email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ionut Misa este noul sef al ANAF. A fost publicat in Monitorul Oficial!

Ionut Misa este noul sef al ANAF. A fost publicat in Monitorul Oficial!
anafmonitorul oficialionut misa

Presedintele Fiscului, Mirela Calugareanu, a fost inlocuit din functie cu Ionut Misa, fostul ministru al Finantelor, din cabinetul Mihai Tudose. Decizia a fost semnata de premierul Viorica Dancila si publicata, miercuri, in Monitorul Oficial.

”Ionut Misa se numeste in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala”, se arata in decizia Vioricai Dancila, publicata in Monitorul Oficial nr. 275/2018.

In plus, in Monitorul Oficial a publicata si decizia privind eliberarea din functia de presedinte al ANAF a Mirelei Calugareanu.

In ceea ce priveste numirea in functia de sef ANAF a lui Ionut Misa, propunerea a venit din partea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

"Am facut o propunere in acest sens si nu am facut o propunere ca sa ma aflu in treaba", a raspuns ministrul Eugen Teodorovici legat de numirea in functie a lui Ionut Misa.

"Evaluari trebuie sa fie in permanenta pentru ca vorbim despre o structura extrem de importanta a statului, de a carei activitate depinde cam tot ce inseamna economiei in aceasta tara si nu numai. Evaluarea pe care o face viitoarea conducere, va veni cu un plan clar de masuri de schimbare a situatiei, solutii care sa duca la o abordare mult mai corecta si eficienta", a mai declarat ministrul de Finante, citat de Mediafax.

Teodorovici subliniaza ca noul sef ANAF va avea tot sprijinul din partea lui pentru propuneri de solutii in tot ceea ce inseamna activitatea institutiei.

Noul presedinte va prezenta pe masa ministrului un raport cu mai multe situatii, analize, propuneri de solutii pentru tot ce inseamna activitatea ANAF (...), inclusiv propuneri de schimbari. Daca in urma unor evaluari el considera ca acest lucru este normal si logic si isi asuma aceste schimbari si solutii din partea mea are tot sprijinul”, a spus Teodorovici.



Presedintele statului, Klaus Iohannis, a parut nedumerit de aceasta schimbare, insa a declarat faptul ca spera ca Misa sa-si faca bine treaba in noua functie pe care o ocupa.


de Miruna Petrache

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
anafmonitorul oficialionut misa


Data aparitiei: 29 Martie 2018

Votati articolul "Ionut Misa este noul sef al ANAF. A fost publicat in Monitorul Oficial!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X