email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand e momentul pentru o crestere a veniturilor angajatilor?

Cand e momentul pentru o crestere a veniturilor angajatilor?
programcalculsalarii

Angajatorii tin cont de nivelul salariilor existente in piata si de valoarea pe care angajatul o aduce companiei, atunci cand iau in calcul o majorare a veniturilor pentru un angajat, dar ar trebui sa ia in considerare si cateva statistici.

 

De pilda, potrivit unui sondaj realizat de Glassdoor in randul a 2.000 de angajati din Statele Unite, 35% dintre acestia sustin ca e foarte probabil sa isi caute unui nou loc de munca, daca nu primesc o marire salariala in decurs de un an, iar 62% cred ca exista inegalitati in privinta nivelul salariilor incasate de femei si barbati.

 

Angajatii apreciaza la fel de mult beneficiile extra-salariale, printre care abonamentele medicale, decontarea transportului, posibilitatea de a avea un program flexibil, tichetele valorice (tichetele de masa, tichetele cadou, dar si voucherele de vacanta), discounturile si accesul la facilitati de recreere.   

 

Companiile se plang in legatura cu nivelul ridicat al fluctuatiei de personal, insa unii specialisti cred ca un angajat care petrece mai mult de doi ani in aceeasi companie iese in pierdere din punct de vedere financiar. Acest lucru ar trebui sa ii puna pe ganduri pe angajatori, care au nevoie de solutii de retentie mult mai eficiente.

 

Nivelul recompenselor salariale trebuie raportat la salariul minim pe economie si salariile existente in piata in industria angajatorului, insa bonusurile si beneficiile extra-salariale trebuie corelate cu performantele angajatului si valoarea pe care acesta o aduce companiei pentru care lucreaza. Pentru stabilirea corecta a veniturilor, angajatorii au la dispozitie astfel de programe calcul salarii.

 

Printre criteriile pe care angajatorii le pot avea in vedere inaintea unei cresteri a veniturilor unui angajat se numara si eficienta in indeplinirea sarcinilor, dorinta de implicare, abilitatea de a invata si a creste, responsabilitatea sau spiritul de initiativa.


Sursa foto: Shutterstock.com


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
programcalculsalarii


Data aparitiei: 24 Octombrie 2018

Votati articolul "Cand e momentul pentru o crestere a veniturilor angajatilor?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X