email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Traian Basescu a decis: Cota unica pe orice fel de venit

cota unica

 

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Radio Romania Actualitati, ca introducerea cotei unice de impozitare pe orice fel de venit i se pare o solutie, opinand ca "orice traitor intr-o tara este dator un impozit".

Seful statului a atras atentia ca, in 2011, deficitul fondului de pensii va fi de 3,6 miliarde euro. "Deficitul fondului de pensii pentru anul viitor este 3,6 miliarde de euro, ceea ce inseamna valoarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda", a spus Basescu la RRA.

Intrebat cand va gasi Guvernul solutiile, el a spus ca si public preseaza pentru acest lucru si ca este o chestiune de responsabilitate pentru tara si "sa ai forta sa-ti sacrifici voturile". "Dupa mine, una dintre solutiile corecte este introducerea impozitarii, introducerea cotei unice, pe orice fel de venit, indiferent ca e pensie mica, mare, ca e venit din activitati culturale, drepturi de autor (...) Pana la urma, orice traitor intr-o tara este dator un impozit", a spus presedintele Basescu.

In cadrul aceluiasi interviu, Traian Basescu a explicat ca  este de acord cu discutarea OUG privind cresterea TVA in sesiunea extraordinara a Senatului.

"Eu am avut in vedere urgentele legate de Uniunea Europeana pentru care nu avem acte normative, cum ar fi Legea ANI sau legea privind mica reforma. Am considerat ca o sesiune extraordinara trebuie sa aiba un continut limitat. Daca parlamentarii doresc sa munceasca mai mult, eu salut acest lucru", a declarat Basescu.

El a adaugat ca ordonantele vizate de opozitie fac parte din acordul cu FMI.

Presedintele Traian Basescu a solicitat convocarea sesiunii extraordinare pentru dezbaterea legii privind functionarea Curtii Constitutionale si modificarea Codurilor de procedura, a legii de organizare a Agentiei Nationale de Integritate si a legii privind accelerarea solutionarii proceselor.

La cererea partidelor de opozitie, PSD, PC si PNL, Biroul Permanent a introdus pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, in procedura de urgenta, si dezbaterea a trei ordonante ale Guvernului, referitoare la modificarea Codului Fiscal, descentralizarea in domeniul sanatatii publice, respectiv finantele publice locale.

La solicitarea Guvernului, senatorii vor dezbate si vota, in sesiunea extraordinara, legea privitoare la exercitarea profesiunii de avocat si legea privind regimul gazelor naturale.

Pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a fost introdusa si cererea de reexaminare a legii privind parteneriatul public-privat, formulata de presedintele Basescu, sub motiv ca textul adoptat de Parlament ar contine inadvertente cu unele directive la nivel european.

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
cota unica


Data aparitiei: 11 August 2010

Votati articolul "Traian Basescu a decis: Cota unica pe orice fel de venit":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X