email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum mi-am petrecut Ziua Nationala

Cum mi-am petrecut Ziua Nationala

Asa cum m-am priceput, am vrut sa petrec cu familia o zi de sarbatoare.

Dimineata nu am ajuns nici la defilarea militarilor romani de sub Arcul de Triumf, nici la Palatul Parlamentului (sa pot vedea Casa Poporului!) si nici macar la Ziua Portilor Deschise Tuborg (unde ma cheama pregatirea mea “pierduta” de inginer, in fiecare an).

In schimb am dus copiii la teatru si-am fost si noi, parintii, cu ei, sa verificam finalul povestii. Intr-un singur cuvant: incantator. Toti copiii au fost foarte cuminti, curiosi, emotionati. Fericiti pana si pentru ca au avut fiecare fotoliul lui. Am fost rasplatiti pentru rabdarea pe care am avut-o, vazandu-i lacrimand la sfarsitul povestii sau strigand:”Nu lua marul, nu lua marul! E otraviiit!”. Experienta - unicat.

Spre seara, alta experienta, bradul… mileniului! Dupa cata cerneala a curs pentru uriasul brad din Piata Unirii, nu stiu daca sa-mi fie sau nu jena ca am fost prezenta pe 1 Decembrie!

Psihologilor, care au tot comentat despre asta, as vrea sa le comunic ca am participat la aceasta deschidere nu ca sa ma laud mai tarziu. Am vrut sa fiu acolo doar pentru ca am simtit ca mi se adreseaza acest gest, ca a fost gandit si pentru mine. Eu, unul dintre zecile de mii de oameni prezenti, o furnica, un punct in spatiu.

A fost un spectacol pe care l-as fi regretat, daca n-as fi fost acolo. Sau pe care nu l-as fi putut regreta, pentru ca m-as fi felicitat ca nu am fost unul dintre cei batjocoriti de organizatori (nu ai cum sa regreti o emotie pe care nu ai trait-o). Totusi ma straduiesc, fac toate eforturile sa uit ora petrecuta in masina, inaintand cu viteza melcului, pe o distanta mai mica de 300 de metri. Incerc doar sa imi amintesc spectacolul uimitor de focuri de artificii si sentimentul apartenentei la CEVA.

Aceasta a fost Ziua mea Nationala.

Astazi este luni, continua minunata si unica luna decembrie. Celebrul brad al Bancii Millenium pare a fi dintotdeauna pe locul sau. Vine Mos Nicolae, Craciunul e aproape, dar anul inca nu s-a sfarsit, suntem inca aici, cu nasul in hartii. Va invitam sa va bazati in continuare pe noi, suntem gata sa va aducem stiri noi si importante pentru dvs. in fiecare zi.

Liliana Grigore

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<


Data aparitiei: 03 Decembrie 2007

Votati articolul "Cum mi-am petrecut Ziua Nationala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X