email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tine pasul cu informatiile noi din contabilitate

Tine pasul cu informatiile noi din contabilitate
cursuri de formare profesionalacursuri de contabilitate acreditatecurs de perfectionare

In domeniul contabilitatii care, stii prea bine, se schimba uneori de la o zi la alta, trebuie mereu sa fii cu ochii pe ce se intampla nou, ce programe si directive au mai aparut si, mai mult decat atat, informatii pe care sa le ai la indemana atunci cand ai nevoie.

Viata profesionala trebuie sa fie o invatare continua, asa ca iti recomandam sa participi constant la cursuri de contabilitate acreditate, care, pe langa ca iti vor da informatii la zi, te vor pune in acelasi loc cu alti specialisti in domeniu sau persoane care vor sa faca o reconversie profesionala si vei avea parte de schimb de idei.

Daca, insa, inca nu esti convins de utilitatea acestor cursuri, iti vom da trei motive pentru care sa le urmezi, pentru a te convinge ca este pasul oportun in cariera ta.

3 motive pentru care sa participi la cursuri de formare profesionala

Motive sunt multe in general, insa trebuie sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine pentru tine si sa profiti de acestea pentru a avea o dezvoltare profesionala armonioasa. De aceasta depinde mult si dezvoltarea personala, asa ca vei avea parte de doua castiguri intr-unul singur.

1. Vei fi la zi cu informatiile din breasla

A fi cu informatiile la zi in domeniul contabilitatii este probabil cel mai important lucru pentru a te asigura ca toti clientii tai sunt cu toate actele in regula si ca pot sa doarma linistiti noaptea - si tu la fel.

Legile sau articolele de lege se schimba foarte des si uneori este greu sa tii pasul cu toate aceste - mai mici sau mai mari - schimbari care pot sa influenteze mersul unei afaceri.

Acest lucru mai inseamna si ca trebuie sa faci research cel putin o data pe saptamana si, o data la cateva luni sau cel putin o data pe an sa participi la un curs de perfectionare sau la o conferinta in domeniu.

2. Networking

Stii foarte bine cat de mult conteaza sa cunosti cat mai multe persoane din diferite medii, pentru ca astfel vei avea acces la tot mai multe informatii din domenii diferite si astfel iti largesti orizonturile.

Participand la cursuri de perfectionare vei putea crea legaturi atat cu experti in domeniul in care deja activezi, cat si cu persoane care doresc sa isi schimbe cariera si vad domeniul tau cu totul alti ochi.

Networkingul este deosebit de important pentru evolutie si pentru a-ti deschide ochii si urechile spre noi cunostinte si, astfel, spre o evolutie de care ai atat de mare nevoie.

3. Schimb de idei

La ce mai sunt excelente cursurile de perfectionare sunt schimburile de idei.

Multe dintre legi sunt interpretabile si lasa undeva in text un loc pe care fiecare poate sa il explice in felul sau propriu si astfel pot sa apara tot felul de situatii in care se pot crea disensiuni.

Tocmai de aceea este atat de important acest schimb de idei, in care pot chiar sa fie generate altele noi si, mai mult decat atat, se pot clarifica unele lacune pe care le aveai cu ajutorul informatiilor pe care ceilalti prezenti online sau in sala le au sau care vor rezulta din discutii.

Aceste trei motive pentru care sa ajungi la un curs de perfectionare - fie ca este vorba despre unul online sau unul fizic - le-am gasit printre cele mai intalnite atunci cand am facut sondaje pe acest subiect.

Insa tu le poti gasi pe ale tale dupa participare si sa ni le spui intr-un comentariu, pentru a inspira si alte persoane care sunt indecise daca acest pas in cariera poate cu adevarat sa le ajute sau nu.

A avea mereu mintea deschisa spre nou este un mare avantaj care te va ajuta atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Astfel vei putea mereu sa ai parte de informatii la care, daca stai in bula ta, nu vei avea acces.

Alege sa investesti constant in tine si te vei bucura de avantajele invatarii continue pentru o perioada lunga de timp!

Credite foto: unsplash.com


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
cursuri de formare profesionalacursuri de contabilitate acreditatecurs de perfectionare


Data aparitiei: 20 Septembrie 2022

Votati articolul "Tine pasul cu informatiile noi din contabilitate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri





Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X