email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie! Formularele de inregistrare fiscala se vor schimba de la 1 ianuarie 2008

Bine v-am gasit,

    Editorial                                                                                                        

Formularele de inregistrare fiscala se vor schimba de la 1 ianuarie 2008

Inainte, clientul se multumea cu lucruri de calitatea a doua, accepta scuzele vanzatorului si nu facea plangeri si reclamatii. Astazi, cand lumea a evoluat, clientul care nu este servit corespunzator, va merge in alta parte. Ofertele abunda.

Clientii nu inteleg intotdeauna lucrurile in mod corect. Uneori se plang cand nu au nici un drept, alteori exagereaza si dau dovada de un comportament incorect. Insa, clientul are intotdeauna dreptate!

Important este sa ne punem in valoare tehnicile noastre, astfel incat sa nu avem clienti dificili. Iar daca ceva merge prost, trebuie sa actionam repede si cu calm. Daca aveti de a face cu cineva care tipa, regula este sa nu-i raspundeti cu aceeasi moneda. Persoana care tipa trebuie lasata sa se exteriorizeze si sa se descarce.Doar cand intervine un moment de oboseala, trebuie sa prindem clipa si sa intervenim. Un mijloc prin care putem face pe cineva sa coboare tonul este sa vorbim mai incet decat de obicei. Astfel, persoana va fi nevoita sa taca, sa ne acorde atentie si sa asculte.

Daca aveti in cadrul departamentului Dvs. o persoana cu explozii de furie, va trebui sa-i spuneti ca acest gen de comportament nu este acceptabil. Nu-l faceti sa se simta jenat sau sa-si puna cenusa in cap, dar incercati sa determinati persoana in cauza sa-si ceara scuze persoanelor care au fost martore la tipetele ei. Important este sa constientizeze ca nu este corect si ca nu trebuie ca acele evenimente sa se mai repete!

Avand in vedere ca 01 ianuarie 2008 bate la usa, in materialul de astazi, vom aborda noile formulare fiscale care se vor folosi o data cu noul an: „Declaratia de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica (010)” si „Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru sediile secundare (060)”.

Pentru mai multe detalii apasati aici

Ec. Maria Badoi

    Stirile zilei                                                                                                    

Romania are unul dintre cele mai neatractive sisteme fiscale din Europa

Romania se afla pe locul 21 din 22 de state europene, intr-un clasament intocmit de KPMG International in functie de atractivitatea regimului fiscal. Clasamentul a fost realizat prin intervievarea a peste 400 de specialisti in domeniul fiscal de la companii multinationale din Europa...

Declinul indicatorilor economici a redus apetitul investitorilor pentru piata financiara romaneasca

Deteriorarea indicatorilor macroeconomici, precum deficitul de cont curent, inflatia si inrautatirea perspectivei ratingului de tara, a condus, in ultimele luni, la diminuarea interesului investitorilor fata de piata financiara romaneasca, potrivit lui Marcus Svedberg, economist sef al East Capital...

Fiscul, cu ochii pe firmele petroliere

Controalele de anul viitor ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) se vor axa in principal in domeniul produselor petroliere. In 2008, institutia va implementa un set de masuri menite sa duca la scaderea evaziunii fiscale din acest sector, dar si la majorarea sumelor colectate din acest domeniu de activitate.

 

O zi minunata!  

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 19 Decembrie 2007

Votati articolul "Atentie! Formularele de inregistrare fiscala se vor schimba de la 1 ianuarie 2008":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X