email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 19.09.2007

horoscopcontabil

                                Horoscop contabil 19.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Singuratate. Chiar daca cel drag este alaturi de dvs., tot va simtiti destul de singur(a). Ceva nu merge asa cum ati fi dorit in cuplu, ci se resimte o distanta, un blocaj de comunicare. Poate aveti niste probleme pe care nu doriti sa le impartasiti celuilalt, cautand singur solutii. Partenerul(a) dvs. de viata ar dori totusi sa va fie mai aproape la nevoie.
Sfatul astrologului: nu va indepartati de oameni, mai ales de cei apropiati, de familie; nu refuzati mana intinsa in ajutor.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Efect pozitiv. Ajutorul pe care il oferiti astazi unui prieten are un efect pozitiv pentru acesta, pentru ca ii deschide o perspectiva noua asupra a ceea ce intentioneaza sa faca. Oferiti-va sprijinul cu toata convingerea, pentru ca jucati un rol important pentru altii. Se poate spune chiar ca cine va are astazi alaturi are numai de castigat!
Sfatul astrologului: fiti darnic(a) astazi cu sfaturile, cu vorba buna; opiniile dvs. le vor fi de mare ajutor colegilor.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Atmosfera placuta. Atmosfera din camin revine la normal, dialogul se amelioreaza, astfel incat ati putea repara chiar si cele mai aprinse neintelegeri. Relatia dintre parteneri, dar si dintre parinti si copii se imbunatateste simtitor, iar dialogul este din nou pasnic, amabil, cu gesturi reciproce de iubire. Un plan comun poate cunoaste o echilibrare benefica.
Sfatul astrologului: sigur, este caracteristica zodiei dvs. – comunicati intotdeauna foarte bine; astazi, insa, abilitatile dvs. de relationare sunt pur si simplu la apogeu.

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Empatie. Ceea ce ii spuneti partenerului(ei) are un impact important in deciziile sale, pentru ca tine mult la parerea dvs.. Nu stati pe margine, exprimati-va parerea in prezenta celuilalt, care asteapta de la dvs. mai multa implicare. Un sfat bun, o idee sau doar o incurajare in fata unui moment mai deosebit ii pot fi de mare folos celui drag (celei dragi).
Sfatul astrologului: este momentul sa va folositi capacitatile empatice pentru a va ajuta partenerul(a) sa depaseasca o perioada mai dificila.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Relatii profesionale excelente. Aveti o relatie de succes cu un superior, cu un sef, cu o persoana cu influenta in cariera dvs.. Acesta va apreciaza sincer pentru ceea ce faceti si veti simti sustinerea lui pentru atingerea unor scopuri importante. Va puteti baza pe el cu toata increderea, dar trebuie sa faceti tot posibilul sa nu il dezamagiti, ci sa va prezentati perfect. Puteti lasa o imagine buna la serviciu.
Sfatul astrologului: este momentul sa plusati; aveti toate calitatile necesare, nu trebuie decat sa le faceti publice.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Probleme cu banii. Nu stati prea bine cu banii, ci trebuie sa fiti foarte precaut(a) cu ceea ce aveti la dispozitie. Ati asteptat astazi o anumita suma, care insa nu soseste integral, ceea ce poate naste o adevarata dezamagire. Nu puteti cumpara ceea ce ati dorit si nici datoriile mai urgente nu pot fi achitate acum, deci trebuie sa aveti mare grija cu banii dvs.!
Sfatul astrologului: fiti foarte chibzuit(a) astazi cand vine vorba de bani; nu se anunta o perioada stralucita, motiv pentru care ar fi indicat sa bagati mana mai rar in portofel atunci cand nu e neaparat necesar.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Precaritate financiara. Aveti niste bani la dispozitie, dar trebuie sa cantariti foarte bine ce sa faceti cu ei, pentru ca aveti mai multe prioritati in acelasi timp. Ori impartiti banii pentru a acoperi mai multe plati simultane, ori analizati cu mare atentie cui trebui sa-i dati prioritate acum. Nu sunteti foarte sigur(a) pe banii dvs., de aceea sunteti foarte reticent(a) la orice datorie noua.
Sfatul astrologului: ar fi bine, intr-adevar, sa tineti de bani astazi; abia saptamana viitoare sunt semne ca va veti mai redresa financiar.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Interventie importanta. Interventia unei persoane in treburile dvs. are un efect deosebit: ori amana totul pe altadata, deci puteti considera ca dati piept cu un blocaj, ori rezolva, finalmente, o problema cu care va confruntati de multa vreme. Timpul are o alta forta asupra activitatilor incepute si luati o decizie importanta in functie de sfaturile altora.
Sfatul astrologului: bazati-va pe experienta celorlalti; decizia, cu toate acestea, trebuie sa va apartina integral.

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Excelenta in cuplu. Relatia de cuplu inainteaza foarte bine, deja va faceti planuri si visati pana departe, dar de data aceasta chiar aveti pe ce va baza, nu sunt simple iluzii. Se simte ca lucrurile se cladesc mai sigur, pe un teren mai solid, iar sperantele dvs. sunt mult mai mari decat inainte. Partenerul va ofera garantii palpabile ca puteti construi ceva impreuna.
Sfatul astrologului: este momentul sa faceti un adevarat salt evolutiv in relatia dvs.; puteti lupta impreuna pentru realizarea unui vis care, altadata, vi se parea pur si simplu nebunesc.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Pasivitate benefica. Daca spuneti "nu” la momentul potrivit, ati putea iesi cu bine dintr-un impas, de aceea norocul dvs. pentru ziua de astazi se pare ca tine de prudenta si de capacitatea de a ramane impasibil(a) in fata provocarii. Daca va lasati atras(a) in directia ce poate sa apara, exista riscul sa gresiti, deci este mai bine sa asteptati. Pasivitatea se poate dovedi mai mult decat benefica!
Sfatul astrologului: exista, de cele mai multe ori, tentatia de a spune, imediat, "da"; nu e mai putin adevarat insa ca uneori este bine sa trageti cortina si sa va vedeti de treburi nestingherit(a).

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Intuitie. Un presentiment ciudat va spune sa stati pe loc inaintea unei situatii ciudate si veti descoperi ca faceti bine daca nu va avantati la primul impuls spre ceea ce va atrage. Auziti o voce interioara care va spune "stop” si, cum intuitia dvs. nu prea greseste, veti descoperi ca ati ales calea cea mai buna asteptand. Desi piedicile nu sunt pe placul nimanui, uneori este bine sa tineti cont de ele, de semnalul de alarma pe care il reprezinta.
Sfatul astrologului: fiti moderat(a) astazi si, in general, intreaga saptamana; sunteti foarte entuziast(a) in legatura cu un anumit proiect, dar este bine sa va detasati putin, pentru a putea depista din timp toate posibilele erori.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Situatie confuza. Un prieten simte ca treceti printr-o situatie confuza sau un impas financiar si va este alaturi cu sfaturi bune si cu vorbe de incurajare. Va puteti baza pe sfaturile lui sincere, bine argumentate, pentru ca el vede mai clar situatia. Dvs. sunteti prea implicat(a) si vedeti doar partea dificila a situatiei, pe cand prietenul descopera, de pe margine, si ceea ce va avantajeaza.
Sfatul astrologului: vi se intampla uneori sa inotati in ape tulburi; ei bine, tocmai acestea sunt momentele in care este bine sa apelati la sfaturile unei persoane de incredere.

NOUTATI Contabile 2024

A aparut: Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 19 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 19.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X