email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Important: Revenirea TVA la 19%

 

Guvernul analizeaza revenirea la TVA de 19% si impozitarea pensiilor. Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat, luni, inaintea sedintei BPN al PDL, ca Guvernul va face o analiza in legatura cu posibilitatea revenirii la TVA de 19% si impozitarea pensiilor.

“Facem o analiza in Guvern sa vedem datele financiare cu Ministerul de Finante si va spunem care sunt rezultatele”, a precizat Seitan, la intrebarea cum vede revenirea la TVA de 19% si impozitarea pensiilor.

In plus, Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a estimat luni, ca planul de masuri economice va fi finalizat si dat publicitatii saptamana viitoare, in timp ce ministrul Muncii, Mihai Seitan, a precizat ca revenirea TVA la 19% si impozitarea pensiilor vor face subiectul unei analize in Executiv.

"S-a discutat (n.r. - planul de masuri economice). El va fi anuntat cand va fi finalizat, probabil saptamana viitoare", a afirmat Blaga, inaintea sedintei conducerii centrale a PDL.

In ceea ce priveste reducerea numarului de subprefecti, Blaga a reiterat ca va exista doar un singur reprezentant al Guvernului in teritoriu care sa ocupe aceasta functie, iar in Bucuresti - doi.

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in comuna nemteana Doljesti, unde localnicii i s-au plans de cresterea preturilor, ca TVA “trebuie data inapoi jos” si ca toate pensiile trebuie impozitate.

In timpul vizitei presedintelui Traian Basescu in comuna nemteana Doljesti, localnicii s-au plans de cresterea TVA, de reducerea ajutorului de somaj si a indemnizatiei pentru persoanele cu handicap, iar presedintele le-a raspuns ca pe langa acestea vor trebui impozitate toate pensiile.

O batrana i s-a plans presedintelui ca are pensie mica si l-a rugat sa nu se taie pensiile. “Nu se vor taia, se vor impozita”, a spus Basescu. Femeia i-a mai spus presedintelui ca nu are din ce sa traiasca si ca s-a scumpit si painea. Presedintele i-a spus ca painea s-a scumpit din cauza cresterii TVA. “TVA trebuie dat inapoi jos”, a raspuns Traian Basescu.

Traian Basescu a declarat, joi seara, la TVR, ca exista o dificultate in relatia sa cu Guvernul plecand de la faptul ca nu poate accepta ideea ca se spune ca trebuie reduse cheltuielile cu salariile si cu personalul si, de fapt, aceste cheltuieli cresc.

Sursa: Mediafax

NOUTATI Contabile 2024

Legea nr. 296/2023: Atentie la modificarile fiscale pentru PFA!


PFA/Intreprindere Individuala/Intreprindere Familiala - Legislatia se modifica!

Atentie la NOUTATILE din Codul Fiscal!
Taxele pentru PFA sunt luate la tinta!

Fii mereu informat cu cele mai noi modificari din lege

...vezi AICI lista completa >>


Data aparitiei: 12 Iulie 2010

Votati articolul "Important: Revenirea TVA la 19%":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X