email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Traian Basescu: Nu statul trebuie sa ne asigure bunastarea

teren
Presedintele Romaniei a declarat, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii comunitatii romane din Marea Britanie, raspunzand la o intrebare privitoare la limitarea programelor sociale, ca important este ca asistenta sociala sa fie destinata celor care in mod real au nevoie si sa nu fie incurajata nemunca.

Traian Basescu a fost intrebat de un participant la intalnire in legatura cu posibilitatea ca, la restrangerea ajutoarelor sociale, "din exces de zel, sa fie lasati in afara programelor sociale oameni care au nevoie".

"Poate si acest risc. Dar orice eroare se poate corecta. Important este sa restrangem aria, sa adresam asistenta sociala celor care, in mod real, au nevoie si nu cumva, datorita unei extinse asistente sociale, sa stimulam nemunca. Ceea ce eu sustin este ca nu statul este obligat sa ne asigure bunastraea, ci ne-o asiguram fiecare. Statul trebuie sa asigure o societate corecta, o justitie dreapta si sanse", a raspuns Presedintele.

Presedintele a dat ca exemplu mediul rural, unde oamenii afirma ca nu gasesc locuri de munca pentru tineri, in conditiile in care anul trecut au ramas 3 milioane de hectare de teren nelucrat.

"Am inventat tot soiul de forme de ajutor inainte de alegeri si deja nu mai e rentabil sa muncesti pamantul. Pe acestea am inceput sa le retragem. Nu poti sa stai cu 3 hectare in spatele casei si sa ceri ajutoare sociale. Altfel, sunt riscuri in acest proces, dar imediat ce vor fi sesizate, vor fi corectate", a mai afirmat Traian Basescu.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
teren


Data aparitiei: 07 Iunie 2011

Votati articolul "Traian Basescu: Nu statul trebuie sa ne asigure bunastarea":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X