email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Important! Modificari aduse Codului fiscal de la 1 ianuarie 2008

Bine v-am gasit,

    Editorial                                                                                                           

Modificarea reglementarilor contabile aplicabile institutiilor de credit

Suntem prinsi intr-un val de schimbari.. Clima, temperaturi care oscileaza brusc, oameni care se schimba de la o zi la alta, legislatie care astazi apare ca noutate, iar maine deja este o hartie pe care scrie abrogat... Dimineata, la prima ora a zilei, cand toti oamenii ar trebui sa fie odihniti si bine dispusi, observi cu intristare ca realitatea este una ce te lasa fara cuvinte.. Toata lumea este grabita, preocupata de propriile ganduri, agitata peste masura.. asemenea unui musuroi de furnici intr-un razboi al nervilor.

Parca si ea in toi cu agitatia oamenilor, iarna doreste sa-si intre in drepturi mai devreme de termenul scadent. Ploaie, vant, chipuri inghetate de raceala diminetilor de octombrie, agitatie in trafic, soferi nervosi sau adormiti la volan, toate fac parte din peisajul de zi cu zi al tuturor.

Si cum toate se schimba, nici Codul fiscal nu putea sa ramana o vesnicie fara a imbraca o haina noua... doar se apropie timpul lui Mos Craciun..

Ordonanta de urgenta nr. 106/2007 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal a fost publicata in Monitorul Oficial, nr. 703 din 18.10.2007 si aduce in prim plan noile reglementari fiscale aplicabile cu ianurie 2008.

Pentru mai multe detalii apasati aici

Ec. Maria Badoi

    Stirile zilei                                                                                    

Intr-un an, casele noi s-au scumpit cu 60 de procente

Antreprenorii din constructii au estimat ca preturile cladirilor noi ar putea fi mai mari cu 60% la finele acestui an, comparativ cu sfarsitul anului 2006. Expertii imobiliari nu neaga aceste raportari, insa arata ca o asemenea scumpire nu poate fi justificata economic, nici prin majorarea salariilor muncitorilor, nici prin scumpirea terenurilor, a utilitatilor sau a materialelor de constructii...

Ratingul de tara al Romaniei, in scadere

Specialistii Coface sustin ca moneda locala a devenit una dintre cele mai vulnerabile din regiune. Dupa ce anul trecut Romania a fost incadrata in clasa de risc A, ca urmare a eforturilor si rezultatelor economice, in acest an ratingul de tara a fost reevaluat in scadere la A4 minus. Romania a fost plasata sub supraveghere negativa de catre compania de evaluare a managementului de risc Coface din octombrie 2007...

73 de milioane euro pentru IMM-uri

Ministrul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ovidiu Silaghi, a anuntat lansarea, pe 22 noiembrie, a unui fond de crestere a competitivitatii economice a intreprinderilor mici si mijlocii, in valoare de 73 de milioane de euro. Silaghi a precizat ca acesti bani pot fi accesati in urmatorii patru ani. „Ghidul aplicantului pentru acest fond este finalizat in proportie de 95%...

O zi minunata!

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 23 Octombrie 2007

Votati articolul "Important! Modificari aduse Codului fiscal de la 1 ianuarie 2008":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X