putin semnificativ, este diminuat si tensionat de starea de stres pe care o induce cuadratura Soare-Luna, de pe semnele cardinale. Zile benefice: marti si joi. Zile tensionate: miercuri dupa-amiaza si vineri.

Horoscop contabil - LEU ( 23 Iulie - 22 August)

In saptamana care urmeaza, Leii vor lasa la o parte problemele profunde ale existentei si se vor preocupa de acele aspecte superficiale, dar atat de placute! O schimbare de look, o redecorare a locuintei, un nou hobby, un flirt nevinovat cu un coleg de serviciu. Din pacate, aceste schimbari ii vor obliga sa bage adanc mana in buzunar, asa ca trebuie sa-si calculeze bine avantajele si dezavantajele si, mai ales, sa se intrebe daca este, intr-adevar, momentul potrivit pentru asa ceva. La mijlocul perioadei, se ivesc niste oportunitati nesperate in cariera.

Horoscop contabil - FECIOARA ( 23 August - 22 Septembrie)

Ai idei originale, pe care un prieten le sustine. Dai un randament bun si poti sa rezolvi tot ce ti-ai propus. S-ar putea sa intampini dificultati financiare. Te poti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta. Reusitele in afaceri din ultima perioada te vor determina sa te gandesti la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie te vor sustina.

Horoscop contabil - BALANTA ( 23 Septembrie - 22 Octombrie)

Vrei sa faci totul fara greseala si esti atat de obsedat de acest lucru, incat poti face unele gafe tocmai din aceasta cauza. In aceasta saptamana ai o dorinta de a te stabiliza material, devii excesiv de atent cu finantele proprii, aproape zgarcit. Unii dimpotriva pot face cheltuieli necugetate. Ai sansa de a demara unele proiecte de succes, de a face investitii profitabile, insa in detrimentul relatiilor de suflet. Unele persoane dragi din viata ta pot fi dezamagite de comportamentul tau, asa incat trebuie sa gasesti un echilibru intre afaceri si sentimente.

Horoscop contabil - SCORPION ( 23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Marele defect al Scorpionilor, gelozia, se va face iar simtit in aceasta saptamana. Vor trai cu impresia ca sunt tradati, sau ca toti cei din jur nu au alta treaba decat sa intervina in relatia lor. Nici nu mai conteaza daca au sau nu motive de ingrijorare. Daca nu exista, le vor inventa ei. Ei risca sa starneasca furtuni in cuplu, sa spuna lucruri dureroase si sa-si indeparteze astfel partenerul de-adevaratelea. Este recomandat sa-si controleze accesele de gelozie, pentru ca le vor plati scump mai tarziu.

Horoscop contabil - SAGETATOR ( 22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Iata o saptamana foarte buna pentru nativul Sagetator. La serviciu/afaceri veti incheia un contract, niste tratative care va vor aduce bani frumosi. Altii pot cere acum o marire de salariu ; sunt sanse sa o obtina. In domeniul profesional totul va este favorabil. Legat de asta, este prevazut si un castig de bani. Si pentru dragoste este o saptamana benefica ; cupluri noi se pot forma acum. Cei „vechi” se bucura de iubirea lor; iar familistii au parte de buna intelegere. Toti nativii sa fie atenti la sfarsitul intervalului, cand sunt posibile accidente casnice. In privinta sanatatii, in afara atentionarii de mai sus, nu sunt evenimente neasteptate.

Horoscop contabil - CAPRICORN ( 22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Esti foarte deschis cu cei din jurul tau. Indiferent ca stai de vorba sau scrii o scrisoare, ii lasi pe ceilalti sa te citeasca ca pe o carte deschisa, insa nu este asa rau cum pare. In fond asa te vor putea cunoaste mai bine, dar si tu pe ei. Te-ai saturat sa le faci mereu altora pe plac, renuntand la parerile personale. Vrei sa stabilesti propriile tale reguli. Oricum, ai grija la serviciu. Incearca totusi sa nu-ti superi seful pentru ca s-ar putea sa existe repercursiuni.

Horoscop contabil - VARSATOR ( 20 Ianuarie - 18 Februarie)

Intreaga saptamana iti place s-o faci pe inteleptul, dai sfaturi tot timpul, fara sa ti se ceara. Analizele tale sunt corecte, insa ai tendinta de a trage concluzii pesimiste. Este o saptamana buna pentru a-ti reevalua posibilitatile profesionale, pe termen lung. Orgoliul iti joaca feste, poti da cu piciorul unei oportunitati financiare, doar pentru ca persoana care ti-o propune nu-ti este pe plac. Varsatorii mai tineri sunt ajutati financiar de familie, parinti pentru a-si plati datoriile. Vineri, o situatie stresanta de la locul de munca, poate avea un deznodamant fericit, ti se da dreptate intr-o problema si se descopera adevaratul vinovat.

Horoscop contabil - PESTI ( 19 Februarie - 20 Martie)

Uranus retrograd (neutru, peregrin) se afla aici. Inceputul si finalul de saptamana sunt incerte, iar cuadratura Jupiter-Uranus retrograd va bulversa ultima zi, prin unele sanse ce se vor dovedi a fi un fel de „fata morgana”. · Zile benefice: miercuri dupa-amiaza, joi si vineri. · Zile tensionate: luni, marti, miercuri dimineata si duminica.

NOUTATI Contabile 2024

Legea nr. 296/2023: Atentie la modificarile fiscale pentru PFA!


PFA/Intreprindere Individuala/Intreprindere Familiala - Legislatia se modifica!

Atentie la NOUTATILE din Codul Fiscal!
Taxele pentru PFA sunt luate la tinta!

Fii mereu informat cu cele mai noi modificari din lege

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 15 Octombrie 2007

Votati articolul "Horoscop saptamana 15 - 21 octombrie 2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • ANAF: 15 aprilie, noul termen pentru iesirea din sistemul de impozitare al microintreprinderilor

    • Update 28 martie 2024:  ANAF a anuntat ca termenul limita pentru declararea iesirii din sistemul de impozitare al microintreprinderilor va fi extins pana la data de 15 aprilie 2024. Initial, firmele mici erau obligate sa depuna Declaratia 700 pana la data de 31 martie pentru a iesi din sistemul de impunere pe veniturile microintreprinderilor. Guvernul urmeaza sa adopte modificarea propusa in aceasta saptamana. In cele ce urmeaza, va prezentam anu...» citeste mai departe aici

  • Factura emisa anul trecut si primita in 2024. Putem deduce TVA?

    • In cele ce urmeaza veti afla daca putem deduce TVA din facturi primite si inregistrate in 2024, dar a caror data de emitere este in 2023. Deducere TVA pentru o factura emisa anul trecut Pentru deducerea TVA din facturile primite pentru bunuri sau servicii, persoana inregistrata ca platitor de tva trebuie sa indeplineasca doua conditii: - sa detina o factura emisa in conformitate cu prevederile art. 319, precum si dovada platii in cazul achizitiilo...» citeste mai departe aici

  • Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: atentie la suma maxima prevazuta de lege!

    • In prezentul studiu de caz, ne propunem sa analizam aspectele legale ale imprumutului acordat de societate catre asociatul unic. Veti afla in randurile de mai jos care este suma maxima ce poate fi imprumutata, modalitatea de plata si textul de lege aplicabil in contextul legislatiei in vigoare. Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: studiu de caz Intrebare: "O societate comerciala poate imprumuta asociatul unic? Care este...» citeste mai departe aici

  • CUM si UNDE ne putem plati obligatiile fiscale: Ghid ANAF privind modalitatile plata

    • Cu scopul de a informa contribuabilii, ANAF a publicat o brosura cu modalitatile de plata disponibile catre institutie. Aceasta initiativa are ca obiectiv principal simplificarea si eficientizarea procesului de plata a taxelor si impozitelor, oferind contribuabililor o intelegere clara a tuturor optiunilor disponibile. Impozite, taxe, contributii si alte sume datorate - CUM si UNDE putem plati Contribuabilii isi pot indeplini obl...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X