email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil perioada 8-14 octombrie 2007

horoscopcontabil

                 Horoscop contabil perioada 8-14 octombrie 2007

Horoscop contabil - Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Saptamana aceasta nu straluceste la capitolul surprizelor, dar asta nu inseamna ca nu va fi una destul de buna. In principal, munca, munca si iar munca, cu rezultate multumitoare si care va solicita mai mult timp, decat nervi. Lucrul acesta are si partea lui buna: desi vor avea multe de facut, nu se vor simti obositi. Relatia de cuplu sta sub semnul linistii si al armoniei casnice, ceea ce iar e bine pentru ca, oricat le-ar placea Berbecilor actiunea, mai au si ei nevoie de cate o pauza din cand in cand.

Horoscop contabil - Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Pe plan profesional, deciziile pe care le iei trebuie sa se bazeze in primul rand pe fapte, informatii si, nu in ultimul rand, pe experienta personala. Sentimental, esti atras de o persoana pe care ai cunoscut-o recent, iar afectiunea este reciproca. Insa, in trecutul fiecaruia dintre voi este ceva care va impiedica sa va implicati in totalitate in aceasta relatie. Joi ai ocazia sa te afirmi intr-o situatie incalcita la serviciu, poate cu colegii sau subalternii. Vei dovedi multa diplomatie si asta ar fi un bun moment sa soliciti un post superior celui actual sau macar un spor la salariu. Te bazezi prea mult pe ajutorul unor amici complet neseriosi, care-ti promit multe si fac putine. Cei casatoriti pot sa aiba la sfarsit de saptamana unele clarificari dureroase in cuplu.

Horoscop contabil - Gemeni (21 Mai - 21 Iunie)

Va merge bine la serviciu/afaceri. Eforturile facute in trecut isi arata roadele ; sunteti in plin succes financiar, dar, inca odata, nu mai fiti asa risipitori. In dragoste traversati o perioada de indecizie ; ea se refera ori la mai multe persoane care va plac, ori la situatia dvs. de indragostiti : Luna Noua din 11.x va cere sa clarificati situatia, va despartiti sau va casatoriti. Vi se cere multa obiectivitate ca sa nu nedreptatiti pe nimeni. Familistii au o atmosfera calda si placuta. In privinta sanatatii totul merge bine, dar pe 12.X s-ar putea sa aveti stari febrile. Cercetati cauza.

Horoscop contabil - Rac (22 Iunie - 22 Iulie)

Castigati sau recuperati niste bani cu ajutorul persoanei iubite, dar nu trebuie sa-i dati ascultare cand va sfatuieste sa va schimbati serviciul cat mai repede. Solutii profesionale originale, intreaga saptamana. Sunteti felicitat si barfit in acelasi timp, de aceleasi persoane. Pentru dv. este important sa nu va enervati, ci sa va ocupati in continuare de viitorul rudelor apropiate. Daca nu va ajung banii pentru investitiile dorite, imprumutati-i de la prieteni (care si asa va sunt datori).

Horoscop contabil - Leu (23 Iulie - 22 August)

Leii vor incepe saptamana mai lent, fara prea multa energie si chef de munca. Doar partenerul de cuplu va avea puterea sa le mai ridice moralul, cu mici surprize si gesturi tandre. Nu e o perioada favorabila afacerilor, asa ca ar fi bine sa se multumeasca o vreme cu ceea ce au si sa se concentreze mai mult asupra ideii de economie, decat de castig. Partea buna a acestei incetiniri a motoarelor este ca vor fi mult mai rabdatori si mai deschisi la discutii.

Horoscop contabil - Fecioara (23 August - 22 Septembrie)

Aveti un al saselea simt la inceputul acestei saptamani, in ceea ce priveste modul de a-i apropia pe oameni si de a rezolva situatiile. Sunteti cu siguranta in forma.
Sunteti implicata in activitati diverse si nu este exclus ca unele native sa-si faca parteneri straini. Unii Lei sunt implicati in noi activitati, fara sa li se ceara acordul si pot aparea mici conflicte cu sefii. Trebuie sa fiti concilianta, altfel veti avea numai de pierdut. Miercuri si joi sunt si mai bune, caldura dumneavoastra personala fiind pornita sa topeasca chiar si cea mai rece inima. Fiti atenta la cheltuieli vineri si sambata; alimentati-va mintea in loc sa va deschideti portofelul.

Horoscop contabil - Balanta (23 Septembrie - 22 Octombrie)

La serviciu ai noi idei si planuri iar seful si colegii vor fi binevoitori cu tine. Ti-ai propus ca principalul tau scop la servicu scop sa fie ca neincetat sa realizezi ceva. Progresul trebuie sa continue, dar fara graba. Norocul va fi de partea ta, fi atent sa nu pierzi nici o sansa, acest lucru este foarte important pentru tine, mai ales in momentul de fata.

Horoscop contabil - Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

O persoana foarte apropiata face o remarca ce te pune realmente pe ganduri. Intreaga saptamana esti ceva mai introvertit, introspectiv, ceea ce poate avea un bun rezultat. Chiar daca apar multe oportunitati de promovare, avansare, investitii, intreaga saptamana, totusi este necesar sa faci "revizia" intregului tau comportament. Lucrul cu oamenii, colaborarea cu ceilalti lasa mult de dorit, iar saptamana este extrem de potrivita pentru a face schimbarile necesare. Week-endul este bine sa-l petreci alaturi de copii, de persoane ceva mai tinere sau cel putin cu spirit tanar.

Horoscop contabil - Sagetator (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Este momentul sa reorganizati munca dvs. pentru a putea indeplini bine sarcinile de serviciu/afaceri. Soarele va da protectori buni, trebuie doar sa-i ascultati. Si cu banii stati bine, Marte in Casa a VIII-a a banilor veniti din afara, va da sperante mari in acest sens. In dragoste cuplurile armonioase n-au a se teme. Celibatarii, femei si barbati, pot insa suferi unele deceptii sau despartiri. Dar viata merge inainte. Nici Luna Noua din 11.X nu va este prea favorabila, indicand multa agitatie. In privinta sanatatii, veti avea unele insomnii si stari de oboseala ; regimul de viata e totul.

Horoscop contabil - Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Vreti din ce in ce mai mult sa va schimbati serviciul sau locul in care locuiti. Pentru moment, este de preferat sa mai aveti rabdare si sa nu renuntati la facilitatile avute. Miercuri, va banuiti pe nedrept prietenii si persoana iubita de infidelitate si neloialitate. Aveti tendinta de a va razbuna macar prin ironii sarcastice. Cu toate ca va lipsesc dovezile, va continuati campania de "pedeapsa". Mai sentimental decat de obicei, comiteti greseli de care adversarii de abia asteapta sa profite.

Horoscop contabil - Varsator (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Chiar daca nu sunteti prea echilibrata la inceputul saptamanii, rupeti rutina cat puteti de mult. Iesirea la o plimbare are un efect terapeutic. Unii Varsatori fac drumuri multe, altii invata sa sofeze ori isi schimba domiciliul. Treceti printr-o perioada de inflorire financiara cum nu ati avut poate niciodata si credeti ca va dura vesnic. Pana miercuri sau joi, puteti sa indentificati o contradictie, sa faceti o descoperire sau gasiti o cale de a merge mai departe intr-o forma foarte buna. O pauza poate pica bine acum. Nu sunteti o mare pasionata a cartilor, dar va place sa cititi, vineri sau sambata; aflati foarte multe intr-un timp scurt. Un week-end linistit si armonios cum nu ati mai avut de mult.

Horoscop contabil - Pesti (19 Februarie - 20 Martie)

Pestii vor primi o lovitura neasteptata venita din partea cuiva de la serviciu. Poate fi vorba de niste afirmatii false, sau chiar de atacuri directe. Cineva este invidios pe realizarile lor si incearca sa le puna bete in roate. Cert e ca Pestii se vor simti tradati si incoltiti si nu vor sti cum sa riposteze. Vor gasi foarte mult sprijin in relatia de cuplu: partenerul ii va consola si chiar le va da niste sfaturi pretioase.

NOUTATI Contabile 2024

Manualul de Inventariere a fost actualizat cu Legea 296/2023 si OMFP 1447/2023!


 ATENTIE!

Acum exista reguli noi privind procedura de inventariere, introduse de:

  • Codul fiscal
  • OMFP 3067/2018
  • Legea 163/2018 care permite distribuirea de dividende pe parcursul anului
  • OMFP 3103/2017
  • Legea 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei pe termen lung
  • OMFP 1447/2023 pentru modificarea si completarea unor reglementari privind documentele financiar-contabile

  Explicatii complete gasiti in ghidul Manualul de inventariere. Societati comerciale. PFA. ONG.

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 08 Octombrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil perioada 8-14 octombrie 2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X