email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sanatate: Romanii se tem de vaccinul impotriva gripei AH1N1

AH1N1

Majoritatea romnilor sunt pregătiţi să se prezinte la doctor la primele simptome de gripă, dar mai puţin de jumătate doresc să se vaccineze mpotriva virusului AH1N1, argumentnd că nu au ncredere n noul vaccin deoarece nu este suficient testat sau pentru că nu consideră gripa un pericol real.

Un studiu realizat de compania Future Marketing relevă că 84% dintre romnii intervievaţi s-ar prezenta la doctor la primele simptome de gripă şi că numai 2 % dintre aceştia se informează cu privire la gripă din surse medicale sau de specialitate, majoritatea (peste 70 %) folosind ca prime surse de informare televiziunea şi internet-ul.

Paradoxal, cu toate că se tem de consecinţele gripei noi, cei mai mulţi romni, 57,2%, nu doresc să se vaccineze mpotriva gripei noi. Argumentele folosite de cei care refuză să se vaccineze sunt n special "nu am ncredere", "nu am nevoie", "nu consider această gripă un pericol real", "vaccinul nu este sigur", "vaccinul nu este suficient testat", arată Future Marketing.

Dintre cei care au declarat că se vor vaccina, 53,1% au afirmat că ar folosi cu precădere vaccinul romnesc, argumentnd alegerea n majoritate prin faptul că au mai multă ncredere n produsele romneşti şi n medicii romni, iar cei care aleg vaccinul de import (46%) consideră dozele ca fiind superior calitativ celor romneşti.

Studiul a fost realizat n perioada octombrie-noiembrie, pe un eşantion de 1.690 respondenţi, reprezentativ pentru grupa de vrstă 18-50 ani. Sondajul are o marjă de eroare de 2,5 %.

Compania Future Marketing a fost nfiinţată n anul 2004 şi oferă servicii specializate de cercetare şi consultanţă n marketing pe piaţa est-europeană. Compania oferă clienţilor o serie de programe de cercetare prin metode calitative şi cantitative folosite la elaborarea unor strategii corecte şi coerente de marketing.
Sursa: MEDIAFAX

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
AH1N1


Data aparitiei: 17 Noiembrie 2009

Votati articolul "Sanatate: Romanii se tem de vaccinul impotriva gripei AH1N1":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri





Subiectele saptamanii

X