email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil perioada 29 octombrie - 3 noiembrie 2007

horoscopcontabil

              Horoscop contabil perioada 29 octombrie - 3 noiembrie 2007

BERBEC ( 21 Martie - 19 Aprilie)

In aceasta saptamana, Berbecii vor fi confruntati cu tot felul de situatii neplacute, mai ales in viata profesionala. Este posibil sa aiba de infruntat atacurile unor colegi, sau sa realizeze ca au luat niste decizii gresite. Partea buna este ca vor iesi cu capul sus din aceste confruntari, dar nu vor uita curand aceste emotii negative. In dragoste, lucrurile vor fi armonioase, daca vor sti sa-si controleze nervii.

TAUR ( 20 Aprilie - 20 Mai)

Reverberatiile disonante ale Ultimului Patrar (cuadratura luminariilor) îsi fac simtite prezenta printr-o anxietate pronuntata si un stres agasant. Totusi, viata afectiva este favorizata de Venus, aflat în Fecioara. Zile benefice: marti PM, miercuri, sambata PM si duminica. Zile tensionate: vineri si sambata AM. Zi puternic conflictuala: joi.

GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie)

Poti avea parte de castiguri financiare cu si prin intermediul prietenilor si cunostintelor, mai ales ca devii ceva mai stapan pe tine, pe ideile tale. Desi luni te vei simti ceva mai confuz, incepand de marti vei beneficia de multa sustinere, noroc si parca toate incep sa-ti mearga din plin. In fundul sufletului pastrezi o urma de ranchiuna unui apropiat care nu a jucat corect in relatia cu tine, insa vei reusi sa treci peste aceasta stare negativa. La sfarsit de saptamana iti vor veni musafiri (probabil din strainatate) si te pregatesti cum se cuvine in acest scop. Tot atunci poti sa primesti o informatie pe care nu esti sigur in ce categorie s-o pui: buna sau foarte buna. Intreaga saptamana persoana iubita te trateaza regeste, cu mici exagerari pe ici, pe colo.

RAC ( 22 Iunie - 22 Iulie)

Te simti ametit si te afli intr-o stare melancolica. O multime de ganduri si amintiri te vor face sa privesti lucrurile putin mai altfel. Ai vrea sa mai incetinesti ritmul si in programul tau sa figureze mai multa consideratie si intelegere. Iti doresti sa ai legqturi mai strqnse cu cei apropiati si mai ales cu cei dragi. Vei da tot ceea ce vor ceilalti de la tine fara sa pui nici un fel de intrebari. Te vei concentra mult mai bine asupra problemelor si iti vei indeplini obligatiile cu mai multa atentie. Este posibil sa ai in vedere o noua aventura. Daca ai copii este posibil ca acestia sa-ti faca o bucurie.

LEU ( 23 Iulie - 22 August)

In plan profesional trebuie sa evitati negocierile, afacerile si contractele cam pana pe 2.XI cand Mercur intra in mers direct. Se pare ca, inca, lucrurile nu sunt prea clare in ceea ce priveste comunicarea. Situatia financiara desi nu este stralucita, cum v-ar place, este multumitoare, deocamdata. In dragoste trebuie sa acordati persoanei iubite mai multa atentie si tandrete. Iesiti impreuna, cu prietenii sau cei apropiati, mai uitati de probleme. Distrati-va si relaxati-va, astfel puteti intretine relatia mai placuta pentru amandoi. Pentru sanatatea dvs. evitati efortul prelungit si pastrati ponderatie in alimentatie. Paziti-va de frig.

FECIOARA ( 23 August - 22 Septembrie)

Folositi-va abilitatile organizationale pentru a planui un eveniment social sau o intalnire importanta la inceputul acestei saptamani. Organizati o petrecere-surpriza la care invitati si persoane necunoscute. Aveti insa mare grija, s-ar putea ca aceea care va avea o mare surpriza... neplacuta sa fiti chiar dumneavoastra. Nu sunteti agreata de toata lumea si deveniti nervoasa. Bugetul minim va diminueaza exuberanta si deveniti melancolica. Este posibil ca o ruda sau un prieten sa plece in alta localitate sau tara, iar acest fapt sa va afecteze mai mult decat ati fi crezut. Nu sunteti in forma si ar trebui sa consultati un medic. S-ar putea sa intrati in cateva situatii incurcate miercuri sau joi, dar cineva va ajuta sa iesiti. Primiti sfaturi si suport. Vineri si Sambata sunt zile foarte bune pentru a fi dumneavoastra inseva.

BALANTA ( 23 Septembrie - 22 Octombrie)

Pentru Balante, urmeaza o saptamana a constrastelor. Una calda, una rece. Vor primi o veste buna de la persoana iubita, dar nu-si vor putea pune planurile in aplicare din cauza unor probleme de serviciu. Vor castiga bine, dar vor avea si cheltuieli foarte mari. Atentie la toate cheltuielile legate de locuinta, nu este timpul pentru achizitii importante. Sa fie atente sa nu-si neglijeze jobul, chiar daca nu au nici un chef de munca.

SCORPION ( 23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Ultimul Patrar are menirea de a va zadarnici multe planuri dar, îndeosebi, va va altera simtirile dv. foarte senzoriale. Nu luati decizii majore si nu începeti actiuni de anvergura în partea a doua a saptamanii. Zile benefice: marti, miercuri si sambata AM. Zile tensionate: vineri, sambata PM si duminica. Zi puternic conflictuala: joi.

SAGETATOR ( 22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Starea de irascibilitate se manifesta mai ales in prezenta prietenilor si a membrilor familiei, in rest ramai in nota ta obisnuita de persoana vesela si optimista. Financiar lucrurile se asaza asa cum iti doresti, iar ingrijorarea ta dispare. In aceasta saptamana seful iti paseaza un fel de sarcina-test, pe care trebuie s-o iei in serios. E o perioada in care cuvantul cheie este actiunea, asa ca nu e momentul sa incepi sa visezi, mai ales ca te-ai luptat mult pentru a ajunge in acest moment. Vineri si sambata descoperi ca ai prieteni multi si buni care te inteleg uneori mai bine decat o faci tu insuti.

CAPRICORN ( 22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Ar trebui sa ai ceva mai multa grija de sanatatea ta. Ai muncit din greu si nu te-a preocupat nimic altceva decat ambitia si cariera. Acum a venit timpul sa iei o pauza si sa petreci ceva timp alaturi de cei dragi. Vei vedea ce efect are asupra ta relaxarea. Astrele favorizeaza relatiile in cuplu. Te vei bucura de compania familiei si a prietenilor. Trebuie sa-ti limitezi cheltuielile. Daca nu le poti controla, vei ramane lefter. Este posibil sa te implici intr-o aventura nesigura. Pastreaza-ti simtul masurii.

VARSATOR ( 20 Ianuarie - 18 Februarie)

Daca veti intampina unele greutati in indeplinirea sarcinilor de serviciu sau in afaceri, nu trebuie sa intrati in panica sau sa va simtiti demobilizati. Ele vor fi pentru dvs. perfect surmontabile. Castigul banesc in aceasta saptamana este moderat, dar stabil. In dragoste aveti noroc de reciprocitate ; nu sunt vizibile evenimente deosebite. In privinta sanatatii, nu sunt indicate excesele bahice si alimentare ; va pot provoca mari neplaceri. Fumati mai putin sau deloc.

PESTI ( 19 Februarie - 20 Martie)

Puterea dragostei este de partea dumneavoastra la inceputul acestei saptamani - fie ca este vorba de o relatie platonica, romantica, altruista sau chiar mai mult. Cum ii veti folosi fortele? Miercuri sau joi, concentrati-va si fiti atenta la ce se intampla in jurul dumneavoastra. Puteti afla lucruri importante. Vineri sau sambata, aveti un spirit analitic foarte dezvoltat, care surprinde pe cineva din jurul dumneavoastra. Aratati-va si partea calda! In week-end plecati din oras in locuri linistite. Mergeti la munte sau macar la un picnic la padure. Duminca parca toate aparatele casnice prind viata si va pun rabdarea la incercare.

NOUTATI din Legislatia Contabila

CECCAR 2024 - Subiecte rezolvate pentru Accesul la Stagiu!


Cele 100 de teste-grila sunt exact 
in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile.
...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 29 Octombrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil perioada 29 octombrie - 3 noiembrie 2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X