email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

20 si 21 ianuarie 2018. Sesiune speciala a examenului de acces la stagiu pentru absolventii programelor de masterat

20 si 21 ianuarie 2018. Sesiune speciala a examenului de acces la stagiu pentru absolventii programelor de masterat
examen acces la stagiusesiune speciala21 ianuarie 2018ceccar

In atentia absolventilor programelor de masterat pentru care exista acorduri de colaborare incheiate cu CECCAR, retineti urmatoarele:

Potrivit art. 3 alin. (1^1) din OG nr. 65/1994, republicata cu modificarile și completarile ulterioare, la cerere se pot inscrie direct la stagiu absolventii cursurilor de master, organizate de facultatile de profil, in baza protocoalelor de echivalare a disciplinelor de la examenele de master cu cele de la examenul de admitere in profesie, incheiate de universitati cu CECCAR.

Pentru finalizarea procesului de inscriere la stagiu a absolventilor programelor de masterat, in urma verificarii dosarelor depuse, precum si in baza protocoalelor de colaborare incheiate cu facultatile de profil din tara, in zilele de 20 si 21 ianuarie 2018 CECCAR va organiza o sesiune speciala a examenului de acces la stagiu.

Disciplinele la care absolventii programelor de masterat vor sustine examene sunt cele la care se face trimitere in protocoalele de colaborare, precum si cele la care nu s-a obtinut nota minima prevazuta de reglementarile in vigoare. in acest sens, poate fi consultata lista completa a protocoalelor incheiate de CECCAR cu facultatile de profil din tara,  evidenta disciplinelor echivalate din fiecare program de masterat, precum si conditiile prevazute in fiecare protocol. (evidenta programelor de masterat).

In situatia in care, in urma verificarii situatiilor scolare si a conditiilor prevazute in acordurile de colaborare se constata faptul ca nu sunt indeplinite conditiile de nota si medie pe grup de discipline, precum si in situatia in care este depasit numarul de doua discipline la care urmeaza sa fie sustinute examene, absolventii vor sustine examene la toate cele 7 discipline corespunzatoare examenului de admitere la stagiu, respectiv contabilitate, fiscalitate, drept, evaluare economica si financiara a intreprinderii, audit, expertiza si doctrina si deontologia profesiei contabile.

Pentru pregatirea examenului din data de 20 si 21 ianuarie 2018, in functie de disciplinele la care trebuie sa sustina examene, absolventii programelor de masterat au posibilitatea consultarii programei aferente examenului de admitere la stagiu, in vigoare pentru sesiunea 2018 (programa examenului de admitere la stagiu).

In perioada imediat urmatoare, dupa finalizarea procesului de verificare a dosarelor depuse, absolventii programelor de masterat care au optat pentru inscrierea directa la stagiu, vor fi informati, prin intermediul filialelor de domiciliu, cu privire la disciplinele la care urmeaza sa sustina examene in zilele de 20 si 21 ianuarie 2018.

Candidatii care nu promoveaza examenul de diferenta, precum și cei care nu indeplinesc conditia de medie aferenta disciplinelor examenului de acces sau echivalate, nu indeplinesc conditiile de inscriere directa la stagiu.

Sursa:

CECCAR

 


de Ioana Andreea Pavel

NOUTATI din Legislatia Contabila

PFA 2024. Ce SOLUTII si AVANTAJE mai sunt?


Important: PFA-urile au fost grav lovite de modificarile Codului Fiscal Mai e ceva de facut pentru a fi rentabile?
Legislatia pentru PFA s-a schimbat!

CUM se aplica, CAT ne afecteaza si (mai ales)
CE SOLUTII exista pentru a ne salva?

Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA/II/IF: Taxe, impozite, deduceri, contributii!
Vei gasi aici explicatii si exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata!

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
examen acces la stagiusesiune speciala21 ianuarie 2018ceccar


Data aparitiei: 21 Noiembrie 2017
Ultima actualizare: 05 Ianuarie 2018

Votati articolul "20 si 21 ianuarie 2018. Sesiune speciala a examenului de acces la stagiu pentru absolventii programelor de masterat":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X