email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum cresc casele de marcat cu jurnal electronic eficienta activitatii economice

Cum cresc casele de marcat cu jurnal electronic eficienta activitatii economice

Finalul de an nu vine doar cu bilanturi contabile, ci si cu obligatia ca toate companiile care comercializeaza bunuri sau servicii cu amanuntul catre populatie sa fie dotate cu case de marcat cu jurnal electronic. Dincolo de cerinta legii, acestea pot duce, pe termen mediu si lung, la scaderea unor costuri pentru companii si chiar economii de timp si de spatiu.

Noile case de marcat fiscale înglobeaza tehnologie si functionalitati de top, iar interfata prietenoasa asigura o utilizare eficienta.

„Casele de marcat Daisy Tech sunt foarte usor de folosit. Cele 4 modele de pe piata din Romania au design inovativ, tastatura ergonomica si sunt dotate cu acumulator incorporat, wi-fi, bluetooth, gprs. Astfel, ele pot sa transmita informatii direct catre ANAF, în momentul in care serverele vor fi functionale” spune Florin Bajan, director general Zeus Service, distribuitor unic Daisy Tech în România.

Una dintre cele mai importante conditii pentru a putea profita de toate benefiicile aduse de noile case de marcat cu jurnal electronic, este alegerea modelului potrivit, în functie de specificul activitatii.

Daca aveti nevoie de o casa de marcat portabila, de mici dimensiuni, însa cu functionalitati de ultima generatie, Daisy Compact S este alegerea ideala. Este cel mai mic dispozitiv fiscal din lume, fiind preferat de firmele de curierat, transport de persoane sau de cei care participa frecvent la targuri si piete volante deoarece se poate încarca folosind alimentatorull telefonului mobil.

”In luna decembrie, pentru fiecare casa de marcat Daisy Compact S cumparata la pretul de 790 lei TVA inclus, oferim gratuit un set de accesorii format din cablu multifunctional 4 în 1, adaptor USB si baterie externa de 5000 mAH” spune Florin Bajan, director general Zeus Service, distribuitor unic Daisy Tech în Romania.

Companiile care sunt în cautarea unui dispozitiv fiscal elegant, pot alege Perfect M. Finisajul lucios, disponibil pe alb sau negru, adauga un plus de stil si eleganta, fara a pierde nimic din dotarile tehnice ale caselor de marcat de a treia generatie.

Comercializarea de bunuri alimentare presupune nevoi diferite. Pentru a fi utila, casa de marcat trebuie sa aiba tastatura ergonomica si rezistenta, dar sa permita si conectarea la sertar de bani, cântar electronic si cititor de coduri de bare. Din acest punct de vedere, modelul Compact M este o alegere inspirata.

Casele de marcat cu jurnal electronic au rolul de a creste gradul de încredere a clientilor privind corecta utilizare a aparatelor de marcat de catre operatorii economici,dar si o mai corecta colectare la nivelul organelor fiscale, precum si stimularea competitivitatii în cadrul mediului de afaceri.


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>


Data aparitiei: 21 Decembrie 2018

Votati articolul "Cum cresc casele de marcat cu jurnal electronic eficienta activitatii economice":
Rating:

Nota: 3.8 din 5 din 5 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X