email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce faci cand nu stii cum sa inregistrezi un TVA de 800.000 Euro?

seminarfiscalitatecontabilitatecontabilul.ro

 

Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate – partenerul dumneavoastra de succes

Am avut privilegiul de a participa la inceputul acestei luni, la un eveniment exceptional organizat de Rentrop&Straton: Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate. Ne facem un bun obicei de a reveni periodic cu astfel de Seminarii. Vesti despre urmatoarele editii ale Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate va soptesc eu chiar acum: Bucuresti 11 – 12 martie 2010, Cluj 12 – 13 martie 2010, Timisoara 9 – 10 aprilie 2010.

De multe ori puneti intrebari, facand adresa catre Minister. Raspunsul soseste dupa un timp (cand credeati ca s-a pierdut intr-o gaura neagra), doar sub forma textului de lege, fara nicio explicatie privind speta respectiva. Am dreptate? Acesta este „sprijinul” din partea statului: un paragraf de lege pe care l-ati fi identificat oricum si singuri! Dar cand nu stii cum inregistrezi corect un TVA de 800.000 euro???

Fiecare Seminar confirma faptul ca sunteti prietenii nostri. Fiecare editie ma bucura pentru ca se simte legatura profunda si increderea pe care o aveti in noi. Rentrop&Straton – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri. Consultanta in Afaceri: iata ce va oferim in plus. Nu numai Consiliere, Reviste, Newslettere, CD-uri, ci si Consultanta in Afaceri! La fiecare editie a Seminarului: 8 ore de prezentari si discutii in plen despre cum arata Codul fiscal si Legea Contabilitatii in 2010!


Declaratie… de dragoste!

Imi este greu sa aleg o singura marturie, dintre cele sosite la redactie, privind editia lunii februarie a Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate. O voi face totusi, aducand inca o data multumiri domnului Dan Cionvica, director executiv la Consiliul Judetean Timis. Iata parerea domniei sale:

„In ceea ce priveste organizarea Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate, consider ca Rentrop&Straton merita felicitari pentru tematica propusa, modul de prezentare si calitatea lectorilor. S-au dat solutii promte si incontestabile la problemele concrete puse de participanti cu ocazia dezbaterilor in ateliere de lucru, pe domenii.

La seminar au fost abordate diverse teme: privind expertize financiar-contabile sau legate de litigii ale firmelor cu organele ficale, avand in vedere nivelul obligatiilor si scadenta la plata.

S-au creat relatii de colaborare intre firmele participante si institutiile de consultanta si audit ori expertiza financiar-contabila. De asemenea, au fost reactualizate cunostintele participantilor la Seminar, legate de evolutia actelor normative pe plan national si in comunitatea europeana.

Doresc succes organizatorilor si la organizarea altor conferinte cu tematici similare. Desigur m-as bucura ca acestea sa fie si in domeniul meu de interes.”

Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate exista pentru ca dumneavoastra sa nu „tineti” noile reglementari ca pe o grenada de mana, dezamorsata. Specialistii nostri – invitati din Minister si colaboratori ai editurii – vin special pentru dumneavoastra. Profitati de prezenta lor! Veti afla ce puteti exploata in favoarea dumneavoastra si de ce anume trebuie sa va feriti, odata cu aplicarea noilor reglementari contabile.

Programul seminarului

Sunt doua sesiuni in cadrul Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate:

1. Modificarile Codului fiscal si a Normelor sale de aplicare

2. Modificarile Legii Contabilitatii si Reglementarile contabile conforme cu Directivele europene

1. Modific arile Codului fiscal si a Normelor sale de aplicare

Iata cele 4 ateliere speciale din Ziua 1 a Seminarului – Fiscalitate:

  • Impozitul pe Profit – Tratamentul fiscal al veniturilor neimpozabile
  • TVA, Solutii Practice – Cum ne pregatim pentru aplicarea modificarilor din domeniul fiscalitatii si a contabilitatii in anul 2010
  • Proceduri Fiscale – Plata impozitelor, Inspectia fiscala, sanctiuni si contestatii , Proceduri speciale , Recuperarea creantelor comerciale si prescriptia
  • Impozitul pe Salarii/Venituri – Obligatii privind acordarea salariatilor la sfarsitul anului de venituri impozabile, Modalitati de diminuare a fondului de salarii, Conventii civile , venituri realizate de PFA , drepturi de proprietate intelectuala, Avantaje in natura acordate salariatilor

2. Modificarile Legii Contabilitatii si Reglementarile contabile conforme cu Directivele europene

Iata tematica atelierelor din Ziua 2 a Seminarului – Contabilitate:

  • Conturile de trezorerie – Bonitatea fluxurilor de trezorerie a activitatii curente
  • Investitiile pe termen scurt – Ce castig de capital pot sa obtin in plina criza financiara
  • Conturi la banci – Depozitele bancare, o „noua forma” de activitate economica
  • Cecuri sau efecte de incasat – In criza, umor negru pentru beneficiari
  • Creditele pe termen scurt – „Cel mult nerambursabile”
  • Casa si alte valori – Sau ce bani sa-mi blochez in bilete de valoare
  • Acreditivele – Ce nu trebuie sa fac decat atunci cand am afacerea in mana
  • Viramente interne – Conturi de transfer
  • Ajustari pentru pierderea de valoare a conturilor de trezorerie – 5 sfaturi pentru a nu ajunge aici

Cadouri, cadouri, cadouri!

In calitate de participant la Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, va bucurati de un CADOU deosebit de util: primiti GRATUIT 2 caiete de seminar, reprezentand suportul scris pentru temele abordate in cadrul acestui Seminar!

Un alt CADOU in momentul inscrierii dumneavoastra la Seminar – un abonament cu 3 actualizari incluse, la unul din produsele de mai jos (cu posibilitatea de a opta dumneavoastra insiva):

· Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili,

· Consilier Contabilitate,

· Consilier TVA,

· Consilier Impozitul pe Profit,

· Consilier Asigurari Sociale,

· Revista Romana de Monografii Contabile,

· Revista de Contabilitate Actual.

Sunteti abonat al produselor Rentrop&Straton? Pentru dumneavoastra – numai pentru dumneavoastra – sunt preturi speciale, cu reduceri consistente, pe langa toate aceste cadouri pe care le-am enumerat! Iar daca decideti sa participati la ambele zile de Seminar, beneficiati de inca o reducere de 15% fata de pretul standard! Mai stati pe ganduri?

Consultanta personalizata – atentie maxima din partea specialistilor numai pentru problema ridicata de dumneavoastra

Vreti un raspuns clar, cu exemplificare si cu explicitarea legii? Vreti sa fiti siguri ca este corect si ca este varianta cea mai economica pentru firma dumneavoastra? Iata, ceea ce aveti nevoie este Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate! Iar beneficiul imediat, de a fi pus la curent cu toate modificarile din 2010, nu este singurul! Devenind membru al retelei de seminarii Rentrop&Straton, va bucurati de reduceri importante la seminariile viitoare (inclusiv cele online) organizate pe teme de fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii sau asigurari sociale.

Seminarul este interactiv, efervescent si necesar. De fapt este absolut obligatoriu, daca aveti probleme carora doriti sa le gasiti raspunsul corect, legal. Iar daca cineva are experienta, renumele si seriozitatea pentru a organiza la superlativ un asemenea eveniment, acela nu poate fi decat Rentrop&Straton! Cine stie, castiga! Cine participa la Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, castiga in mod sigur!

Nu mai asteptati! Pentru inscrieri dati Click mai jos. Va asteptam!

Cu stima,

Liliana Grigore
Organizator Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate

NOUTATI Contabile 2024

Manualul de Inventariere a fost actualizat cu Legea 296/2023 si OMFP 1447/2023!


 ATENTIE!

Acum exista reguli noi privind procedura de inventariere, introduse de:

  • Codul fiscal
  • OMFP 3067/2018
  • Legea 163/2018 care permite distribuirea de dividende pe parcursul anului
  • OMFP 3103/2017
  • Legea 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei pe termen lung
  • OMFP 1447/2023 pentru modificarea si completarea unor reglementari privind documentele financiar-contabile

  Explicatii complete gasiti in ghidul Manualul de inventariere. Societati comerciale. PFA. ONG.

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
seminarfiscalitatecontabilitatecontabilul.ro


Data aparitiei: 22 Februarie 2010

Votati articolul "Ce faci cand nu stii cum sa inregistrezi un TVA de 800.000 Euro?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X