email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Examenul de acces la stagiu CECCAR: 100 de teste cu explicatii, temeiuri legale si atentionari

Examenul de acces la stagiu CECCAR: 100 de teste cu explicatii, temeiuri legale si atentionari
examen ceccar 2024teste grila examen ceccarexamen de acces la stagiu ceccarteste rezolvate ceccar

Un eveniment de o importanta majora pentru cariera dvs., examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 este un examen obligatoriu pentru obtinerea calitatii de expert contabil, a carui promovare creeaza in fiecare an mari probleme candidatilor. Procentul celor admisi este in general sub 20%! 
 
Examenul realizeaza practic o selectie foarte dura si asa se si explica de ce, odata trecut de acest hop, intrati intr-un grup de profesionisti extrem de bine vazuti (si de bine platiti). In calitate de expert contabil capatati o competenta, o credibilitate si un respect cu care putine profesii se pot lauda! 
 
Marea problema este insa ca nu puteti avea acces la acest statut pana nu promovati examenul mai sus mentionat! Dar nu va faceti griji: va oferim un instrument de pregatire extraordinar de eficient, care pur si simplu va garanteaza reusita – lucrarea pe stick Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 cu 100 de intrebari reprezentative, de mare actualitate si rezolvate impecabil. 

Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024: 3 avantaje esentiale pe care vi le ofera lucrarea

Avantajul nr. 1
 
Cele 100 de teste-grila sunt exact  in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
- contabilitate;


- fiscalitate; 
- drept; 
- evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
- audit; 
- expertiza contabila; 
- doctrina; 
- deontologia profesiei contabile. 

...Click aici pentru detalii >>
 
Avantajul nr. 2
 
Solutiile testelor sunt insotite de  comentarii ale unor specialisti de top!
 
Intr-adevar, pe stick gasiti nu numai raspunsurile corecte, ci si comentarii ale unor specialisti de top care va vor ajuta sa intelegeti exact de ce se aplica o anumita solutie, si nu alta. Asimiliarea raspunsurilor corecte este astfel mult mai facila!
 
Ganditi-va ca rata de promovabilitate de doar 20% mentionata mai sus are in mod sigur drept cauza si lipsa accesului candidatilor la asemenea comentarii ale specialistilor. Avantajul lucrarii pe care v-o oferim devine astfel evident.

...Comandati ACUM exemplarul dvs. >>
 
Avantajul nr. 3
 

Comentariile specialistilor va permit  sa depistati imediat intrebarile-capcana!
 
Poate ca lucrurile vi se par destul de simple atunci cand parcurgeti la repezeala textul unui Ordin ANAF sau niste norme de aplicare si credeti ca ati inteles perfect cum stau lucrurile. Dar, va garantam, situatia se schimba radical atunci cand va treziti in fata unei intrebari-capcana, cu variante de raspuns foarte asemanatoare si, deci, derutante.
 
Aici doar cunostintele si experienta unor specialisti va pot ajuta. Iar vestea buna este ca lucrarea Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 va permite sa treceti plin de siguranta peste asemenea intrebari.

Verificati-va cunostintele! Exemple de intrebari prezentate in lucrare

1. O persoana fizica inchiriaza in luna martie 2024 un imobil catre o persoana juridica. Chiria lunara: 2.000 lei. Chiria se achita in luna martie 2024. Determinati impozitul datorat de persoana fizica si modul de declarare si plata.

2. O societate inregistreaza la 31.12.2023 urmatoarele:
  - Pierdere contabila: 120.000 lei
  - Pierdere fiscala: 140.000 lei
In anul 2024 inregistreaza un profit impozabil in suma de 100.000 lei.
Precizati care este impozitul pe profit datorat in anul 2024 si pierderea fiscala ramasa de reportat. ...click aici pentru detalii >>

3. O entitate dobandeste o proprietate prin contract de vanzare cumparare incheiat in luna ianuarie 2024. Precizati ce obligatii are entitatea cu privire la proprietatea obtinuta. De la ce data datoreaza impozit pe cladiri?

4. Un contribuabil depune o contestatie impotriva unui act administrativ fiscal. Pana la solutionare acesta constata ca motivele de fapt si de drept nu au fost prezentate in totalitate si doreste sa revina asupra acestora. Este posibil sa retraga aceasta contestatie si sa depuna o noua contestatie? Daca da, precizati termenul in cadrul caruia poate depune o noua contestatie. ...click aici pentru detalii >>

5. Precizati cand intervine exigibilitatea TVA pentru urmatoarele operatiuni:
  - Achizitii intracomunitare de bunuri
  - Incasarea unui avans
  - Vanzarea unui bun cu plata in rate, pentru care transferul de proprietate intervine la data ultimei plati
  - Retragere numerar dintr-un aparat automat de cafea
  - Livrari de bunuri in baza unui contract de consignatie

6 Precizati asupra caror produse se datoreaza accize armonizate si accize nearmonizate. Definiti regimul suspensiv de accize.

7. O societate inregistrata in scopuri de TVA, cu perioada lunara la TVA, efectueaza in luna februarie 2024 urmatoarele operatiuni:
  - Achizitioneaza cereale (secara cod NC 1002) de la o persoana inregistrata in scopuri de TVA, valoare 15.000 lei, fara TVA
  - Achizitioneaza fructe in valoare de 2.500 lei, fara TVA
  - Livreaza bauturi alcoolice (vin) in valoare de 7.000 lei, fara TVA.
Determinati TVA de recuperat sau de plata aferenta lunii februarie 2024.

Atentie! Nu va lasati inselati de aparenta simplitate a unor aspecte legislative. Intrebarile-capcana va pot induce in eroare.

...Click aici pentru Formularul de Comanda >>


de Alina Ilie

NOUTATI din Legislatia Contabila

Atentie la noutatile privind PROCEDURILE CONTABILE!


Important: modificarile fiscale privind subiectele sensibile pentru orice contabil sunt luate acum in vizor in lucrarea specializata Proceduri Contabile pentru Societati Comerciale:

• ajustarea pentru depreciere
• TVA
• contributii sociale
• contributia asiguratorie pentru munca
• impozite si taxe locale
  - decontarea unei parti din salariu
  - organizarea adunarilor generale ale actionarilor

Va oferim 40 de modele de proceduri gata scrise, in conformitate perfecta cu noua legislatie fiscala! 

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
examen ceccar 2024teste grila examen ceccarexamen de acces la stagiu ceccarteste rezolvate ceccar


Data aparitiei: 11 Aprilie 2024

Votati articolul "Examenul de acces la stagiu CECCAR: 100 de teste cu explicatii, temeiuri legale si atentionari":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri





Subiectele saptamanii

  • Ordin de deplasare: model, ce este si cand se intocmeste

    • Pentru contabili, ordinul de deplasare este un document esential in procesul de inregistrare si monitorizare a cheltuielilor asociate calatoriilor de serviciu. Prin intermediul acestuia, se poate efectua o urmarire precisa a costurilor legate de transport, cazare si alte cheltuieli aprobate in cadrul acestora. In articolul de fata, ne propunem sa discutam despre importanta ordinului de deplasare si sa evidentiem principalele aspecte importante pentru contabili. ...» citeste mai departe aici

  • Registrul-jurnal de incasari si plati si Registrul de Evidenta Fiscala: ce operatiuni trebuie inregistrate?

    • In acest articol, ne-am propus sa va furnizam informatii utile despre Registrul-Jurnal de Incasari si Plati si Registrul de Evidenta Fiscala. Pentru o gestionare eficienta a activitatilor financiare, iata ce trebuie sa stiti! Registrul-jurnal de incasari si plati  Conform Ordinului 170/2015, Registrul-jurnal de incasari si plati (cod 14-1-1/b) este documentul contabil care serveste la inregistrarea incasarilor si platilor aferente activitatii ...» citeste mai departe aici

  • Examenul de acces la stagiu CECCAR: 100 de teste cu explicatii, temeiuri legale si atentionari

    • Un eveniment de o importanta majora pentru cariera dvs., examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 este un examen obligatoriu pentru obtinerea calitatii de expert contabil, a carui promovare creeaza in fiecare an mari probleme candidatilor. Procentul celor admisi este in general sub 20%!    Examenul realizeaza practic o selectie foarte dura si asa se si explica de ce, odata trecut de acest hop, intrati intr-un grup de profesionisti...» citeste mai departe aici

  • Fisa Postului pentru Contabil Sef [Model]

    • Fisa de post a contabilului sef defineste responsabilitatile si asteptarile asociate acestui rol important. Aceasta pozitie necesita nu doar cunostinte solide in domeniul contabilitatii, ci si abilitati de leadership si capacitatea de a se adapta cu succes intr-un mediu financiar in continua schimbare. In plus, contabilul sef este adesea implicat in procesul decizional al organizatiei, oferind analize si interpretari financiare care sustin obiectivele generale ale afacerii....» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X