email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 25.09.2007

horoscopcontabil

                           Horoscop contabil 25.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Situatie financiara precara. Situatia financiara nu este dintre cele mai bune si sunteti foarte dezamagit(a) de alte si alte plati care apar si pe care nu le puteti tine sub control. Atat v-ar mai trebui acum: sa va ceara careva vreo datorie mai veche sau un nou imprumut, ca veti simti cum se duce pamantul de sub picioare, avand impresia ca sunteti cel(cea) mai sarac(a) din lume.
Sfatul astrologului: Pentru a contrabalansa aceasta stare, poate sa vina de pe undeva un cadou sau un semn bun de la un prieten.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Rezolvarea solicitarilor oficiale. Ajungeti la o institutie pentru rezolvarea unor probleme si nici nu va vine sa credeti ce bine sunteti primit(a) si cat de usor vi se raspunde la solicitari. Persoanele de care aveti nevoie sunt disponibile, nu sunt nervoase, sunt dispuse sa stea de vorba cu dvs., astfel incat poate fi una dintre cele mai rodnice zile pentru comunicarea cu oficialitatile. Pe de alta parte, e posibil sa primiti la dvs., la serviciu, vizita unei autoritati.
Sfatul astrologului: Este bine sa fiti pregatit(a) cu toate documentele pentru aceasta eventualitate.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Lipsa banilor. Afacerile sau situatia materiala nu merg prea bine, ceea ce va face sa va ingrijorati cam mult, mai ales daca se apropie niste plati importante. Ati putea avea parte de o stare interioara mai putin placuta, ce are la origine lipsa banilor, stare ce poate naste si probleme de comunicare in familie. O persoana mai in varsta cu care intrati azi in contact are un efect neplacut asupra dvs.: ori va critica, ori va intimideaza, ori va opreste avantul cu tot felul de piedici.
Sfatul astrologului: Nu ii acordati prea multa atentie; este doar o chestiunde de toane.

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Calatorie. Pregatiti o calatorie in viitorul apropiat si sunteti preocupat(a) ca toate detaliile sa fie in ordine. Nu puteti pleca la drum asa, la intamplare, ci vreti sa fie toate bine organizate, ca sa nu aveti parte de surprize. Vestile care vin astazi de departe sunt bune si deschid perspective promitatoare pentru perioada urmatoare.
Sfatul astrologului: Daca se iveste azi ocazia de a pleca undeva, nu refuzati, pentru ca, oricum, abia asteptati o schimbare de program.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Intalniri sentimentale. Intalnirile sentimentale, mesajele de dragoste, telefoanele frecvente de la si catre persoana iubita pot face ziua mult mai placuta, deci nu uitati sa-i aratati celui(celei) drag(i), chiar si prin gesturi marunte, cat de mult il(o) iubiti. Este posibil, in cazul in care cautati un partener, sa descoperiti astazi o persoana care va place si de care incercati sa va apropiati.
Sfatul astrologului: Daca primiti o invitatie la o cafea sau la film, nu refuzati, pentru ca poate fi inceputul unei idile sau continuarea placuta a unei relatii.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Indoiala. Daca indoiala s-a strecurat deja in mintea dvs. cu privire la continuitatea unei actiuni, puteti fi sigur(a) ca aceasta nu va duce nicaieri. Aveti darul - sau defectul? - de a diseca totul atat de amanuntit, incat veti scoate la iveala numai laturile negative, pana veti reduce finalmente totul la zero.
Sfatul astrologului: Daca aveti astfel de ganduri despre acest moment, mai bine renuntati sa-l duceti mai departe. Suspiciunea oricum va strica totul.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Echilibru. Aduceti echilibrul intr-o situatie in care era implicat si un colaborator: o relatie cu oficialitatile, o prietenie, o relatie de serviciu, care zilele trecute ajunsese intr-un punct mai tensionat. Fiecare isi explica punctul de vedere si-l asculta si pe celalalt si astfel dialogul poate reveni la normal, alungand suspiciunile si incordarea.
Sfatul astrologului: Totul e ca amandoi sa doriti un dialog sincer si sa nu va impuneti doar propria opinie.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Evolutie. Aveati impresia ca un anumit plan nu inainteaza deloc, aproape gata sa renuntati sa mergeti mai departe, dar astazi apare un stimulent care va reaprinde interesul pentru acel plan. Va regasiti energia de a va pune serios pe treaba si depasiti cu succes toate piedicile care, pana acum, v-au blocat inaintarea. Nici nu va vine sa credeti cat de usor merg toate acum.
Sfatul astrologului: este momentul oportun pentru a va duce toate ideile pana la capat.

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Rezolvare. Daca ati avut un impas financiar zilele trecute, astazi se pare ca il treceti cu bine, fara sa lase urme. Va achitati o datorie, aduceti niste plati restante la zi sau primiti la momentul cel mai potrivit o suma de bani care va scoate din impas, ca atare nu disperati daca vedeti ca portofelul a ramas cam gol.
Sfatul astrologului: Daca nu apar banii, apare macar promisiunea sau garantia ca vor veni curand, astfel incat sa va echilibrati bugetul.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Propunere. Ceea ce vi se propune astazi va stimuleaza si va da un chef nebun de schimbare, de miscare, de actiune. Poate este o invitatie sau o vorba buna de la o persoana care va place si asta va incurajeaza sa sperati la o posibila prietenie.
Sfatul astrologului: Daca e o oferta de job sau de afaceri, aceasta poate duce intr-o directie constructiva, ca atare fiti receptiv(a) la ce vi se transmite prin intermediul celor pe care ii intalniti.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Idee excelenta. Va vine o idee interesanta pe care incepeti sa o si puneti in practica, pentru ca poate fi o solutie buna la activitatile pe care le desfasurati. Poate va vine o idee de afaceri sau poate incepeti un proiect profesional nou, care va va solicita atat fizic, cat si mental din belsug.
Sfatul astrologului: Trebuie sa lucrati cu atentie, cu maxima concentrare, pentru ca este o activitate minutioasa, in care nu e bine sa scapati nici un detaliu.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Dezvoltare. Planurile la care va aduceti contributia inainteaza atat de usor, incat ati putea sa ajungeti la reusita finala aproape pe nepregatite. Aveti toate motivele sa fiti mandru(a) de ceea ce ati facut.
Sfatul astrologului: Sunteti sustinut(a) sau ajutat(a) de catre o persoana care ocupa un loc special in viata dvs. si, daca aceasta este aliata la planurile dvs., va stimuleaza sa inaintati mult mai repede spre scopul propus, pentru ca stiti ca cineva este alaturi de dvs.!

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 25 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 25.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X