email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bugetele ordonatorilor de credite pentru 2011 scad, cu exceptia Muncii, Agriculturii, Finantelor

creditebugeteminister

Ordonatorii de credite vor primi mai putini bani de la buget in 2011 atat fata de executia preliminata pentru acest an, cat si comparativ cu bugetul initial pentru 2010, rectificat de doua ori, cu exceptia ministerelor Muncii, Agriculturii, Mediului, Finantelor, Dezvoltarii si Transporturilor.

Cea mai drastica scadere va fi operata la Ministerul Sanatatii, unde alocatia bugetara scade cu aproape 40% fata de executia preliminata din acest an, de la 7,14 miliarde lei la 4,4 miliarde lei, potrivit datelor din proiectul de buget pentru 2011.

Ministerul Apararii Nationale va primi 4,7 miliarde lei, cu 30% mai putin comparativ cu suma de 6,7 miliarde de lei estimata pentru 2010. De mai putini bani var beneficia si Ministerul Afacerilor Externe dupa ce Executivul a redus alocatia bugetara de la 808 milioane lei la 530 milioane lei.

Guvernul a decis sa reduca semnificativ fondurile si pentru Ministerul Administratiei si Internelor, institutia urmand sa incaseze 9 miliarde de lei de la buget, in scadere cu 14%. Pentru acest an, cheltuielile MAI sunt anticipate la 10,5 miliarde lei.

De asemenea, au fost reduse bugetele SRI (de la 1,17 miliarde lei la 907 milioane lei) si SIE (de la 188 la 175 milioane de lei). In schimb, bugetul SPP urca usor, de la 119,5 milioane lei la 123 milioane lei.

Guvernul a stabilit ca bugetul Ministerului Muncii va creste de la 29,4 miliarde lei la 33,6 miliarde lei. Ministerul Agriculturii va avea la dispozitie 11,6 miliarde lei, cu 1,4 miliarde de lei mai mult comparativ cu acest an, iar Ministerul Mediului a primit 500 milioane de lei peste suma anticipata in acest an, de 1,8 miliarde lei.

Cheltuielile Ministerului Finantelor pentru activitatea institutiei vor avansa cu 300 milioane de lei, de la 2,5 miliarde lei la 2,8 miliarde lei, iar bugetul Ministerul Transporturilor va creste usor, de la 11,538 miliarde lei la 11,574 miliarde lei.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va avea un buget de 2,78 miliarde de lei, cu 10 milioane de lei peste executia preliminata pentru acest an.

Bugetul de stat pentru anul viitor este construit pe venituri de 80,812 miliarde de lei si cheltuieli de 108,49 miliarde lei, rezultand un deficit de 27,679 miliarde de lei.

Sursa: MEDIAFAX.RO

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
creditebugeteminister


Data aparitiei: 29 Noiembrie 2010

Votati articolul "Bugetele ordonatorilor de credite pentru 2011 scad, cu exceptia Muncii, Agriculturii, Finantelor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X