email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 04.09.2007

horoscopcontabil

                                 Horoscop contabil 04.09.2007 Horoscop contabil - Berbec

Ceasuri rele. Azi trebuie sa va feriti de cele trei ceasuri rele! Este posibil ca pana la aceasta ora sa fi avut deja unul, asa ca fiti cu ochii in patru. E clar ca pisica neagra v-a taiat calea in aceasta dimineata si, oricat ati incerca sa spargeti ghinionul, trebuie sa va resemnati. Incercati doar sa limitati dimensiunile… dezastrului. Sfat: nu va certai cu persoana iubita. Chiar daca aveti o discutie mai aprinsa, asteptati ziua de maine pentru a emite jduecati de valoare. Horoscop contabil - Taur

Asteptare. In ultimele zile ati lucrat la o serie de proiecte si acum asteptati ca acestea sa se concretizeze. Stiti ca din 10 idei, maximum 2 se transforma in proiecte de succes, asa ca nu va enervati inutil si, mai ales, nu cadeti in bratele pesimismului. Nu toate ies asa cum ati vrea, peste noapte. Nu uitati ca fiecare om are ritmul sau din care nu poate fi scos. Pe cat posibil, inconjurati-va doar de oameni dinamici. Va veti simti mult mai bine! Sfat: nu mai stati in fata televizorului cu orele. Deja va doare capul, nu-i asa?

Horoscop contabil - Gemeni

Iubire. Printre cifre, conturi analitice si sintetice si programe de contabilitate, apare… o raza de iubire! Greu de crezut, mai ales daca ati trecut peste o anumita varsta, dar astazi Cupidon si-a pus in gand sa va incerce cu o sageata. Daca aceasta iubire va prinde pregatit, adica sunteti singur(a) si gata pentru o noua experienta, atunci lasati-o sa va domine. Sfat: astazi sunteti predispus(a) la amenzi. Aveti grija!

Horoscop contabil - Rac

Acasa. Va dedicati 100% unor proiecte legate de caminul dumneavoastra. Faceti curat prin documentele care s-au adunat pe masuta din sufragerie, stergeti fisierele inutile din computerul personal, mergeti la piata. Interesant! Dupa multa vreme intrati in bucatarie si nu o faceti doar pentru a pregati o salata. Va rasfatati persoana iubita cu veritabile delicatese culinare. Sfat: relaxati-va citind o carte pe care o… pandeati de multa vreme.

Horoscop contabil - Leu

Pericol. Azi astrele va sunt nefavorabile! Pericolul vine de pe strada, acolo unde puteti fi victima unui usor accident de circulatie. Din fericire, masinile sunt facute din tabla, iar tabla se repara. Nu puneti la suflet, importanta este doar sanatatea dumneavoastra. Sfat: daca ajungeti la politie, pentru constatare, nu va enervati. Inarmati-va cu rabdare.

Horoscop contabil - Fecioara

Trecut. Desi incercati sa stati linistit(a) la computer si sa calculati salariile sau impozitele ce trebuie platite statului, o fantoma din trecut va bantuie gandurile. Poate fi un fost prieten sau o fosta prietena, o ruda de departe care v-a uitat si pe care ceva din mintea dumneavoastra a reactivat-o. Totul are un scop pe acest pamant, asa ca explorati adanc aceste ganduri. Sigur cineva incearca sa va transmita un mesaj. Sfat: mergeti la sala de fitness sau la piscina. E o zi in care meritati sa va relaxati.

Horoscop contabil - Balanta

Nebunie. Chiar trebuie sa fie coada la usa biroului dumneavoastra? Din pacate, raspunsul este da. Asa i-ati obisnuit pe colegi, asa ii aveti, asa ca nu va plangeti! Pregatiti-va pentru un program prelungit, deci cumparati-va mancare si puneti-va bine pe langa secretara, sa va lase un termos plin cu cafea. Sfat: ati cam inceput sa va neglijati, asa ca e momentul ca, la finalul zilei, sa va opriti si sa va ganditi putin la dumneavoastra.

Horoscop contabil - Scorpion

Muscaturi. Sunteti scorpion, dar azi dumneavoastra veti fi muscat(a). O colega pe care ati considerat-o ca fiind o mata blanda s-a decis sa zgarie rau si va ameninta pozitia in firma. Cum reactionati? E doar o incercare de cucerire a unui nou teritoriu sau o afirmare directa a unui razboi total, in care numai unul (una) va supravietui? Depinde de imaginea pe care o aveti. Sfat: aparati-va domeniul cu calmul omului care stie pe ce se bazeaza.

Horoscop contabil - Sagetator

Veste. Pe neasteptate, primiti o veste! Un prieten despre care nu mai stiati nimic va scrie de departe si va da o veste buna. Va bucurati, normal… Cine nu se bucura de o veste buna? Mai ales ca vestea v-a scos din monotonia unei zile in care iar trebuie sa cautati… leul pierdut de cine stie ce departament in programul de contabilitate. Sfat: raspundeti imediat la mesajul prietenului si spuneti-i cat de mult va bucurati.

Horoscop contabil - Capricorn

Incapatanare. Hotarat lucru, astazi sunteti extrem de incapatanat! Colegii va spun, pe la spate,… Gica-contra si s-au coalizat pentru a va demonstra ca nu aveti dreptate in ceea ce sustineti. Marte nu va e deloc favorabil in aceasta parte a anului, asa ca incercati sa o lasati mai moale. Sfat: nu va neglijati sarcinile de serviciu.

Horoscop contabil - Varsator

Penibil. E trist, dar e adevarat: din cand in cand, in viata, treceti si prin situatii penibile. Ei bine, una din situatii se va petrece azi! Vi se rup pantalonii in tramvai, va prindeti ultimul(a) de o gluma la care au ras toti colegii, cadeti imbracat(a) in piscina. Asta e… Nimeni nu scapa de astfel de momente. Sfat: stai in casa, aprindeti o lumanare parfumata si cititi.

Horoscop contabil - Pesti

Conturi. Astazi decideti sa… lichidati conturile cu o persoana pe care nu o prea aveti la suflet. Asa ca lasati conturile analitice de la birou si plecati, chiar in timpul programului, sa reglati conturile vietii. E o decizie luata sub imperiul emotiilor, asa ca s-ar putea sa nu fie cea mai buna. Mai ales ca oamenii de la serviciu chiar au nevoie de dumneavoastra! Sfat: ganditi-va de doua ori si taiati o data.

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 04 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 04.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Societate care primeste imprumut de la asociat. Care sunt inregistrarile contabile?

    • In lumea afacerilor, accesul la capital este esential pentru functionarea si dezvoltarea unei societati, mai ales in fazele incipiente ale activitatii sale. In acest context, imprumuturile de la asociati devin o modalitate frecventa prin care firmele nou infiintate isi asigura lichiditatile necesare pentru a-si desfasura activitatea. Insa, inainte de a proceda la acordarea unui astfel de imprumut, partile implicate trebuie sa fie constiente de implicatiile legale si contabile ale...» citeste mai departe aici

  • Dividende interimare distribuite in cursul anului: monografia contabila si opinia specialistului

    • Putem distribui dividende interimare in cursul anului, in baza unor situatii financiare trimestriale, insa, daca nu le platim asociatilor pana la sfarsitul anului, trebuie sa declaram si sa platim impozit pe venit pana la data de 25 a anului urmator. Monografia contabila este simpla, insa intervin cateva conturi cu care nu suntem prea obisnuiti (463 si 456), astfel ca dupa regularizarea dividendelor (cu ocazia intocmirii situatiilor financiare anuale) este im...» citeste mai departe aici

  • Ordinea stingerii obligatiilor fiscale in fisa sintetica pe platitor

    • Daca un debitor datoreaza mai multe tipuri de obligatii fiscale, iar suma platita nu este suficienta pentru a stinge toate obligatiile, atunci se stinge obligatia fiscala pe care o indica debitorul, potrivit legii, sau care este distribuita potrivit prevederilor art. 163 din Codul de procedura fiscala, dupa caz, stingerea efectuandu-se, de drept, in urmatoarea ordine: a) toate obligatiile fiscale principale, in ordinea vechimii, si apoi obligatiile fiscale accesorii...» citeste mai departe aici

  • Mijloacele fixe de la A la Z: legislatie explicata si studii de caz

    • Toate operatiunile privind mijloacele fixe - achizitie, amortizare, reevaluare, casare, vanzare – pot genera erori de aplicarea a legii, amendate drastic. Stiati ca: - in conformitate cu art. 42 alin. (1) din Legea contabilitatii nr. 82/1991 – neaplicarea corecta a reglementarilor contabile produce o amenda de la 300 lei la 4.000 lei? Ei bine, inregistrarea incorecta a unui obiect/mijloc fix poate genera o astfel de amenda! ...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X