email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul contabilului 28.08.2007

horoscopastrocontabilul

                           Horoscopul contabilului 28.08.2007

Horoscop - Berbec

Colaborari excelente. Orice s-ar intampla, oricate piedici vi s-ar pune in cale, nu va pierdeti curajul de a visa mai departe! Aveti toate sansele sa duceti la bun sfarsit toate planurile pe care vi le-ati propus spre indeplinire. Este o zi foarte propice colaborarilor de orice natura. Tot astazi, este posibil sa aflati un secret bine si indelung pastrat in legatura cu cineva din anturajul dvs.. Ca de obicei, discretia si buna chibzuinta sunt "regula de aur"!

Horoscop - Taur

Bani, bani, bani… Mai mult ca sigur, astazi aveti de facut drumuri pe la insitutiile publice. Este vorba despre bani, despre tranzactii sau despre credite. Va vor trece prin mana sume mari de bani, pe care trebuie sa ii repartizati cu pricepere si maximum de atentie. Se poate pune problema returnarii unei datorii sau a platii unor rate, impozite, taxe sau dobanzi. Fiti foarte atent(a) astazi pe ce anume va puneti semnatura!

Horoscop - Gemeni

Ambitie. Perioadele de stagnare au, si ele, rolul lor. – Va permit sa va odihniti putin, sa trageti adanc aer in piept si sa porniti apoi, din nou, la drum, cu si mai mult avant. Aveti ambitia de a termina ceea ce ati inceput. Ceea ce este foarte bine! Dar incercati sa va si menajati putin! Nu lasati pe maine ceea ce puteti face azi, dar nici nu va supraaglomerati activitatea cu sarcini.

Horoscop - Rac

Sentimente. Colaborati foarte bine cu unii dintre colegii dvs.. Sunteti pe aceeasi lungime de unda si va face o reala placere sa comunicati cu ei. Tocmai pentru ca va implicati la nivel emotional, reusiti sa rezolvati totul cu maximum de eficienta. Tot ceea ce tine de sentimente, de afecte, de relatii sociale este astazi la superlativ. Profitati pentru a strange si mai mult nodul la niste legaturi care va sunt benefice!

Horoscop - Leu

Cina romantica. Nu va neglijati partenerul(a) de viata. Astazi este o zi excelenta pentru a petrece o cina romantica in doi sau, in general, pentru a iesi in oras. De asemenea, se pare ca toata lumea asteapta de la dvs. sa luati decizii importante. Ceea ce este bine, pentru ca denota un mare grad de incredere, dar este si rau, fiindca adevarul este ca i-ati cam invatat pe colegi sa astepte totul de la dvs.!

Horoscop - Fecioara

Nervozitate accentuata. Atentie astazi! Sunteti predispus(a) la stari depresive sau la stari de nervozitate accentuata. Incercati, pe cat posibil, sa va pastrati calmul! Nimeni si nimic nu merita sa va periclitati buna functionare a organismului! Incercati sa faceti ceva placut. Ascultati muzica favorita, plimbati-va, seara, printr-un parc, intreprindeti oricare dintre activitatile care va aduc placere si bucurie!

Horoscop - Balanta

Generozitate in exces. Aveti obiceiul de a lasa rest, dar astazi parca prea exagerati! Ganditi-va ca generozitatea este o calitate minunata, cu conditia sa o tineti in frau si sa nu depasiti anumite limite. In fond, dvs. cine va baga bani in buzunar?... Spre seara, este posibil sa acumulati incarcatura negativa si exista riscul unei certi. Ar fi de preferat sa va relaxati putin, pe cont propriu, inainte de a ajunge acasa.

Horoscop - Scorpion

Disiparea energiei. Nu incercati sa vorbiti la telefon in timp ce comunicati pe email, semnati un act important si discutati prin semne cu un coleg de birou. S-ar putea sa le incurcati, pana la urma! Aveti multa energie, dar riscati sa o disipati ineficient, tocmai pentru ca v-ati propus, inca de la prima ora a zilei, sa le faceti, astazi, pe toate!

Horoscop - Sagetator

Scepticism benefic. Nu va indemnam, in nici un caz, la mizantropie, dar e adevarat si ca, uneori, un pic de scepticism nu strica! Concentrati-va asupra problemelor care nu suporta amanare si nu scapati din ochi nimic din ceea ce tine de bani, de acte oficiale si de cifre! Tineti cont de glasul intuitiei dvs. interioare si mentineti o oarecare distanta fata de persoanele care va par astazi suspect de binevoitoare.

Horoscop - Capricorn

Tendinta de suprasolicitare. Pentru ca ati observat ca lucrurile merg prea lent inspre obiectivul propus, va decideti sa accelerati. Aveti, tocmai de aceea, tendinta de a va suprasolicita. Nu va surmenati, dati corpului ce e al corpului! Odihniti-va si rupeti-va de lume macar pentru cateva minute la fiecare doua-trei ore! Va veti reincarca bateriile si veti putea rezolva mai usor problemele care apar.

Horoscop - Varsator

Sarcini noi. Fie vi se dau sarcini noi, la locul de munca, fie vi le asumati singur(a). Cert este ca aveti mai mult de lucru. Ceea ce va convine, dat fiind faptul ca treceti printr-o perioada foarte buna din punctul de vedere al entuziasmului si al energiei creatoare. Stiti ca trebuie sa mizati pe cartea castigatoare a imaginii si ca acesta este momentul cel mai bun pentru a le dovedi tuturor de ce sunteti in stare.

Horoscop - Pesti

Schimbari de dispozitie. Reusiti sa va pastrati buna dispozitie si optimismul, chiar daca buzunarele dvs. nu sunt nici pe departe atat de voioase precum erau cu ceva vreme in urma! Aveti astazi tendinta de a trece repede de la o stare de spirit la alta. Sunteti cand nervos(asa), cand calm(a), cand timid(a), cand expansiv(a). Puneti in incurcatura pe toata lumea, inclusiv pe dvs. insiva(insava)!

NOUTATI Contabile 2024

Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopastrocontabilul


Data aparitiei: 28 August 2007

Votati articolul "Horoscopul contabilului 28.08.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • ANAF: 15 aprilie, noul termen pentru iesirea din sistemul de impozitare al microintreprinderilor

    • Update 28 martie 2024:  ANAF a anuntat ca termenul limita pentru declararea iesirii din sistemul de impozitare al microintreprinderilor va fi extins pana la data de 15 aprilie 2024. Initial, firmele mici erau obligate sa depuna Declaratia 700 pana la data de 31 martie pentru a iesi din sistemul de impunere pe veniturile microintreprinderilor. Guvernul urmeaza sa adopte modificarea propusa in aceasta saptamana. In cele ce urmeaza, va prezentam anu...» citeste mai departe aici

  • Factura emisa anul trecut si primita in 2024. Putem deduce TVA?

    • In cele ce urmeaza veti afla daca putem deduce TVA din facturi primite si inregistrate in 2024, dar a caror data de emitere este in 2023. Deducere TVA pentru o factura emisa anul trecut Pentru deducerea TVA din facturile primite pentru bunuri sau servicii, persoana inregistrata ca platitor de tva trebuie sa indeplineasca doua conditii: - sa detina o factura emisa in conformitate cu prevederile art. 319, precum si dovada platii in cazul achizitiilo...» citeste mai departe aici

  • Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: atentie la suma maxima prevazuta de lege!

    • In prezentul studiu de caz, ne propunem sa analizam aspectele legale ale imprumutului acordat de societate catre asociatul unic. Veti afla in randurile de mai jos care este suma maxima ce poate fi imprumutata, modalitatea de plata si textul de lege aplicabil in contextul legislatiei in vigoare. Imprumut acordat de societate catre asociatul unic: studiu de caz Intrebare: "O societate comerciala poate imprumuta asociatul unic? Care este...» citeste mai departe aici

  • CUM si UNDE ne putem plati obligatiile fiscale: Ghid ANAF privind modalitatile plata

    • Cu scopul de a informa contribuabilii, ANAF a publicat o brosura cu modalitatile de plata disponibile catre institutie. Aceasta initiativa are ca obiectiv principal simplificarea si eficientizarea procesului de plata a taxelor si impozitelor, oferind contribuabililor o intelegere clara a tuturor optiunilor disponibile. Impozite, taxe, contributii si alte sume datorate - CUM si UNDE putem plati Contribuabilii isi pot indeplini obl...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X