email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul contabilului 27.08.2007

horoscopastrocontabilul

Horoscopul contabilului 27.08.2007 Horoscop - Berbec

Sanatate precara. Astazi este o zi excelenta pentru planificat activitati. Depasiti cu bine toate dificultatile, iar eforturile dvs. sunt incununate de succes. Colegii, la birou, va privesc ca pe un adevarat lider. Relatiile sentimentale sunt, de asemenea, cat se poate de bune. Singurul punct sensibil in aceasta perioada este sanatatea. Stilul de viata prea agitat, stresul zilelor de munca prelungite cauta sa-si lase urme asupra starii generale a organismului dvs.. Incercati sa va mai si relaxati! Macar in aceasta seara, uitati complet de griji si faceti ceva ce va place cu adevarat. Horoscop -  Taur

Rabdare. Pe cat posibil, nu luati decizii foarte importante astazi. Planurile dvs. sunt ambitioase, dar trebuie abordate cu mai mult realism. Aveti nevoie de mai multa rabdare decat de obicei, pentru a rezolva sarcini presante. Este posibil sa interactionati cu persoane orgolioase si autoritare, care sa va produca o stare de indispozitie. Nu le permiteti sa va influenteze negativ intreaga zi!

Horoscop -  Gemeni

Precautie. In cazul in care va doriti o schimbare profesionala, este bine sa fiti precaut(a). Orice decizie pripita v-ar putea costa mai mult decat face. Daca aveti pe cine va baza, astazi este o zi buna pentru a cere ajutorul sau sfatul prietenilor. Tot astazi, se pare ca aveti o perceptie mai ciudata asupra orelor care trec: ba prea repede, ba prea incet… Nu ne ramane decat sa va dorim ca orele de relaxare din fapt de seara sa treaca foarte, foarte incet!

Horoscop - Rac

Claritate mentala. Cu toate ca nu se poate vorbi despre o zi prost aspectata financiar, este bine sa acordati ceva mai multa atentie decat de obicei problemelor legate de bani si tranzactiilor de orice tip. Indiferent ce probleme ar aparea, aveti astazi claritatea mentala necesara pentru a le putea face fata cu brio. Veti iesi cu usurinta din situatiile de criza, gasind cele mai eficiente solutii pentru a redresa situatia.

Horoscop -  Leu

Afectiune. V-ati facut cumva planuri pentru redecorarea casei? Este un moment cat se poate de favorabil in acest sens. Schimbati ceva in ambientul dvs. pentru ca orele petrecute acasa sa va reincarce cu energie pentru intreaga saptamana. Tot ziua de azi este o ocazie foarte buna pentru finalizarea unor proiecte care treneaza de mai multa vreme. Sfatul zilei este sa cautati sa ii oferiti mai multa afectiune partenerului/partenerei de viata, oricat de framantata ar fi viata dvs. profesionala.

Horoscop -  Fecioara

Consiliere. Aveti nevoie de un sfat avizat. Iar sfatul nostru este sa apelati la un specialist adevarat, la un consultant, la un consilier sau la o sursa de informatii de incredere. Pentru a lua decizii, azi, aveti nevoie de multa incredere. Tocmai de aceea, orice discutie cu un profesionist al domeniului fiscal-contabil va poate fi de un real folos. Nu ezitati si solicitati consiliere!

Horoscop -  Balanta

Conflicte. Este posibil sa aveti parte de ceva conflicte astazi, in special la locul de munca, insa dispuneti de toate abilitatile necesare pentru a le solutiona prompt si pe cale amiabila. Aveti mai mult de munca decat de obicei, insa acest lucru nu va indispune, deoarece va aflati intr-o perioada in care debordati de energie si in care simtiti ca puteti muta muntii din loc.

Horoscop - Scorpion

Telefoane. Astazi, telefoanele parca au innebunit! Suna in permananta! Abia daca apucati sa respirati si sa mancati ceva… Lucru destul de neplacut, pentru ca aveati multe de facut oricum si numai de petrecut ore intregi la telefon nu va ardea. Altfel, vestea buna este ca, spre seara, toate semnele arata acelasi lucru: timp placut, petrecut impreuna cu cei dragi!

Horoscop - Sagetator

Afirmare. Sugerandu-va ca, totusi, sa nu va neglijati sanatatea si sa tineti cont de necesarul de odihna, trebuie spus ca aveti toate sansele sa va afirmati pe plan intelectual si profesional. Este posibil sa incepeti activitati noi, la care va gandeati de ceva vreme. Mici conflicte pot aparea la locul de munca si va veti simti, intr-o oarecare masura, hartuit(a) de incapatanarea unui coleg.

Horoscop - Capricorn

Armonie. Ziua de astazi in trei cuvinte? – "Starea de bine"! Asta este ceea ce resimtiti, indiferent ce faceti. Toata atmosfera, in jurul dvs., este destinsa, relaxata si armonioasa. Acordati prioritate familiei si rezolvati cu brio toate problemele care apar. Chiar daca simtiti ca sunt pe cale sa se iste niste conflicte, reusiti sa le anihilati cu zambetul pe buze si cu mult calm.

Horoscop - Varsator

Dificultati. Apar anumite dificultati in calea eforturilor dvs. indreptate spre rezolvarea problemelor de natura profesionala. Va remarcati, astazi, printr-o sensibilitate aparte, care va poate pune la grea incercare in cazul in care va simtiti manipulat(a) sau nedreptatit(a). Incercati sa va ganditi la ceva placut si puneti in practica oricare dintre pasiunile dvs.! Va veti simti mult mai bine si veti trece mai usor peste momentele dificile ale zilei.

Horoscop - Pesti

Bani. Daca trebuie sa va ocupati astazi de tranzactii financiare, nu ezitati! Totul se va invarti astazi in jurul banilor. – Ii luati, ii dati, cu ei jonglati! Este, de asemenea, o zi foarte buna pentru asocieri si colaborari profesionale. Va vin in minte idei excelente, care va vor ajuta sa rezolvati rapid si eficient multe probleme care trenau de ceva vreme. Atenti, totusi: aveti astazi tendinta de a cheltui in exces!

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopastrocontabilul


Data aparitiei: 27 August 2007

Votati articolul "Horoscopul contabilului 27.08.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X