email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Decizii referitoare la OUG 50 din 2010

OUG 50afaceribanci
Comisia de buget-finante a amanat discutiile pe OUG 50

Membrii comisiei de buget, finante si banci din cadrul Camerei Deputatilor au decis astazi sa amane luarea unei decizii referitoare la OUG 50/2010 pana la data de 21 octombrie.


Comisia a amanat discutiile privind amendamentele aduse OUG de membrii comisiei de politica economica pana la data de 21 octombrie, a anuntat Viorel stefan, președintele comisiei buget-finante.


Studiu: pe cine va afecta OUG 50/2010


Potrivit lui Viorel Stefan, decizia a fost luata in unanimitate de membrii comisiei pe care o conduce. El a precizat ca unii membrii au cerut prezentarea unui studiu de impact atat asupra bancilor, cat si asupra clientilor, ca urmare a modificarilor aduse OUG de comisia de politica economica.


"Vrem sa stim si noi cati oameni nu vor mai putea sa-și plateasca ratele sau cati o sa ramana pe strazi. Trebuie sa discutam tehnic pe cifre, nu emotional pentru ca altfel vom lua decizii greșite", a spus un membru al comisiei.


Au fost invitate toate partile implicate sa ia cuvantul, dar de la ministerul economiei nu a venit nimeni si nici de la Departamentul pentru Afaceri Europene.


''Mai bine de jumatate din tarile in care s-a impus directiva Europeana, au extins-o mai mult. Este adevarat ca la noi s-a facut acest lucru mai amplu'', declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.


Cand a venit randul oficialilor BNR pentru a discuta despre ordonanta si avizarea ei, acestia au spus ca li s-a transmis  o versiune a propunerilor care acum nu se regaseste deloc in ceea ce a fost trimis la comisii.


In actuala ordonanta, 30 de amendamente nu sunt in concordanta cu directiva, potrivit reprezentantilor institutiilor nebancare.


''Daca ordonanta ramane ambigua, bancile ar pierde venituri de 596 milioane de euro, in conditiile in care in 2009, bancile au avut profit de Romania de doar 193 de milioane euro'', a declarat Radu Ghetea.


Sursa: Evenimentul Zilei.ro

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
OUG 50afaceribanci


Data aparitiei: 13 Octombrie 2010

Votati articolul "Decizii referitoare la OUG 50 din 2010":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X