email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie! ANAF pregateste un Ordin care va modifica formularele 101, 120 si 130

Bine v-am gasit,

    Editorial                                                                                                        

ANAF pregateste un Ordin care va modifica formularele 101, 120 si 130

Oamenii dificili pot fi blestemul vietii, o pacoste sau un chin pe care suntem nevoiti sa-l suportam. Cum totul are o rezolvare, important este sa descoperim cheia catre miezul acestei probleme. Teoria spune ca nu exista oameni dificili, ci doar oameni cu care trebuie sa invatam sa ne purtam.

Cine poate juca rolul unei persoane dificile? Sefii care ne exaspereaza, colegii care ne fac zile grele, subordonatii rautaciosi, oamenii agresivi, lenesii, tiranii, cei care se plang tot timpul si critica fara incetare, perfectionistii, manipulatorii, incapatanatii, cautatorii de greseli si chitibusarii etc.

Sa punctam succint cateva elemente definitorii.

1.Oamenii dificili sunt previzibili. Prin urmare, trebuie sa evitam cearta, sa nu intram in controverse si niciodata nu trebuie sa luam discutiile in nume personal.

2.Exista mai multe tipuri de oameni dificili: ostilii, nemultumitii, tacutii si apaticii, superagreabilii, negativistii, atotstiutorii, nehotaratii. Important este sa-i cunoastem pe fiecare in parte, sa le observam comportamentul si sa-i tratam diferit de la caz la caz.

3. Nu-i lasati niciodata sa vada ca aveti emotii. Ramaneti calmi, indiferent ce s-ar intampla. Raspunsurile nu trebuie date tipand. Si cel mai important este, ca niciodata sa nu le intoarceti spatele si sa plecati pur si simplu.

Robert Frost spunea: “ Creierul este un organ minunat: incepe sa functioneze de cum va treziti dimineata si nu se opreste pana cand nu ajungeti la serviciu”

Avand in vedere ca anul 2007 se pregateste sa ne paraseasca, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ne pregateste o schimbare. Astfel, printr-un Proiect de Ordin ANAF propune modificarea modelului si continutului formularului 101 "Declaratie privind impozitul pe profit", a formularelor 120 "Decont privind accizele" si 130 "Decont privind impozitul la titeiul din productia interna".

Pentru mai multe detalii apasati aici

Ec. Maria Badoi

    Stirile zilei                                                                                                    

BERD pregateste o „strategie de tara” pentru Romania

Activitatea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare in Romania (BERD) se va concentra, in urmatorii trei ani, pe finantarea intreprinderilor private, a sectorului energetic si pe finantarea proiectelor in infrastructura, a declarat, intr-o conferinta de presa, noul director de tara al BERD, Claudia Pendred...

Marii colosi energetici vor sa bage bani in turbine eoliene

Marile proiecte de investitii in energia eoliana ar putea demara in urmatorii doi ani de zile, mai multe companii din domeniul productiei de electricitate anuntandu-si intentia de a amplasa in Romania turbine cu puteri ridicate. In prezent, intentiile respectivelor societati sunt la stadiul declarativ, fara vreo miscare concreta in acest sens. „Inca nu a venit nimeni la noi sa ceara autorizatie de infiintare...

Termenele lungi de aprobare a marcilor supara patronii

Intreprinzatorii mici si mijlocii cer externalizarea activitatii Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, din cauza procedurilor greoaie de inregistrare a marcilor. Reprezentantii Oficiului sustin ca acuzatiile patronilor nu se justifica, in conditiile in care certificarea unei marci dureaza din ce in ce mai putin...

O zi minunata!  

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 17 Decembrie 2007

Votati articolul "Atentie! ANAF pregateste un Ordin care va modifica formularele 101, 120 si 130":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X