email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

RoboSelf: Primul Robot Software pentru Firmele de Contabilitate

RoboSelf: Primul Robot Software pentru Firmele de Contabilitate
roboselfsoft contabilitateanaf

Imagineaza-ti cum ar fi sa scapi de generarea declaratiilor, validarea, semnarea lor si urcarea pe site-ul ANAF. Sa nu mai fii nevoit sa te ocupi manual de operatiunile de ”inchidere de luna” cum ar fi descarcarea de gestiune, inchiderea TVA-ului, reevaluarea inregistrarilor in valuta, etc.

 

Ce-ai zice daca ti-as spune ca exista un robot software care poate face toate aceste lucruri pentru tine, in timp ce tu te ocupi de sarcini mai importante sau, pur si simplu, iei o pauza?

 

RoboSelf este un robot software care ruleaza pe calculatorul tau si foloseste aceleasi aplicatii ca si tine: Saga, Ciel, Adobe, DUKIntegrator, Chrome, Word, Excel, etc. Un asistent personal virtual care poate executa in locul tau orice sarcina repetitiva. Si partea cea mai buna este ca interactionezi cu el in cel mai simplu mod cu putinta: intelege ceea ce ii spui, folosind cuvinte simple: “cauta declaratii noi”, “depune declaratiile”, “ia recipisele”, “verifica recipisele” etc.

 

RoboSelf este tot timpul online pentru tine si poti vorbi cu el chiar si pe Whatsapp.

 

Cum te poate ajuta RoboSelf cu declaratiile ANAF?

 

RoboSelf te poate ajuta cu semnarea declaratiilor lunare (utilizand atat Adobe Reader cat si DUKIntegrator), trimiterea lor pe site-ul ANAF, preluarea si verificarea recipiselor si nu in ultimul rand tiparirea declaratiilor. Pentru a testa GRATUIT RoboSelf pentru 30 de zile nu trebuie decat sa iei legatura cu noi:

http://www.roboself.ro/conta.

 

Un lucru foarte important in depunerea declaratiilor luna de luna este sa putem avea in orice moment o evidenta exacta a tuturor declaratiilor ce au fost depuse si ce a mai ramas de depus. De aceea am decis sa ajutam toti contabilii din Romania punand GRATUIT la dispozitia tuturor aceasta functionalitate. Nu trebuie decat sa iti creezi un cont RoboSelf si sa-i spui ”noului tau asistent virtual” firmele cu care lucrezi:

 

 

Da, este atat de simplu! RoboSelf va verifica declaratiile depuse pentru tine folosind celebra pagina https://www.anaf.ro/StareD112/. Ia legatura cu noi pentru a-ti activa contul RoboSelf GRATUIT!

 

Ce altceva mai poate face?

 

RoboSelf te mai poate ajuta de asemenea cu automatizarea operatiunilor lunare in solutia Ciel ERP cum ar fi descarcarea de gestiune, colectarea si inchiderea TVA-ului, reevaluarea inregistrarilor in valuta etc.

 

In scurt timp RoboSelf te poate ajuta cu verificarea spatiului privat virtual, solicitarea documentelor contabile si trimiterea informatiilor de plata catre clienti.

 

Suntem la inceput si RoboSelf invata chiar de la o zi la alta lucruri noi. Cu ce altceva ti-ai dori sa te mai ajute? Ia legatura cu noi prin email: contact@roboself.ro sau telefon/Whatsapp: 0316 309 315.

 

Afla mai multe despre RoboSelf

 

Cu toate ca a fost lansat de mai putin de 6 luni, RoboSelf este folosit deja de zeci de firme de contabilitate din Romania. Pentru acestea, RoboSelf au executat peste 20.000 de actiuni salvand sute de ore de munca repetitiva si generand de la primii utilizatori reactii precum “Este cea mai interesanta zi din viata mea” si “Cel mai tare lucru din ultimii 10 ani”.

 

Vrei sa afli mai multe? Viziteaza site-ul nostru dedicat firmelor de contabilitate: https://www.roboself.ro/conta.

 


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
roboselfsoft contabilitateanaf


Data aparitiei: 09 Decembrie 2019
Ultima actualizare: 13 Decembrie 2019

Votati articolul "RoboSelf: Primul Robot Software pentru Firmele de Contabilitate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X