email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 30.08.2007

horoscopastrocontabilcontabil

                            Horoscop contabil 30.08.2007

Horoscop contabil - Berbec

Impulsivitate. Astazi aveti tendinta de a fi cam impulsiv(a). Raspundeti prea repede provocarilor si va pierdeti timp pretios repetand in minte scene recente in care apar persoane indezirabile. Nu va lasati furat(a) de aceste ganduri negative. Ar fi mult mai bine sa va canalizati energia catre activitati creative. De fiecare data cand simtiti ca va infuriati, mergeti la toaleta si strambati-va in oglinda! – DA! Strambati-va in oglinda! Ridicolul situatiei va va face sa radeti si sa va destindeti!

Horoscop contabil - Taur

Finalizarea proiectelor. Lucrurile incep sa se reaseze pe fagasul firesc. Ati strabatut o perioada mai dificila, in care va fost greu sa suportati anumite persoane. Acum, insa, va simtiti din nou in putere si va reapucati de anumite proiecte a caror punere in practica ati tot amanat-o in ultimele saptamani. Colaborati foarte bine cu o persoana mai in varsta. Seara, va destindeti in cadru familial.

Horoscop contabil - Gemeni

Musafiri. Este posibil sa primiti un telefon de la niste cunoscuti care vor sa va viziteze in acest weekend. Vestea va enerveaza putin, deoarece aveati cu totul alte planuri. Pe de alta parte, simtiti – ca de obicei – nevoia sa socializati. La serviciu, orele de acalmie si cele de activitate intensa se succeda intr-un ritm destul de nefiresc. Simtiti nevoia unei scurte vacante.

Horoscop contabil  - Rac

Relatii la nivel inalt. Daca aveti nevoie de interventia unei persoane sus puse, cu functie inalta in aparatul de stat, este momentul sa indrazniti. Aveti o relatie excelenta cu autoritatile, cu oficialitatile, cu toti cei care activeaza in cadrul institutiilor statului. De asemenea, este posibil ca cineva sa va propuna sa intrati intr-o afacere. Ar fi bine sa acceptati, pentru ca veti avea numai de castigat.

Horoscop contabil - Leu

Chef de concediu. Nu prea aveti chef de nimic astazi. Daca s-ar putea, ati lasa pe toata lumea si v-ati rerage la umbra unui copac vanjos. Si asta, culmea!, in conditiile in care la serviciu se aglomereaza ingrozitor sarcinile si termenele limita. Nu va simtiti foarte bine in societate azi si este foarte probabil sa va ganditi cam jumatate din timpul de lucru la ce veti face in acest sfarsit de saptamana.

Horoscop contabil - Fecioara

Energie debordanta. Faptul ca debordati de energie este minunat, insa este bine, in acelasi timp, sa fiti si prudent(a). S-ar putea sa deranjati vreun sef mai aprig din fire. Excesul dvs. de zel nu se potriveste tocmai bine cu acreala mintii acestuia. Asta nu inseamna, bineinteles, ca trebuie sa va reprimati energia. Aveti doar putina grija cui oferiti margaritare astazi!

Horoscop contabil  - Balanta

Zi proasta pentru tranzactii. Sigur ca nu va puteti opri din a face ceea ce trebuie neaparat sa faceti! Indicat ar fi totusi, in masura posibilului, sa nu incheiati nici o tranzactie azi. Nu e o zi tocmai buna pentru asa ceva. Acceptati sfaturile unei persoane mai in varsta si luati orice decizie contabila doar dupa indelungi deliberari. Straduiti-va, de asemenea, pe cat posibil, sa aplanati orice conflict.

Horoscop contabil - Scorpion

Mare, munte, soare… In cel mai fericit caz, sunteti in concediu si nu cititi acest horoscop. Intr-un caz mai putin fericit, sunteti la locul de munca si aveti o sumedenie de lucruri de rezolvat. Aceasta in conditiile in care va sta gandul numai la mare, la munte si la soare! Ce ar fi de adaugat? Daca puteti, invoiti-va pentru o ora si iesiti sa va plimbati putin. Va va fi de un real folos!

Horoscop contabil - Sagetator

Melancolie. Melancolia nu este, in nici un caz, o boala. Este, dimpotriva, un prilej foarte bun de introspectie. Cu toate acestea, excesul de melancolie poate dauna grav sanatatii! (ca orice exces, de altfel!). Nu va ganditi prea mult la ce a fost. Ce a fost e bun trecut. Nu conteaza decat clipa, clipa care trece si clipa care vine!

Horoscop contabil - Capricorn

Detasare. Astazi refuzati pur si simplu sa lasati grijile sa se hraneasca cu energia dvs.! V-ati hotarat sa nu va mai lasati influentat(a) negativ de nimeni si de nimic. Este adevarat, piedicile care va apar in cale sunt destul de greu de depasit. Cu atat mai laudabila este insa atunci initiativa dvs. – de a va detasa de orice emotie negativa si de orice stres!

Horoscop contabil - Varsator

Cumpatare. Oricat de obosit(a) si nervos(asa) ati fi, incercati sa nu ridicati vocea la partenera(ul) dvs. de viata. Nu are nici o vina, in fond. Este adevarat ca problemele pe care le intampinati la seriviciu sunt absolut enervante. Insa nu rezolvati nimic daca va descarcati pe membrii familiei. Nu veti castiga nimic. Din contra, va veti tensiona si mai mult…

Horoscop contabil - Pesti

Decizie importanta. Sunteti pe cale sa luati o decizie extrem de importanta cu privire la viitorul dvs. profesional. Aveti mai multe optiuni si trebuie sa le cantariti foarte bine, pe fiecare in parte. Tocmai pentru ca intuiti ca orice ati face va fi bine facut, va vine greu sa va hotarati. Incercati sa nu decideti numai cu mintea, ci si cu inima.

NOUTATI Contabile 2024

Sinteza noutatilor Contabile din 2024:


• Aplicarea sistemului e-Factura
• Sistemul RO e-Transport
• Sistemul garantie-returnare (RetuRO)
• Raportarea SAF-T
• Managementul stocurilor – implicatii fiscale si raportarea in SAF-T
• Prelucrare stocuri in sistem lohn

Descopera TOATE noutatile contabile in Ghidul practic al contabilitatii in 2024. Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete.

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopastrocontabilcontabil


Data aparitiei: 30 August 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 30.08.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X