email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eveniment important pentru contabili. Descoperiti acum cadourile aniversare

Tuturor ne plac aniversarile, mai ales cand vine vorba despre cadouri. De obicei sarbatoritul este cel care primeste cadouri, dar in acest caz lucrurile stau diferit. Unica revista pentru contabili, dedicata exclusiv monografiilor contabile aniverseaza un deceniu. Iar Rentrop & Straton a decis ca dvs. sa primiti cadourile aniversare! 

Revista a capatat zeci, sute si mii de contabili care azi, nu mai concep ziua de munca fara ajutorul ei. Daca va abonati acum pe 12 luni la Revista de Contabilitate si Monografii Contabile va puteti bucura de oferta speciala: PRET REDUS cu 20% + CADOU CD 100 de monografii conforme legislatiei in vigoare (detalii AICI>>)

De ce este revista apreciata de catre contabili

In fiecare numar al revistei gasiti 10-12 articole ample care rezolva, fiecare, o problema spinoasa creata de actuala legislatie fiscal-contabila. Revista are 40 de pagini, dar periodic, acest numar este completat de editii speciale care explica amanuntit acte normative noi.

Informatiile oferite provin de la specialisti de calibru. Astfel, autorii articolelor sunt auditori, experti contabili, consultanti fiscali cu o vasta experienta in cadrul Ministerului Finantelor. Acesti specialisti inteleg dintr-o singura privire care sunt implicatiile schimbarilor aduse de un nou text de lege si ce obiective subtile a urmarit legiuitorul.

Subiectele abordate sunt atent selectate in functie de importanta si reprezentativitatea lor. Orice prevedere legala care creeaza numeroase nelamuriri este automat abordata si „disecata” complet, cu comentarii, explicatii si studii de caz care clarifica in intregime subiectul. (...detalii aici>>)

Structura revistei este foarte prietenoasa. Publicatia este conceputa pentru a fi parcursa cu placere, la aceasta contribuind atat rubricile de genul „Editorial” sau „Specialistul comenteaza”, cat si limbajul alert, direct si personal folosit in toate articolele revistei.

In calitate de abonat, beneficiati gratuit de:
- newsletterul saptamanal „Alerta Contabila” care va furnizeaza stiri de ultima ora, studii de caz si noutati din lumea contabila.
- serviciul gratuit Alerter care va tine zilnic la curent cu toate modificarile sau stirile de Contabilitate si Fiscalitate. 

Chiar de la abonati au venit intrebarile, sugestiile de subiecte, problemele de rezolvat. Iar specialistii Rentrop & Straton au raspuns imediat apelului lor. Paginile revistei s-au umplut luna de luna cu modele de monografii contabile, inregistrari contabile corecte, sfaturi si indrumari pentru ca aplicarea legii in practica sa fie pentru ei: rapida, sigura, avantajoasa, usoara si scutita de riscul amenzilor. 

Ce parere au abonatii despre revista

Abonatii se declara foarte multumiti de revista, mentionand ca i-a ajutat sa treaca peste controale cu bine. Luna de luna i-a ajutat sa lucreze mai eficient si sa primeasca informatii de incredere. Iata cateva pareri: 

"Nu am gasit o astfel de publicatie pe piata noastra. Dar acum vad cu ochii mei! Am deschis primul numar din abonament si am primit ce mi s-a promis! Toate monografiile imi sunt folositoare! Felicitari!" - Grigore Ceausu, contabil

"Sunt curioasa luna de luna sa aflu subiectele! Nu le citesc numai de placere, recunosc, ci din interes profesional! Ma ajuta enorm in activitate! De cand sunt abonat - de 5 ani - am trecut cu bine peste controale si nu am mai avut vreo problema legata de inregistrarile contabile!" - Tatiana Vidraru, contabil sef

"Parca mi-ati citit gandurile! Aveam nevoie de o monografie pentru jocuri de noroc, iar de pe net… nu cred ca as fi gasit ceva de incredere. M-am abonat si am primit! Va multumesc!"- Radu Antonie, contabil (click aici pentru a citi si alte pareri>>)

Va recomandam sa nu amanati. CD-ul CADOU nu este disponibil la vanzare si insoteste doar abonamentele incheiate acum!

Revista s-a mulat pe nevoile contabililor incercand sa le rezolve cat mai prompt si mai corect. Si de aceea publicatia este un succes! Peste 170 de editii lunare si uneori, la nevoie, chiar bilunare! O echipa de peste 50 de specialisti experti contabili, auditori si consultanti fiscali mereu in cautare de noi subiecte! Peste 6.300 de abonati de-a lungul timpului. 

Descoperiti toate avantajele ofertei>>


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 25 Mai 2017

Votati articolul "Eveniment important pentru contabili. Descoperiti acum cadourile aniversare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii