email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil perioada 22 - 28.10.2007

horoscopcontabil

                Horoscop contabil perioada 22 - 28 octombrie 2007

BERBEC ( 21 Martie - 19 Aprilie)

Aceasta saptamana va fi dedicata aspectelor sentimentale ale vietii: familia, relatia de cuplu, prietenii apropiati. Perioada se anunta favorabila pentru Berbeci, in sensul ca relatiile vor evolua, se vor aprofunda si exista chiar probabilitatea crearii unor legaturi noi. Sa fie atenti la o persoana de sex feminin de la locul de munca: cineva nu le vrea binele, se pot astepta sa auda tot felul de barfe despre ei. In dragoste, se intrevede posibilitatea unei intalniri foarte, foarte placute la sfarsitul saptamanii.

TAUR ( 20 Aprilie - 20 Mai)

Concentrati-va pe problemele profesionale, in mod special pe cele legate de contracte si vanzari-cumparari, pentru ca din acestea puteti incasa sume generoase de bani. Daca vreti sa faceti un imprumut in aceasta saptamana - nici sa nu va ganditi la asta, acum! In dragoste ati intalnit pe cineva cu care credeti ca va potriviti, ca aveti afinitati ? Mergeti inainte, nu ascultati barfele. Luna Plina din 26.X va este favorabila, plimbati-va daca nu-i prea frig si petreceti clipe placute impreuna. Pentru sanatate este necesar un climat emotional echilibrat; la sfarsit de saptamana, cantec, joc si voie buna.

GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie)

Sunteti in pericol sa pierdeti stima si prietenia unor persoane dragi. Ati devenit din ce in ce mai pretentios si considerati ca prin atitudinea dv., puteti sa-i schimbati pe cei din jur. Sunt avantajati adolescentii prin atentia care se da talentelor native pe care le au. Se pot evidentia in situatii mai putin obisnuite si isi pot gasi protectori pentru intreaga viata. Cei maturi trebuie sa cedeze, sa renunte la o parte din autoritatea lor, pentru a se incadra armonios in anturaj fara conflicte.

RAC ( 22 Iunie - 22 Iulie)

La inceputul saptamanii, raspunsurile tale vor avea succes. Implica-te cu sufletul si mintea si vei avea rezultate. Inainte sa ti iesi din forma, miercuri si joi, intreaba-te daca nu iei lucrurile prea in serios. Spre weekend, charmul tau ar putea iesi in evidenta. Esti vedeta petrecerii, incantator la intalnire si, in general, placut in toate circumstantele.

LEU ( 23 Iulie - 22 August)

Aveti un al saselea simt la inceputul acestei saptamani, in ceea ce priveste modul de a-i apropia pe oameni si de a rezolva situatiile. Sunteti cu siguranta in forma. Sunteti implicat in activitati diverse si nu este exclus ca unii nativi sa-si faca parteneri straini. Unii Lei sunt implicati in noi activitati, fara sa li se ceara acordul si pot aparea mici conflicte cu sefii. Trebuie sa fiti conciliant, altfel veti avea numai de pierdut. Miercuri si joi sunt si mai bune, caldura dumneavoastra personala fiind pornita sa topeasca chiar si cea mai rece inima. Fiti atent la cheltuieli vineri si sambata; alimentati-va mintea in loc sa va deschideti portofelul. In week-end veti fi amortit si veti dormi, uitand de anumite promisiuni.

FECIOARA ( 23 August - 22 Septembrie)

Pe Fecioare le asteapta o saptamana plina de emotii, mai ales in privinta carierei. Pot sa urce foarte mult, sau sa li se refuze o sansa la care sperau. Pot sa intoarca lucrurile in favoarea lor daca nu intra in conflict cu nimeni de la serviciu. Atitudinea lor in fata esecului, sau a succesului, e foarte importanta, pentru ca le va influenta niste decizii viitoare. Se vor bucura de sprijinul unor persoane influente, dar acest lucru nu le garanteaza succesul.

BALANTA ( 23 Septembrie - 22 Octombrie)

Este necesar sa te concentrezi asupra muncii tale. Cu cat vei fi mai perseverent si mai cinstit, vei avea rezultate mai bune si satisfactii mari vor rasplati eforturile tale. Analizeaza la modul cel mai realist situatia pentru a nu fi dezamagit mai tarziu. Pastreaza-ti linistea interioara prin orice mijloace, numai pentru a evita stresul.

SCORPION ( 23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Intrarea Soarelui in semnul dv. zodiacal va va aduce un plus de vigoare si de stralucire astfel ca, incepand de marti, urmeaza cel putin o luna de impliniri, mai ales dupa ce Mercur va trece la mersul direct. Zile benefice: luni, marti si miercuri. · Zile tensionate: sambata si duminica a.m. Zi puternic conflictuala: vineri.

SAGETATOR ( 22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Un nivel profund, semnificativ poate fi atins la inceputul acestei saptamani, fie intr-o relatie sau in propria gandire. Nimic din ce va doriti sa faceti zilele acestea nu se va intampla. Insa acesta nu va fi un lucru rau, pentru ca veti reusi sa va odihniti si sa stati acasa o perioada mai lunga. Principalele dumneavoastra calitati sunt foate bine evidentiate acum. Faceti cheltuieli excesive pentru casa sau pentru locul de munca. Unii Sagetatori urmeaza tratamente originale sau neconventionale. Desi sunteti implicat(a) in activitati banoase, treceti printr-o perioada de avaritie. Orice ban „pus la ciorap“ va da o stare de bine. Sansa de castig financiar va surade miercuri sau joi, dar nu uitati: nu aveti cum sa castigati daca nu jucati.

CAPRICORN ( 22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Daca intentionezi sa trimiti un email la inceputul saptamanii, mai bine suna. Sau, mai bine spune-i direct. Sarmul tau este deosebit, fie la munca, in relatiile cu prietenii. Miercuri si joi nu se va intampla mai nimic. Cineva sau o problema te-ar putea stresa, sau grija ta excesiva s-ar putea sa strice lucrurile. Fa ce-i mai bine si asteapta schimbarea situatiei, cel mai probabil vineri. Dragostea si distractia sunt strans legate in weekend, iar puterea atractiei tale este amplificata.

VARSATOR ( 20 Ianuarie - 18 Februarie)

Compensati criticile pe care le faceti fara retinere prin compasiunea aratata fata de cei mai putin norocosi. Aveti unele interese pe care nu vreti sa le faceti publice, dar care ies la iveala pe neasteptate in circumstante incontrolabile. Totul este trait la intensitate maxima si beneficiati de sanse profesionale deosebite, mai ales daca lucrati in domenii artistice. Ascensiunea profesionala, care parea sub semnul intrebarii acum doua luni, devine clara si stabila. Stabiliti coalitii perene.

PESTI ( 19 Februarie - 20 Martie)

Foarte buna perioada pentru nativii Pesti in plan profesional. Va uimiti sefii cu abnegatia dvs. iar pe colegi ii faceti invidiosi. Dar va merge bine si asta conteaza. Poate castigati si participarea la un training, un curs, un seminar sau o conferinta. In dragoste este o saptamana plina de pasiune ; intalnirile sunt dese, sentimentele puternice si reciproce. Sensualitatea si romantismul sunt marite de Luna Plina din 26.X. Sanatatea este buna, nimic n-o ameninta.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor legislative 2024:


TAX MEMO - MEMORATOR TAXE SI IMPOZITE!

->>  Numele obligatiei fiscale respective
->>  Ce act normativ se aplica
->>  Categorii de contribuabili vizati
->>  Termene de plata
->>  Ce declaratii trebuie depuse obligatoriu
->>  Exceptiile de la regula (daca exista)
->>  Observatii, precizari, recomandari, atentionari

Iti sunt acum disponibile doar in 30 sec.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 22 Octombrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil perioada 22 - 28.10.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X