email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eficienta in administrarea de personal cu o solutie digitala

Eficienta in administrarea de personal cu o solutie digitala
administrare personalprogram salarii

Pentru o administrare personal optimizata, un software performant dedicat este solutia care vine in sprijinul companiilor. Impreuna cu un program salarii complex, creste eficienta si productivitatea departamentului de resurse umane. Digitalizarea operatiunilor interne din mediul de afaceri a devenit o necesitate in ultimii ani, mai ales daca ne referim la companiile cu un numar ridicat de angajati.

 

Specialistii HR au nevoie de instrumente digitale astfel incat sa poata realiza o administrare personal in conditii sigure, iar riscul de a apararea erori in procesele zilnice sa fie minim. In ceea ce priveste operatiunile de payroll, un program salarii este ideal pentru ca acestea sa se desfasoare cu rapiditate. Aplicatiile dezvoltate pentru organizatii, cum este un soft care sa faciliteze o administrare personal la nivel inalt, sau un program salarii performant, sunt actualizate permanent cu modificarile legislative. Prin urmare, utilizatorii pot folosi softurile fara a avea griji in aceasta privinta.

 

O administrare personal digitalizata, sprijin important pentru companii

 

Profesionistii in resurse umane beneficiaza de o evidenta clara asupra datelor angajatilor atunci cand folosesc un program pentru administrare personal, informatiile fiind centralizate si usor accesibile. Mai mult, pot vizualiza toate detaliile referitoare la parcursul unui angajat in companie si au posibilitatea de a actualiza contracte de munca cu usurinta. Cu o solutie tehnologizata de administrare personal, sunt centralizate pe o platforma electronica date importante despre angajati, precum: data nasterii, datele bancare, permise de munca, fonduri de pensii sau evidenta controalelor medicale. Alaturi de un program salarii, softul contribuie la proceduri de HR simplificate pentru o organizare cat mai buna a departamentului.

 

Mai mult, cu un soft de administrare personal, pot fi generate diverse rapoarte in functie de nevoile de moment, fiind posibila extragerea datelor disponibile in cadrul programului. Totodata, solutia permite generarea unor adeverinte necesare salariatilor, pentru a fi folosite in diverse situatii. Dupa cum se poate observa, asemenea solutii digitale reduc considerabil timpul de lucru necesar pentru operatiunile specifice de resurse umane, si ajuta astfel profesionistii HR sa-si organizeze mai eficient actitvitatile de zi cu zi.

 

De ce au nevoie organizatiile de un program salarii?

 

Pe langa o administrare personal desfasurata in cele mai bune conditii, afacerile performante au nevoie de operatiuni de salarizare realizate corect si eficient. Aici intervine un program salarii complex si intuitiv, prin care pot fi gestionare numeroase procese specifice zonei de payroll. Cu un astfel de software, poate fi efectuat calculul de salarii lunar, tinand cont de toate elementele variabile (zile de concediu de odihna, zile de concediu medical, ore suplimentare etc.). In plus, cu un program salarii pot fi realizate activitati precum: generarea de fluturasi de salariu, gestionarea retinerilor salariale, corectii de calcul, generarea formularelor de statistica, exportul unor rapoarte simple sau complexe destinate managementului sau institutiilor statului, dar si alte activitati importante.

 

Utilizarea acestuia creste eficienta si productivitatea specialistilor din companii si asigura o comunicare transparenta intre management si angajati. Cu un modul pentru generarea fluturasilor de salariu, disponibil intr-un program salarii, acestia pot fi personalizati cu informatiile dorite. Ulterior, fluturasii pot fi trimisi prin email catre angajati, iar acestia pot vizualiza modul in care sunt distribuie veniturile obtinute de catre ei.

 

Solutii intuitive pentru administrare personal si procese de salarizare

 

Daca ai nevoie de softuri care sa eficientizeze procedurile de administrare de personal din compania ta, dar si cele de salarizare, iti propunem sa afli mai multe despre solutiile digitale dezvoltate de UCMS by AROBS. Cu o experienta de peste 25 de ani in tehnologizarea activitatilor administrative din business-uri care activeaza in diverse domenii de activitate, UCMS by AROBS iti poate oferi un soft pentru administrare personal si un program salarii complex.

 

Programele dezvoltate si inovate de specialistii acestei companii sunt intuitive si reduc considerabil volumul de munca al departamentului HR. Descopera mai multe despre aplicatiile celor de la UCMS by AROBS printr-un email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

 

Sursa foto: freepik.com


de Redactia Contabilul

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
administrare personalprogram salarii


Data aparitiei: 15 Martie 2022

Votati articolul "Eficienta in administrarea de personal cu o solutie digitala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri





Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X