email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai un business online? Iata cum te poate ajuta optimizarea SEO sa atingi succesul

Ai un business online? Iata cum te poate ajuta optimizarea SEO sa atingi succesul

Esti un antreprenor care isi doreste sa cucereasca piata online? Daca raspunsul este "Da", este important sa stii ca optimizarea SEO este cel mai eficient instrument pentru a atinge acest obiectiv.

Daca nu esti familiarizat cu acest domeniu, citeste acest articol si afla cum te pot ajuta serviciile de optimizare SEO sa obtii o vizibilitate cat mai mare in motoarele de cautare, precum si o crestere a vanzarilor prin intermediul traficului organic.

 

Pentru majoritatea utilizatorilor de Internet, doar site-urile din prima pagina Google sunt relevante

 

In prezent, exista aproximativ 644 milioane de site-uri active pe Internet. Cu toate acestea, la o cautare in Google dupa un anumit cuvant cheie, doar 10 site-uri sunt afisate in prima pagina de rezultate. Conform statisticilor, 75% dintre utilizatori iau in considerare doar rezultatele din prima pagina.  Asadar, daca vrei ca publicul tinta pe care il targetezi sa ajunga la tine, cel mai important scop al site-ului tau este sa obtina pozitii cat mai favorabile in Google.

 

De asemenea, statisticile indica faptul ca un procent de 70-80% dintre utilizatori ignora rezultatele promovate prin Google AdWords, alegand sa le acceseze doar pe cele organice. Iar pentru a obtine pozitii organice cat mai favorabile, ai nevoie de optimizare SEO. Un site optimizat corespunzator din punct de vedere SEO poate avea o crestere a traficului de pana la trei ori mai mare decat unul care apeleaza la alte instrumente de marketing online.

 

Serviciile de optimizare SEO te ajuta sa obtii un trafic mai bine targetat

 

Indiferent de industria sau domeniul in care activeaza business-ul tau, optimizarea SEO te poate ajuta sa atragi trafic targetat. Ocupand pozitii de top in Google pe anumite cuvinte cheie specifice domeniului, ai mai multe sanse sa obtii conversii in urma vizitelor pe site, lucru care conduce catre o crestere a vanzarilor. Bineinteles, pentru a avea o rata de conversie cat mai mare, este important ca site-ul tau sa beneficieze de o optimizare on-page cat mai buna si o strategie generala de marketing online cat mai solida.

 

Dintre toate instrumentele de marketing online, optimizarea SEO are cel mai mare ROI

 

Publicitatea online, la fel ca cea traditionala, necesita un buget de marketing consistent. Instrumentele de tip PPC (pay-per-click) precum Google AdWords, sunt destul de costisitoare, iar rezultatele sunt valabile numai pe termen scurt. Mai exact, Google iti listeaza site-ul in pozitiile superioare atat timp cat platesti. Din acest motiv, este foarte dificil sa concurezi cu un brand puternic care dispune de un buget de marketing consistent pe care il investeste in publicitatea de tip PPC.

 

Din acest punct de vedere, a investi in optimizare SEOoptimizarea SEO poate fi cheia catre succesul business-ului tau online, deoarece rezultatele sunt pe termen lung, iar rata de recuperare a investitiilor (ROI) este una din cele mai mari, comparativ cu celelalte instrumente de marketing online.



 

Serviciile de optimizare SEO te pot ajuta sa iti dezvolti afacerea la nivel local

 

Serviciile de optimizare SEO sunt deosebit de utile business-urilor care targeteaza o piata locala sau regionala. Acest tip de promovare se concentreaza pe afisarea pe harta Google de servicii locale a afacerilor mici, cu scopul de a fi gasite de utilizatori atunci cand sunt prezenti in zona respectiva: restaurant, service auto, cabinet stomatologic, etc.


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<


Data aparitiei: 13 August 2018

Votati articolul "Ai un business online? Iata cum te poate ajuta optimizarea SEO sa atingi succesul":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X