email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata cum sa alegi vestiare metalice pentru compania ta

Invata cum sa alegi vestiare metalice pentru compania ta
fisetevestiar metalic

In diverse domenii de activitate apare nevoia unor vestiare metalice cu rol de pastrare si depozitare. Aceste piese de mobilier reprezinta o investitie sigura si de durata, intrucat se uzeaza foarte greu si sunt foarte practice. Vestiarele metalice isi gasesc locul in companii si institutii in care personalul este nevoit sa isi schimbe vestimentatia sau sa lucreze cu anumite materiale ce pot fi depozitate cu succes in cadrul vestiarelor.

Daca si tu ai nevoie de vestiare metalice potrivite afacerii tale, va trebui sa consulti un catalog disponibil online cu varietatea de produse si sa alegi modelul care satisface integral necesitatile firmei si ale angajatilor datorita caracteristicilor sale. Poti alege vestiare metalice cu una sau mai multe usi, simple sau in diverse culori, in functie de domeniul de activitate. In plus, nu va mai trebui sa iti faci griji cu privire la livrare, intrucat acesta va sosi la compania ta direct asamblat. Pentru a-ti face mai simpla alegerea in materie de vestiare metalice, iata cateva modele si caracteristicile lor!

 

Vestiare metalice cu perete despartitor, potrivite pentru separarea hainelor

Daca activitatile profesionale din compania ta implica utilizarea unor uniforme speciale, atunci ai nevoie de vestiare metalice cu perete despartitor, in care angajatii isi pot pastra cu usurinta atat hainele curate, cat si cele folosite. Obiectul dispune de un raft in partea superioara cu bara pentru umerase si usi dublu ranforsate prevazute cu fante suplimentare in partea centrala pentru o ventilatie sporita.

Vestiare metalice cu bancuta, ideale intr-o sala de fitness

Acest model de vestiare metalice este destinat persoanelor care isi schimba des incaltamintea sau pantalonii. Spre exemplu, intr-o sala de fitness, persoanele care frecventeaza spatiul respectiv au nevoia sa isi schimbe echipamentul si incaltamintea. Pe langa confortul pe care il ofera, piesa de mobilier dispune si de o bara pentru umerase si carlig, polita la partea superioara si o structura realizata din cadru de teava sudata cu picioruse din plastic pentru protejarea podelei.

 

Vestiare metalice de tip dulap casetat, pentru institutiile de invatamant

Exista domenii de activitate care necesita depozitarea mai multor obiecte de dimensiuni si greutati variate, asa cum este cazul institutiilor de invatamant, in care apare nevoia unor vestiare metalice compartimentate. Aceste obiecte extrem de utile pot pastra materiale didactice, ghiozdane si echipamente sportive pentru orele de educatie fizica. In plus, vestiarele mai dispun si de un sistem de inchidere cu doua chei, un suport de eticheta pentru usa si un maner prevazut cu gaura pentru lacat. Astfel, aceste vestiare metalice ofera garantia ca toate obiectele vor fi pastrate in conditii de maxima siguranta.

In cazul in care specificatiile vestiarelor metalice nu satisfac toate nevoile angajatilor, specialistii OfficeClass.ro ofera posibilitatea ca aceste piese de mobilier de birou sa fie imbunatatite cu dotari suplimentare. Spre exemplu, exista vestiare metalice cu acoperis inclinat, cu fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului, cu suport pentru umbrela si vas de colectare a apei sau cu accesorii suplimentare, precum: polita, bara de haine, agatatori tip carlig.


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Manualul de Inventariere a fost actualizat cu Legea 296/2023 si OMFP 1447/2023!


 ATENTIE!

Acum exista reguli noi privind procedura de inventariere, introduse de:

  • Codul fiscal
  • OMFP 3067/2018
  • Legea 163/2018 care permite distribuirea de dividende pe parcursul anului
  • OMFP 3103/2017
  • Legea 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei pe termen lung
  • OMFP 1447/2023 pentru modificarea si completarea unor reglementari privind documentele financiar-contabile

  Explicatii complete gasiti in ghidul Manualul de inventariere. Societati comerciale. PFA. ONG.

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
fisetevestiar metalic


Data aparitiei: 01 Noiembrie 2018

Votati articolul "Invata cum sa alegi vestiare metalice pentru compania ta":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri





Subiectele saptamanii