email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Numai contabil sa nu fii!

Bine v-am gasit,

    Editorial                                                                                                        

Numai contabil sa nu fii!

Modificarile aduse Legii contabilitatii si reglementarilor contabile, in loc sa clarifice lucrurile, creeaza mai multe confuzii. Declaratiile fiscale se inmultesc de la o zi la alta “ca ciupercile dupa ploaie”. Exista insa si o parte buna, zic specialistii in recrutare. Creste volumul de responsabilitati asupra contabilului, fapt care va determina si o crestere a salariului acestuia. De acord, dar sa nu uitam totusi ca nu tot ce este si logic isi gaseste aplicare si in viata cotidiana.

Sa luam cazul unui contabil junior, absolvent de facultate cu diploma de licenta economist, care nu a lucrat deloc pe perioada studiilor. Merge la interviuri pentru angajare. Prima intrebare care i se va pune este: “Practic, ce stii sa faci?”. Apoi incep intrebarile cu privire la documentele justificative (contabile). Si chiar mai mult, va primi intrebari legate de fluxul documentelor.

Sa presupunem ca persoana in cauza se descurca si va primi jobul, fiind plasat pe un post de contabil incepator (i.e. junior). Ce salariu primeste un om care termina o facultate in domeniu si isi incepe activitatea pe un asemenea post? Media este de 100 – 300 euro net si evident difera de la o zona la alta a tarii, amprenta punandu-si implicit si domeniul de activitate in care va activa persoana in cauza.

Dat fiind faptul ca ne aflam in toiul pregatirii situatiilor financiare ale anului 2007, va propun astazi sa trecem in revista principalele aspecte cu privire la conceperea si prezentarea acestora.

Pentru mai multe detalii

apasati aici

Ec. Maria Badoi

    Stirile zilei                                                                                                    

UE: Caderile la burse si stagnarea economiei SUA ameninta Europa

Ministrii de finante europeni au declarat pentru Bloomberg ca caderile inregistrate pe bursele internationale si stagnarea economiei SUA ameninta cu incetinirea cresterea economiei Europei...

Cursul de schimb a urcat pana la 3,7960 lei, in primele doua ore de transfer

Moneda nationala s-a depreciat puternic comparativ cu cea europeana, in deschiderea sedintei de tranzactionare de marti, cursul de schimb urcand pana la un maxim de 3,7960 lei/euro, in primele doua ore de transfer, pe fondul pierderilor de 6-7% suferite de bursele asiatice...

Cresc dobanzile la credite

Asa cum se preconiza inca de acum doua saptamani, cand BNR a crescut dobanda de politica monetara, bancile au trecut la majorarea dobanzilor la credite. In cele mai multe cazuri, au fost luate in calcul creditele cu dobanda variabila aflate in derulare, si nu promotiile care atrag noii clienti. Tonul a fost dat de Banca Romaneasca si Banca Transilvania, la sfarsitul lui decembrie, urmatorii pe lista fiind Unicredit Tiriac, BRD si, incepand de ieri BCR.

O zi minunata! 

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 22 Ianuarie 2008

Votati articolul "Numai contabil sa nu fii!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X